Jano Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 cześć!fajnie, że dołączyliście do naszej społeczności zapraszamy do wymiany doświadczeń!przyjemności w korzystaniu z naszego Forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalk11 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam wszystkich serdecznie.Czytam (czytamy, głownie syn) forum od kilku lat,mamy hopla na punkcie spina... Ja zacząłem wędkować szybciej niż nauczyłem się chodzić (na kolanach mamci) i tak też nauczyłem syna...Pozdrawiam Wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekM Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam,Wędkarstwo mam we krwi - rybki łowił dziadek, łowił ojciec, łowi mój syn - łowię i ja. Głównie łowię zestawem skróconym na tyczkę. Często startuję w zawodach metodą spławikową. Niedawno ( około 3 lata temu ) spróbowałem spiningu - i była to "miłość od pierwszego spojrzenia". W tej metodzie mam jeszcze wiele do odkrycia.Pozdrawiam,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zakładam, że jutro od rana odkryjesz kolejne arkana spiningowej sztuki Do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawtow Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam wszystkich mam na imię Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 CześćJestem Krzysiek i witam wszystkich użytkowników forum.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam, Witam wszystkich kolegów wędkarzy, mam na imię Marcin. Wędkuję od dziecka ( zaraził mnie dziadek), głównie spławik, jednak od nowego roku planuję przerzucić się na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuku1 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam wszystkich Mam na imię Tomek. "Głód" wędkarstwa był silniejszy i po paru latach wracam do tego pięknego hobby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Cześć!fajnie, że jesteście z nami...życzę samych sukcesów wędkarskich w 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz123 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów,śledzę to zacne forum od paru miesięcy ,coraz bardziej ukierunkowuję swoje łowienie na spinningPozdrawiam Tomek z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackstarpro Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Korzystałem wielokrotnie z ogromnych zasobów wiedzy zgromadzonej na forum, za co serdecznie dziękuję. Wędkuję od 35 lat, ostatnio głównie z łodzi na morzu. Poza tym spinninguję na środkowej Wiśle. PozdrawiamCzarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caerbanog Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Dominik - Podlasie.Na razie działałem w "konspiracji" i szalałem na giełdzie składając swój pierwszy zestaw castingowy oraz kompletując przynęty na majową wyprawę do Szwecji. Mam nadzieję, że tutaj zdobędę sporo wiedzy oraz z chęcią podzielę się swoją. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku95 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Witam, Również dołączyłem do ekipy jerkbaita. Mam nadzieje ze powymieniamy sie swoimi doswiadczeniami,a takze sprzetem. Lowie na duzych i mniejszych zbiornikach. Od kolejnego roku planuje ruszyc na Oderke. Spininguje głównie w poszukiwaniu szczupaków,sandaczy i okoni. Posiadam Spining 9-32cw oraz casta 25-60 cw. Casta uzywalem kilka razy,ale od kolejnego sezonu planuje piswiecic mu wiecej czasu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Witam świątecznie, Marek z Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek324 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam.Mam na imię Piotr ,pochodzę z Pionek ,okręg PZW Radom. Ze spinningiem spotkać mnie można od niedawna głównie nad Wisłą na odcinku między Puławami a Kozienicami. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluefox Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witam .Zycze wszystkim forumowiczom Szczesliwego Nowego RokuJanosik z Norwegii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek531 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Chciałbym powitać całą społeczność jerkbait.pl a żeby nie było tak na sucho i oficjalnie to sparafrazuję pewien dowcip: Pali pan, pyta lekarz? Nie Pije może? Nie jakieś zioło jara? Nie To jak się pan odstresowuje?Siadam na jerkbait.pl i przypie**alam się do każdego i o wszystko. Witam serdecznie wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Chciałbym powitać całą społeczność jerkbait.pl a żeby nie było tak na sucho i oficjalnie to sparafrazuję pewien dowcip: Pali pan, pyta lekarz?NiePije może?Nie jakieś zioło jara?NieTo jak się pan odstresowuje?Siadam na jerkbait.pl i przypie**alam się do każdego i o wszystko. Witam serdecznie wszystkichOdważnie "wchodzisz" Kolego! Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Chciałbym powitać całą społeczność jerkbait.pl a żeby nie było tak na sucho i oficjalnie to sparafrazuję pewien dowcip: Pali pan, pyta lekarz?NiePije może?Nie jakieś zioło jara?NieTo jak się pan odstresowuje?Siadam na jerkbait.pl i przypie**alam się do każdego i o wszystko. Witam serdecznie wszystkichprzemek531... w kajeciku moda... wężykiem, wężykiemku pamięci, tak w razie gdyby każdy się kolegi przypie**alał i w dodatku o wszystko a co! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Witam wszystkich użytkowników Jerkbaita i pozdrawiam z Torunia . Jak tylko czas pozwala jestem nad wodą , myślę że fajnie będzie się pisało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmolenda Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Witam wszystkich użytkowników JERRKBAIT.plMiło znaleźć ciekawą stronę w necie i móc dołączyć do grupy zapaleńców z tą samą zajawką...Znalazłem już tu kilka ciekawych rzeczy i mam nadzieję że jeszcze sporo się tu na forum nauczę a z czasem sam będę mógł udzielić komuś porady ze swoją skromną wiedzą . Jeśli chodzi o wędkarską pasję to przede wszystkim spining, ale czasem też lubię posiedzieć ze spławikiem czy gruntówką . Głównie to środkowy odcinek Wisły od Puław w duł do Kozienic, choć oczywiście... lubię wodę i każda ma swój urok nawet mała strużka i też czasem warto się tam zatrzymać ..A korzystając z okazji noworocznej to wszyskim dooooosiego... roku i taaaaakiej ryby... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Witam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Witam wszystkich użytkowników Jerkbaita i pozdrawiam z Torunia . Jak tylko czas pozwala jestem nad wodą , myślę że fajnie będzie się pisałoSławku do zobaczenia nad wodą. W tym roku nie odpuszczę wędkarskich, toruńskich tematów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sviderek Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Witam serdecznie, wracam do spiningu, miło jest poszperać tutaj na forum. Pozdrawiam i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku życzę Świąder Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielmepps Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Witam wszystkich Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi