slawek_2348 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Sławek przesadził z tym wiekiem, jestem starszy o 8 lat 11 miesięcy i 8 dni (co do tych dni nie jestem pewien czy dobrze policzyłem, ale nigdy nie byłem zbyt dobry z matematyki)... Jako znany tetryk i założyciel http://jerkbait.pl/topic/77141-klub-tetryka/ witam i ostrzegam, że możecie się spotkać z mojej strony z wyżywaniem się na Waszych błędach ortograficznych i bylejakości językowej... Pozdrawiam wszystkich Nowych... No dobra, jak Ty tutaj straszysz, to ja idę do innego zamku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) No dobra, jak Ty tutaj straszysz, to ja idę do innego zamku Nie ma się co obrażać Trochę mi jeszcze brakuje, ale klub tetryka to jeden z moich ulubionych działów, hehe, może to tęsknota za mnóstwem wolnego czasu (na ryby) na emeryturze . Edytowane 1 Lutego 2018 przez Alaryk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie ma się co obrażać Trochę mi jeszcze brakuje, ale klub tetryka to jeden z moich ulubionych działów, hehe, może to tęsknota za mnóstwem wolnego czasu (na ryby) na emeryturze .Ja się nie obrażam, ja to robię dla dobra "młodych" - mogliby nie wytrzymać zmasowanego ataku staruchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Helloooo Pany, sio mi stąd!będą nam tu "młodych" straszyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) No dobra, jak Ty tutaj straszysz, to ja idę do innego zamku Sławku, niech Cię ręka Boska broni przed takim krokiem, co ja biedny sam zdziałam... Alaryk, myślisz że emerytura wystarczy Ci choćby na dojazdy na łowisko? Edytowane 6 Lutego 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Sławku, niech Cię ręka Boska broni przed takim krokiem, co ja biedny sam zdziałam... Alaryk, myślisz że emerytura wystarczy Ci choćby na dojazdy na łowisko? hehe, dobre , będę łowił na Bystrzycy, parę kroków, nawet tetryka Edytowane 6 Lutego 2018 przez Alaryk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Bo Jano Was zaraz znów pogoni - a to już recydywa .A "młodzi" to już chyba boją się tu zaglądać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Szanowni seniorzy, proszę do swojego tematu, nie śmiecić tutaj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaga1962 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam serdecznie kolegow wedkarzy,zycze udanych polowow i duzo zadowolenia z tak cudownego hobby jakim jest wedkarstwo, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam Cię serdecznie Dario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Witam wszystkich. Mam postanowienie na nowy sezon - zacząć się dzielić swoimi wynikami i uczyć jak najwięcej od innych. Oby do jednego i drugiego było jak najwięcej okazji. Pozdrawiam Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufelek77 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Witam serdecznie kolegów wędkarzy no i oczywiście Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawkrzy801 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Witam wszystkich użytkowników Jerkbaita i pozdrawiam .. Jak tylko czas pozwala jestem nad wodą . Myślę że fajnie będzie się pisało i dzieliło doświadczeniami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Witam jako nowy użytkownik forum.Wędkuję głównie metodą spiningową,na Brdzie i Wdzie.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba GQ Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Witam wszystkich i pozdrawiam szczegolnie wariatów z RDM Spin ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dzień dobry na imię mam Janek mam 13 lat ryby zacząłem łapać jak miałem 3 lata zaraził mnie tata i wujkowie uwielbiam muchę i spinning witam wszystkich. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dzień dobry na imię mam Janek mam 13 lat ryby zacząłem łapać jak miałem 3 lata zaraził mnie tata i wujkowie uwielbiam muchę i spinning witam wszystkich.Cześć Janku, fajnie, że do nas dołączyłeś! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dzień dobry na imię mam Janek mam 13 lat ryby zacząłem łapać jak miałem 3 lata zaraził mnie tata i wujkowie uwielbiam muchę i spinning witam wszystkich.Hej JasiekFajnie że jesteś , dużo dobrych wzorców masz tu do naśladowania .I mądrych ludzi do poczytania .Powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dzień dobry na imię mam Janek mam 13 lat ryby zacząłem łapać jak miałem 3 lata zaraził mnie tata i wujkowie uwielbiam muchę i spinning witam wszystkich.Hej JasiekFajnie że jesteś , dużo dobrych wzorców masz tu do naśladowania .I mądrych ludzi do poczytania .Powodzenia Witaj Janek! Chłopaki, miałem okazję poznać Janka! Zapewniam, że nie tylko od nas będzie miał okazję się czegoś nauczyć, ale również my od niego! Mimo młodego wieku jest wytrawnym i etycznym wędkarzem, wspaniałym towarzyszem wypraw i przyjacielem! To "sól ziemi". Dobrze, że do nas dołączył! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Pora na mnie. Witam wszystkich użytkowników JerkbaitaJestem MariuszWędkuję głównie na Odrze, metodą spiningowąChoruję na Odrę Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Witaj na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciv Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Witam wszystkich kolegów, którzy mają tak wspaniały sposób na życie. Pozdrawiam! R. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 My Tiebia toże pazdrawlajem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Cześć! Trafiłem do Was z watku o Daiwie Ninja, mnóstwo ciekawych tematów, zostaję na dłużej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi