Jano Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 My Tiebia toże pazdrawlajem... Алекс, что с тобой случилось? почему ты не говоришь по-польски? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Алекс, что с тобой случилось? почему ты не говоришь по-польски? Syndrom dnia drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz1111 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam serdecznie kolegów wędkarzy, jestem nowym forumowiczem i początkującym wędkarzem. Moja przygoda na poważnie z wędką zaczęła się przez moją żonę bo kupiła mi wędkę na rocznicę ślubu no i teraz jak informuję ją o wyjeździe to się krzywi ale nic nie mówi bo to ona zapoczątkowała:)Pozdrawiam:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Pomyśl jaki mogła mieć w tym cel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimakg Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Najważniejsze, że nic nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Pomyśl jaki mogła mieć w tym cel... Niebezpieczne tematy poruszasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz1111 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Cel celem najważniejsze, że mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Cel celem najważniejsze, że mi się podoba:)Żona, wędkarstwo, czy cel??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Panowie, proszę, to nie jest miejsce na pogaduchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek65 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Gorąco witam wszystkich i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam wszystkich kolegów i jednocześnie przepraszam za brak powitania w momencie utworzenia konta. Liczę na waszą pomoc, ale również ze swojej strony w razie potrzeby postaram się pomóc. Główny cel moich wypraw nad wodę to szczupak. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q4Z Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam Oby lód szybko zszedł .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapalka Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wychodząc z założenia że lepiej puźno niż wcale, Witam wszystkich! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wychodząc z założenia że lepiej puźno niż wcale, Witam wszystkich! Na naukę nigdy nie jest za późno Pierwsza lekcja za Tobą, witamy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapalka Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 mała wtopa sory, ale mam na to papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 mała wtopa sory, ale mam na to papiery Tutaj takich papierów nie honorujemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapalka Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Czyli będę musiał opanować emocje, zapalić melisy i pisać powoli żeby wyszło poprawnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Na naukę nigdy nie jest za późno Pierwsza lekcja za Tobą, witamy Ufff... Odetchnąłem, że nie tylko ja się czepiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hell-o Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam i jednocześnie pozdrawiam wszystkich forumowiczów! G. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1984 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dzień dobry, witam wszystkich serdecznie. Pozdrawiam. Tomek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tttomek Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Cześć wszystkimmam na imię Tomek.Od miesiąca nie łowiłem.Dopiero zaczynam z castem.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Trochę czasu minęło od mojej rejstracji na jerkbait.pl, więc pora się przywitać. Witam wszystkich na najlepszym forum wędkarskim w Pl. Dzięki wszystkim za kawał dobrej roboty. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Cześć wszystkim,Z dniem dzisiejszym postanowiłem zakończyć swoją anonimowość na forum i się przedstawić.Sebastian vel Xeo, który w tym pięknym hobby siedzi od 7-go roku życia.Miło Was poznać i połamania [emoji476] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Władysław Żołędowo Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Czołem Wędkarze, Jestem z Żołędowa i łowię na Brdzie oraz w okolicy Leszna (Wonieść). Łowię od wielu dekad z większymi i mniejszymi sukcesami. Największy okaz Dorsz 14,5kg, a ten większy jeszcze pływa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loponez Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Od dziś jako zarejestrowany. Dość już anonimowego "tylko czytania"Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi