dzerwys Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam.Tez jestem tu nowy i mam nadzieje ze niebawem spotkamy sie nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witamy Panowie, witamy! Prosimy o aktywność i uczestnictwo w dyskusjach. Jesteście mile widziani. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 witaj Igor. mam nadzieje ze szybko sie wciagniesz i bedziesz aktywnym uzytkownikiem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Czesc.Mifek bede sie udzielal ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A kiedyś zrobimy zlot warsztatowo-przynętowy , bo twórców na forum jest wieeeeelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A kiedyś zrobimy zlot warsztatowo-przynętowy , bo twórców na forum jest wieeeeelu Sławku - pomysł super. Właściwie już nad Wartą był prawie taki zlot ale dedykowany? Dlaczego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 A kiedyś zrobimy zlot warsztatowo-przynętowy , bo twórców na forum jest wieeeeelu Sławek pomysł arcy ciekawy.Ja się piszę na taki zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_iVo_ Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam, kłaniam sie nisko i pozdrawiam wszystkich. Jestem początkującym spinningistą, ale lubuskie rzeki szybko uczą i zdradzają mi swoje tajemnice. Z jerkami, poza kupnem wędki i multi. nie miałem jeszcze nic wspólnego liczę że dzięki Wam to się zmieni. Bywam często nad wodą z aparatem (z wędką lub bez) wiec, w miarę możliwości postaram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum/portalu. Pozdrawiam Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam nowego kolege na forum.Dobrze,ze tutaj trafiłes bo znajdziesz odpowiedzi na wiele swoich pytań pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Cześć @iVO, miłego korzystania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam kolegę Ivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Sławku - pomysł super. Właściwie już nad Wartą był prawie taki zlot ale dedykowany? Dlaczego nie. Jestem chętny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów z Pęczniewa nad zb. Jeziorsko. JERKBAIT.PL po dłuższej jego lekturze dla mnie numer 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Sławku - pomysł super. Właściwie już nad Wartą był prawie taki zlot ale dedykowany? Dlaczego nie. Jestem chętny!Ale tylko pod warunkiem, że zabierzesz modelki bo jak widać w zakładce fotograficznej są dobrą przynętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Witaj @saw17, dzięki za dobre słowo - życzę pomyślności w aktywnym korzystaniu z forum, skoro jak piszesz zdecydowałeś się ujawnić po dłuższym milczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 saw17 - super, że do nas dołączyłeś - przyjemności! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 saw17 witamy na pokładzie Sławek pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam Wszystki wedkarzy : ))Od dluzszego czasu staram sie regularnie czytac artykuly umieszczone na portalu lecz od dzis postanawilem sie wypowiadac oraz pomagac innym na tyle ile moge. Pozdrawiam serdecznie Wardek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janedpol Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich na tym pozytywnie zakręconym forum !Pozdrawiam Edek Jankowski , Czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 witam znajomego z innego forum korzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Ł. Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie, choć 99% czasu łowię na muchę, to jednak mam wielką słabość do kaczodziobych i łowienia ich na spining. Niewiele wniosę ze swojej wiedzy, ale mam nadzieję, że czegoś się nauczę Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników.Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witaj i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam wszystkich na tym pozytywnie zakręconym forum !Pozdrawiam Edek Jankowski , Czarne Witaj Edziu! Miło Cię tu gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie, choć 99% czasu łowię na muchę, to jednak mam wielką słabość do kaczodziobych i łowienia ich na spining. Niewiele wniosę ze swojej wiedzy, ale mam nadzieję, że czegoś się nauczę Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników.Łukasz WItaj Łukasz - zawsze możemy połączyć Twoje doświadczenia i pomieszać coś w temacie kaczodziobych i muchy temat wielce rozwojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi