Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Sławek przesadził z tym wiekiem, jestem starszy o 8 lat 11 miesięcy i 8 dni (co do tych dni nie jestem pewien czy dobrze policzyłem, ale nigdy nie byłem zbyt dobry z matematyki)... ;)

Jako znany tetryk i założyciel http://jerkbait.pl/topic/77141-klub-tetryka/ witam i ostrzegam, że możecie się spotkać z mojej strony z wyżywaniem się na Waszych błędach ortograficznych i bylejakości językowej... ;)

Pozdrawiam wszystkich Nowych... :)

No dobra, jak Ty tutaj straszysz, to ja idę do innego zamku  icon_papa2.gif

• Like 2

Nie ma się co obrażać :) Trochę mi jeszcze brakuje, ale klub tetryka to jeden z moich ulubionych działów, hehe, może to tęsknota za mnóstwem wolnego czasu (na ryby) na emeryturze :D .

Edytowane przez Alaryk
  • Like 1

Nie ma się co obrażać :) Trochę mi jeszcze brakuje, ale klub tetryka to jeden z moich ulubionych działów, hehe, może to tęsknota za mnóstwem wolnego czasu (na ryby) na emeryturze :D .

Ja się nie obrażam, ja to robię dla dobra "młodych" - mogliby nie wytrzymać zmasowanego ataku staruchów ;)

Sławku, niech Cię ręka Boska broni przed takim krokiem, co ja biedny sam zdziałam... :(

Alaryk, myślisz że emerytura wystarczy Ci choćby na dojazdy na łowisko? :D  :D  :D

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Sławku, niech Cię ręka Boska broni przed takim krokiem, co ja biedny sam zdziałam... :(

Alaryk, myślisz że emerytura wystarczy Ci choćby na dojazdy na łowisko? :D  :D  :D

hehe, dobre :D  ;), będę łowił na Bystrzycy, parę kroków, nawet tetryka :P

Edytowane przez Alaryk
  • Like 1

Dzień dobry na imię mam Janek mam 13 lat ryby zacząłem łapać jak miałem 3 lata zaraził mnie tata i wujkowie uwielbiam muchę i spinning witam wszystkich.

Hej Jasiek

Fajnie że jesteś , dużo dobrych wzorców masz tu do naśladowania .

I mądrych ludzi do poczytania .

Powodzenia  :)  

• Like 2

Dzień dobry na imię mam Janek mam 13 lat ryby zacząłem łapać jak miałem 3 lata zaraził mnie tata i wujkowie uwielbiam muchę i spinning witam wszystkich.

Hej Jasiek

Fajnie że jesteś , dużo dobrych wzorców masz tu do naśladowania .

I mądrych ludzi do poczytania .

Powodzenia  :)  

Witaj Janek!  :D

Chłopaki, miałem okazję poznać Janka! Zapewniam, że nie tylko od nas będzie miał okazję się czegoś nauczyć, ale również my od niego! Mimo młodego wieku jest wytrawnym i etycznym wędkarzem, wspaniałym towarzyszem wypraw i przyjacielem! To "sól ziemi". :) Dobrze, że do nas dołączył! ;)

• Like 2