Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem forumowiczom!

Jakoś tak w życiu moim się złożyło, że rodzice mnie zaplanowali i tak jak to sobie wymyślili urodziłem się chłopcem. Potem, nie wiem dokładnie kiedy, choć wiem na pewno, że miałem wówczas lat nie więcej niż kilka, wykiełkowała we mnie pasja. I tak (w telegraficznym skrócie mówiąc by pominąć fakty, które  niekoniecznie komukolwiek mogłyby okazać się przydatne)  po latach wielu i całkiem niespodziewanie (w pogoni za miłością - a jak!) trzydziestoletni dziś Dawid osiadł na Warmii. Tysiace jezior - nie tak znowu bezrybnych, kilometry rzek - nie zawsze łaskawych, setki godzin tam spędzonych - nigdy daremnych. Trochę tego było, a potem (też w skrócie): metry pieluch, dzisiątki nieprzespanych nocy i wczesnorannych pobudek - nie związanych z rybami, o nie! No, ale mój Kajtek ma już rok. Może nie tak dużo (ktoś powie), ale rok bez wędkowania? (Potwierdzi chyba każdy,prawda?) Wracam więc! I jako że tak się w moim życiu zawsze składało, że nowe które przychodziło, zawsze przynosiło tylko pozytywne zmiany, tak postanowiłem zalogować się na tym forum licząc na łaskawy wędkarsko czas, dobrych ludzi i porcję pozytywnej energii. Czego sobie i innym życzę;)

• Like 3

Z racji wieku pozwolę sobie przywitać nowo zarejestrowanych [wyręczając zmęczonych, zagonionych, leniwych (właściwe podkreślić) modów].

Jeżeli weźmiecie aktywny udział w tworzeniu Forum (do czego zachęcam) to oczekują Was tu "krew, pot i łzy", ale i nieprzebrane (choć często dobrze ukryte) pokłady wiadomości przydatnych chyba we wszystkich aspektach naszego hobby.

• Like 7

Z racji wieku pozwolę sobie przywitać nowo zarejestrowanych [wyręczając zmęczonych, zagonionych, leniwych (właściwe podkreślić) modów].

Jeżeli weźmiecie aktywny udział w tworzeniu Forum (do czego zachęcam) to oczekują Was tu "krew, pot i łzy", ale i nieprzebrane (choć często dobrze ukryte) pokłady wiadomości przydatnych chyba we wszystkich aspektach naszego hobby.

Sławek przesadził z tym wiekiem, jestem starszy o 8 lat 11 miesięcy i 8 dni (co do tych dni nie jestem pewien czy dobrze policzyłem, ale nigdy nie byłem zbyt dobry z matematyki)... ;)

Jako znany tetryk i założyciel http://jerkbait.pl/topic/77141-klub-tetryka/ witam i ostrzegam, że możecie się spotkać z mojej strony z wyżywaniem się na Waszych błędach ortograficznych i bylejakości językowej... ;)

Pozdrawiam wszystkich Nowych... :)

Edytowane przez Alexspin
  • Like 3