Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam szanowne grono pozytywnie zakręconych ! Dzięki uprzejmości kolegów (także z tego forum) od kilku ładnych lat zaraziłem się castingiem i ta "choroba" trwa w najlepsze. Przyszedł czas zaistnieć na j.pl i to niniejszym popełniłem. Pozdrawiam wszystkich znanych mi oraz głównie tych, których mam zamiar poznać. Do zobaczenia nad i na wodzie. Adam z m.Uć ;)

• Like 1

Cześć. mam na imię Rafał, wędkuję głównie na warszawskim odcinku Wisły, stołecznych bajorkach oraz na jeziorach w czasie dalszych wyjazdów. Przez zdecydowaną większość czasu spinninguję, ale nie pogardzę również okazyjnym wędkarsko-towarzyskim wypadem za komercyjnym karpiem.

• Like 1

Witam wszystkich razem i każdego z osobna. Wędkuję od blisko 20 lat. Zaraził mnie wędkarstwem szczupak 97 cm, który uwiesił się na końcu żyłki w wędce, którą kolega powierzając mi pod opiekę powiedział, że mam tylko rzucać i ściągać do siebie. Tak też robiłem i po pierwszym szczupłym dołączył kolejny - chyba syn, bo miał niespełna 70cm. Wtedy złapałem wędkarskiego bakcyla ale straciłem kolegę (wrócił do domu "o kiju"). Spining to to, co pokochałem do tego stopnia, że nabyłem łódkę, silniki, kilkanaście blanków, kilka kołowrotków, a mój ostatni zakup to multiplikator. Wrrr! Jestem na etapie nauki zarzucania i idzie mi coraz lepiej dzięki poradom kolegów z tego forum. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia się nad wodą, a na pewno na dyskusje na tym forum.

• Like 1

Witam wszystkich razem i każdego z osobna. Wędkuję od blisko 20 lat. Zaraził mnie wędkarstwem szczupak 97 cm, który uwiesił się na końcu żyłki w wędce, którą kolega powierzając mi pod opiekę powiedział, że mam tylko rzucać i ściągać do siebie. Tak też robiłem i po pierwszym szczupłym dołączył kolejny - chyba syn, bo miał niespełna 70cm. Wtedy złapałem wędkarskiego bakcyla ale straciłem kolegę (wrócił do domu "o kiju"). Spining to to, co pokochałem do tego stopnia, że nabyłem łódkę, silniki, kilkanaście blanków, kilka kołowrotków, a mój ostatni zakup to multiplikator. Wrrr! Jestem na etapie nauki zarzucania i idzie mi coraz lepiej dzięki poradom kolegów z tego forum. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia się nad wodą, a na pewno na dyskusje na tym forum.

Zapraszam do działu castingowego, trochę tam mamy tematów... interesujących;-)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Witam.

Jestem Lukasz, pochodzę z Kielc, a mieszkam obecnie we Francji. Na jerkbait.pl zaglądam regularnie już od kilku lat.

Ganiam za rybami od dzieciństwa, praktykuje przede wszystkim spinning, od czasu do czasu dla odmiany spławik, grunt, lubię tez zamachać muchówka. Oczywiście Catch & Release. Uwielbiam łowić okonie, mój personal best to lipcowy grubas 48 cm.

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów

• Like 1

Czesc,

Jestem Piotrek, mieszkam i lowie w Szczecinie. Glownie na Regalicy i miedzyodrzu (z lodki). Czasem rzuce feederem. Zdarza sie takrze zlowic lina, czy karasia w jakims zarosnietym bajorku. Lubie jesienne sandaczowanie i szczupaka na wiosne. Pozdrawiam :)

Edytowane przez krzyw