Rysiek20 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Cześć pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trissot Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Cześć wszystkim obserwuję forum od jakiegoś już czasu i wypadało by się w końcu przywitać Pozdrawiam Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TORPEDA Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 WITAM WSZYSTKICH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek151511 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 WItam wszystkich z Dolnego Śląska. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal28 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam. Pozdrawiam Wszystkich.TomasZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fellipee Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Cześć i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam wszystkich. Od pewnego czasu jestem czytelnikiem forum i wypada się przywitać.Powróciłem do do wędkarstwa po dwudziestu latach przerwy,więc łykam wiedzę z forum jak młody pelikan.Mieszkam w okolicach Nowego Sącza i łowię głownie na Dunajcu,Rożnowie,Czorsztynie czasem Klimkówce i Ropie.Pozdrawiam Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris0707 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dzień dobry.Dziękuje za przyjęcie do szanownego grona.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Dzień Dobry,Obserwuję forum od pewnego czasu. Jakiś czas temu napisałem nawet posta. Czas się więc przywitać. Od niedawna mieszkam w Bielsku Białej. Łowię prawie wyłacznie na muchę od około 30 lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterKO Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam wszystkich,Jestem czytelnikiem forum już bardzo długo, przy pomocy forum stawiałem (stawiam) pierwsze kroki w rękodzielnictwie. Można się tu bardzo dużo nauczyć. Nadszedł czas się przyłączyć.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobaggio Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Cześć wszystkim. Najwyższa pora się przywitać. Pozdrowienia z pięknego Świętokrzyskiego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artinorge Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Cześć wszystkim ☺ Często tu zaglądałem i wreszcie czas by się przywitać ???? Łowię odkąd pamiętam i staram się być nad wodą tak często jak to możliwe. Od paru lat mieszkam, pracuje i...oczywiście łowię w Norwegii. Jerkbait to kopalnia wiedzy a dzięki Waszej pomocy skompletowałem mój pierwszy zestaw castingowy???? Teraz się z nim nie rozstaje. Pozdrawiam i sukcesów życzę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norcem Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Siemandero wszystkim.Jestem Piotr. Mieszkam w Norwegii i tutaj zwiedzam z wędka okoliczne fiordy.Forum znalazłem przez przypadek, szukając na informacji o echosondach.Jeśli ktoś miałby pytania związane z wędkarstwem w kraju fiordów, pisać śmiało. Pomogę w miarę możliwości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profus Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Cześć wszystkim. Wypada się przywitać więc serdecznie macham do Was. Od 2 lat chodzę tylko ze spinningiem z marnymi wynikami. Czas zacząć sumiennie się uczyć. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jobziu Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Siemanko Na imię mam Tomek mam 37lat i założyłem konto, aby dowiedzieć się ciekawych rzeczy od kolegów. Łowię głównie na spławik, ale ostatnio i karpiowanie i spining również... Głównie Mazowsze oraz Mazury.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i administratorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 witajcie Chłopaki!wiele przyjemności, zadowolenia z korzystania z forum i jego zasobów,dużo czasu na łowienie, nie tylko siedzenie na forum i... taaaakich ryb życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam wszystkich jestem z dolnego śląska ,wędkarstwem interesuję się od dziecka.,tylko spining. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micz Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Cześć i czołem z tej strony Tomek Pozdrawiam Wszystkich ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witajcie! Zapraszamy do wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Turek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Cześć. Czytam forum od kilku lat. Dzięki opiniom skompletowałem dobry sprzęt. Moją pasją jest spinning. Z przyjemnością dołączam do grona Jerkbaitowiczów. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielnywedkarz Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Cześć,witam wszystkich z Londynu. Łowie chętnie na feeder i waggler, ale moją największą pasją jest spinning. Również interesuje mnie robienie woblerów, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomke Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Witam wszystkich serdecznie, Mam na imię Tomek, mam bzika na punkcie spina i od jakiegoś czasu staram się też ogarnąć sprzęt pod casta, pewne kroki już poczynilem, a efekty mam nadzieję niebawem się pojawią. Pozdrawiam wszystkich i życzę połamania:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike1410 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Witam Wszystkich i Wszystkie koleżanki i kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodziu Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Witam Koleżanki i Kolegów po kiju. Jestem z okolic Puław . Łowię przeważnie na Wieprzu , Wiśle i jeziora w Pojezierza Łęczyńskiego od ponad 40 lat . Chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalep Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Cześć i witam wszystkich, z tej strony Maciej, mam 23l a wędkuje odkąd pamiętam, jeszcze w zeszłym roku głównie łowiłem tyczką a spinning był sporadycznie, ale w tym roku zaszły zmiany i spinning cały czas jeździ w bagażniku. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i naprawdę można się tutaj wiele nauczyć. W 2018 chyba skończę ze spławikiem i zacznę więcej spinningować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi