DawidKa Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Wieczór dobry... pod Sandała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybel78 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam wszystkich użytkowników forum mieszkam w Rzeszowie..C&R ..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CatchandReleasePoland Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Witam! Jestem Marcin. Jestem współzałożycielem projektu Catch and Release Poland. Aktywnie wędkuję od kilku lat, od dwóch sezonów głównie spining. Od jakiegoś czasu prubuję coś wydłubać samemu. Chętnie pomogę jeśli tylko będę potrafił. Pozdrawiam Ps. Nie wiem czy tak można ale zapraszam serdecznie na naszą stronę https://catchandreleasepl.wixsite.com/catchandreleasepl oraz na facebooka https://www.facebook.com/CATCHANDRELEASEPL/ Edytowane 13 Lipca 2017 przez CatchandReleasePoland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witaj Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Sugerowałbym kontakt z Remkiem lub Friko w sprawie współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiking17 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Po kilku miesiącach od rejestracji czas na powitanie.Tak więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Spinninguję od kilkunastu lat a najbardziej poszukiwaną przeze mnie rybą jest sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Siemaneczko Na JB melduje się ŻoliborzFishingTeam więc witamy serdecznie. Od jutra będziecie mogli śledzić nasz profil na FB gdzie regularnie będą pojawiały się relacje z naszych wędkarskich wypraw. Głównie wody Mazowsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed87 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam, Szymon z tej strony . Pozdrawiam wariatów Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldi 32 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 OD kilku lat od rejestracji czas na powitanie.Tak więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Reprezentuje Podkarpacie. Łowię na wszystkich wodach pzw Krosno. Ulubione ryby Pstrągi i Brzany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Cześć ,po dłuższym czasie czytania i korzystania z wiedzy zawartej na JB witam serdecznie. Łowię głownie w okolicy Bydgoszczy. Wisła i Zalew Koronowski. PozdrawiamFilip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bossanova Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam Forumowiczów. Po roku od rejestracji chcę się przywitać. Mam na imię Piotrek. Mieszkam niedaleko od Krakowa. Najczęściej łowię na jez. Rożnowskim. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Witam serdecznie wrzystkich łowię na spining aktualnie rzeka Rhein w Niemczech pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Witam serdecznie wrzystkich łowię na spining aktualnie rzeka Rhein w Niemczech pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich.Mam na imię Kami, wędkuję głównie w świętokrzyskich rzeczkach i zbiornikach. Najczęściej stosowaną przeze mnie metodą jest spinning, poza tym do ulubionych należy też mucha oraz łowienie z lodu. Dla urozmaicenia zdarza się od czasu do czasu połowić także stacjonarnie.Dodam, że zarejestrowany na forum jestem od dawna, ale dopiero dzisiaj się odezwałem.Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 8 Września 2017 przez Kamil_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_95 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Cześć, czołem! Mam na imię Bartek, prawie 22 lata. Jestem z okolic Szczecina. ???? Catch and realese pełną gębą. Śledzę forum od dłuższego czasu. Forum czyste, kulturalne (przeważnie). Wielu z was miało wpływ na chęć rejestracji. Chcę zacząć przygodę z castem. ????Może w końcu poznać kogoś więcej z moich okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszoł Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Czołem!Z tej strony Miłosz. Zbieram się do wędkowania już prawie 5 lat, odkąd mieszkam w Krakowie. Wcześniej niedzielny spinning na górskim Dunajcu. Czytam, słucham i liczę, że jeszcze kiedyś wyjdę nad wodę. Zaintrygował mnie Street fishing.Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam Forumowiczów.Po roku od rejestracji chcę się przywitać. Mam na imię Piotrek. Mieszkam niedaleko od Krakowa. Najczęściej łowię na jez. Rożnowskim.Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Lepiej późno niż wcale; witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrek7474 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Darek i mieszkam we Wrocławiu. Wędkuje od kilkunastu lat ale spinningu uczę się dopiero od trzech. Czytając jerkbait i wasze posty pogłębiam swoją wiedzę za co serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t12tom Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Cześć. Jestem Tomek- nowy na forum. Wawa. Morze, spinninig lód... To pasje. Nie mam zielonego pojęcia o Castingu, ale może kiedyś...Na razie poczytam, Może z czasem coś podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkazan Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Witam, z tej strony Jarek, warm.mazur.W tym roku byłem pierwszy raz na szkierach w Szwecji i pierwszy raz łowiłem casting + multiplikator + jerki.Trochę bród zaliczyłem ale jakby nie było spodobało mi sie........i planuje zakupić zestaw do castingu.Serdecznie Wszystkich WITAM Edytowane 5 Października 2017 przez jkazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompania Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Dzień dobry! Bardzo się cieszę, że trafiłem w szacowne grono wędkarzy na jerkbait. Forum śledzę od dłuższego czasu i postanowiłem w końcu zarejestrować się i wziąć aktywniejszy udział w jego funkcjonowaniu. Obecnie łowię na spinning, na boczny trok, jednak nadal jestem na etapie poszukiwania swojej metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Witam. Forum jest super ( czytam już od dwóch lat). Zapomniałem się przywitać , co czynię teraz. Pozdrawiam Krzysiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelewaP Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam wszystkich . Paweł z Warszawy . Łowie głównie w Siedleckim tylko spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bondas88 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Cześć Forumowicze, jestem Maciek. Jestem z Wrocławia i łowie głównie we Wrocławiu i czasem (w lecie ) wybiorę się na Mietków. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 cześć Chłopaki!wiele przyjemności z korzystania z zasobów forum, dużo czasu na łowienie i... taaaakich ryb życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi