Dawid Sokołowski Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Czołem forumowiczom!Jakoś tak w życiu moim się złożyło, że rodzice mnie zaplanowali i tak jak to sobie wymyślili urodziłem się chłopcem. Potem, nie wiem dokładnie kiedy, choć wiem na pewno, że miałem wówczas lat nie więcej niż kilka, wykiełkowała we mnie pasja. I tak (w telegraficznym skrócie mówiąc by pominąć fakty, które niekoniecznie komukolwiek mogłyby okazać się przydatne) po latach wielu i całkiem niespodziewanie (w pogoni za miłością - a jak!) trzydziestoletni dziś Dawid osiadł na Warmii. Tysiace jezior - nie tak znowu bezrybnych, kilometry rzek - nie zawsze łaskawych, setki godzin tam spędzonych - nigdy daremnych. Trochę tego było, a potem (też w skrócie): metry pieluch, dzisiątki nieprzespanych nocy i wczesnorannych pobudek - nie związanych z rybami, o nie! No, ale mój Kajtek ma już rok. Może nie tak dużo (ktoś powie), ale rok bez wędkowania? (Potwierdzi chyba każdy,prawda?) Wracam więc! I jako że tak się w moim życiu zawsze składało, że nowe które przychodziło, zawsze przynosiło tylko pozytywne zmiany, tak postanowiłem zalogować się na tym forum licząc na łaskawy wędkarsko czas, dobrych ludzi i porcję pozytywnej energii. Czego sobie i innym życzę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 dzień dobry Poluje głownie na esoxy i troćki Czasami biegam na Jeziorce za pstrągiem Połamania ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam z Opolskiego, miasto K-K Ciężki ze mnie gruntowiec, a w wolnych chwilach latam ze spiningiem Trofea uwieczniam na fotkach i wypuszczam ... żadna do tej pory nie spełniła 3 życzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witajcie, fajnie że wpadliście, życzę miłej przygody z jerkbaitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gapn Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Cześć, Wracam do starego hobby po ok. 12 latach przerwy, a tak właściwie to uczę się wszystkiego od nowa. Zaczynam od spinningu, pozdrawiam znad królowej polskich rzek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Czas najwyższy zajrzeć do powitalni jerkbaita, dlatego witam wszystkich i pozdrawiam z nad Pisy i Narwii.???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzpo91 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam serdecznie wszystkie osoby z forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_PABLO_ Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Witam kolegów po fachu! I do zobaczenia nad wodą!Pozdrawiam! Paweł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopik Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Witam serdecznie wszystkich.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek K Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Witam Koleżanki i Kolegów,Po długiej przerwie wracam do przebywania "nad wodą" Czytam Forum od pewnego czasu...PozdrawiamMaciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bert8 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Witam kolegów .Pozdrawiam Wojtek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Witam, witam.Krzyś znad Warty. Spinning to odskocznia i chciałbym się troszeczkę podszkolić. Szczególnie w 2018 interesują mnie klenie Biorę się za lekturę forum Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek57 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam Wszystkich Forumowiczów.Życzę udanego sezonu 2018rPozdrawiam Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Dobrym obyczajem jest przywitać się z użytkownikami forum co niniejszym czynię. Moją ulubioną metodą jest spinning. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Adamiak Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam szanownych forumowiczów.Łowię niemal od zawsze, czyli już jakieś 40 lat.Ulubiona i zarazem jedyna metoda łowienia to mucha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan304 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam Wszystkich na forum;) Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenitch Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam serdecznie wszystkich pstrągarzy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelWPR Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam wszystkich forumowiczów Forum przeglądam od dłuższego czasu, a teraz przyszedł czas na rejestrację i przywitanie.Pozdrawiam,Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Z racji wieku pozwolę sobie przywitać nowo zarejestrowanych [wyręczając zmęczonych, zagonionych, leniwych (właściwe podkreślić) modów].Jeżeli weźmiecie aktywny udział w tworzeniu Forum (do czego zachęcam) to oczekują Was tu "krew, pot i łzy", ale i nieprzebrane (choć często dobrze ukryte) pokłady wiadomości przydatnych chyba we wszystkich aspektach naszego hobby. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiero89 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam w 2018 i pozdrawiam wszystkich forumowiczów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszek72 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Przybył, trochę poczytał a teraz się przywita. Witam wszystkich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Z racji wieku pozwolę sobie przywitać nowo zarejestrowanych [wyręczając zmęczonych, zagonionych, leniwych (właściwe podkreślić) modów].Jeżeli weźmiecie aktywny udział w tworzeniu Forum (do czego zachęcam) to oczekują Was tu "krew, pot i łzy", ale i nieprzebrane (choć często dobrze ukryte) pokłady wiadomości przydatnych chyba we wszystkich aspektach naszego hobby.Sławek przesadził z tym wiekiem, jestem starszy o 8 lat 11 miesięcy i 8 dni (co do tych dni nie jestem pewien czy dobrze policzyłem, ale nigdy nie byłem zbyt dobry z matematyki)... Jako znany tetryk i założyciel http://jerkbait.pl/topic/77141-klub-tetryka/ witam i ostrzegam, że możecie się spotkać z mojej strony z wyżywaniem się na Waszych błędach ortograficznych i bylejakości językowej... Pozdrawiam wszystkich Nowych... Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmiro696 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Witam miłośników wędkarstwa. Jestem nowym użytkownikiem forum. Udanwgo sezonu 2018.pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Witam miłośników wędkarstwa. Jestem nowym użytkownikiem forum. Udanwgo sezonu 2018.pozdro.Cześć. Patrz wyżej... Edytowane 1 Lutego 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Witam miłośników wędkarstwa. Jestem nowym użytkownikiem forum. Udanwgo sezonu 2018.pozdro.i my Cię Michał też pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi