Krzysztof S. Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Witam wszystkich na na forum. Na imię mi Krzysiek pochodzę z Białegostoku, Przyszła pora dołączyć do zacnego grona na tym forum. Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liberte Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam wszystkich na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gareth Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam Wszystkich, mam na imię Jarek, mieszkam w Bydgoszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Witam wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Cześć. Michał z Bydgoszczy, Inowrocławia w sumie teraz. Od 33 lat z wędką, od 20 ze spinningiem a od tego roku z castem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verluss Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witam wszyskich jestem mikolaj i milo byc tu z wami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extrapremia Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Troszkę o sobie. Rybki łowię od zawsze jak pamiętam. Od wielu lat rozsmakowałem się w lekkich spiningach i gumeczkach. Łowię głównie okonie. Stosuję wędeczki o CW 1-8 gr i główki max 4 gr. Jedyny wyjątek stanowi Drop Show kiedy to łowię czasem na ciężko 10-15 gr i kij CW 10-21gr. Okonie, czasem większe leszcze (od 3-4 kilo) sandacze, duże jazgary zabieram. Oczywiście mówimy o rybach wymiarowych. Bo są smaczne i z przyjemnością je zjadam. Inne ryby np. często jako przyłów trafia się szczupak wypuszczam bez względu na rozmiar, nie jem to nie zabieram, niech rosną. Mieszkam nad morzem, w promieniu 50km mam praktycznie każdy rodzaj wody więc jest gdzie łowić. To tak w skrócie. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich - Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłaty84 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam! Mam zaszczyt przywitać się na forum Nazywam się Piotrek i łowię w podlaskich wodach. Na razie bez większych sukcesów ale ten sezon będzie przełomowy Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dzień dobry.Mam na imię Mateusz i wracam do wędkarstwa po 20 latach przerwy. Wszystko jest dla mnie nowe więc spodziewajcie się wielu pytańMiłego dnia dla wszystkich. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Cześć. Czytaj, czytaj, czytaj, czytaj, a później pytaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Siemanko. W wędkarstwo zacząłem się bawić dwa lata temu. Podpasowała mi ta forma spędzania czasu i tak jest z chyba zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Tak 3maj...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek14 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam. Mam na imię Maciek, wędkuję odkąd skończyłem 8 lat, najbardziej lubię łowić na spinning i feeder, a moją. Najczęściej łowię na zbiorniku zaporowym. Forum czytam już od dłuższego czasu, uznałem, że nastał czas, aby zacząć się również udzielać. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andretti Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Cześć, z tej strony Andrzej, początkujący wędkarz. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (...) wędkuję odkąd skończyłem 8 lat, najbardziej lubię łowić na spinning i feeder (...)No to zacząłeś podobnie jak ja, tylko że ja zaczynałem (61 lat temu) od leszczynowej spławikówki... Witaj na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regis Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Nazywam sie Damian. Bardzo dlugo obserwowalem JERKBAT.PL Portal ten jest wyjatkowy, chodzi o tresc jak i uzytkownikow . Chyba pora zaczac bardziej udzielac sie . Pozdrawiam uzytkownikow i administracje bede staral sie byc wzorowym uzytkownikiem . Edytowane 11 Maja 2018 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekinn Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Cześć, fajnie do Was dołączyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentka Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Cześć, jestem Ola i jestem tutaj nowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Cześć, jestem Ola i jestem tutaj nowa Cześć Ola! Witamy na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjut Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Czołem wędkarska braci! Kurcze, łowię od 29ciu lat, ale dopiero teraz się tu u Was pojawiam. Choć z drugiej strony, miło wspomina się stare czasy, kiedy to nie traciło się czasu na "internety".Kłania się Henryk, aktualnie z Torunia. Niedawno z żoną wróciliśmy po 4 latach z Danii, ,gdzie mogliśmy spełniać się w spinningu w 300%. Ale teraz czas na udowodnienie, że tu też można powalczyć. W DK stworzyłem i prowadzę największą polonijną grupę wędkarską na fb (Wędkarstwo w Danii/Fiskeri i Denmark), do której serdecznie zapraszam.Rozpoczynamy przygodę z Wisłą, która jest dla nas czarną magią Trzymajcie za nas kciuki!Widzimy się na SFE w BDG! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu77 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Cześć wszystkim wędkarzom Łowie mniejwiecej od 10 roku życia choć spinningiem zaraziłem sie jakieś trzy lata temu,a mam juz czterdzieści wiosen na karku:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garage1 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Witam. Mam na imię Arek i mieszkam w Warszawie. Jestem na etapie kompletowania sprzętu, miło Was poznać i czerpać wiedzę z tego forumPozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Cześć wszystkim wędkarzom Łowie mniejwiecej od 10 roku życia choć spinningiem zaraziłem sie jakieś trzy lata temu,a mam juz czterdzieści wiosen na karku:-)Jakbym słyszał siebie. Witaj rówieśniku ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Witam. Mam na imię Arek i mieszkam w Warszawie. Jestem na etapie kompletowania sprzętu, miło Was poznać i czerpać wiedzę z tego forumPozdrawiam serdecznie.Witam Arek powiedz co ci brak sam jestem z rodu amatorki ale na start może ci pomogę w jakimś sprzęcie Pozdrawiam MarcinMal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Witam Wszystkich. Od stycznia tego roku wróciłem do wędkowania. Wczesniej kij maczalem jako smark z moim tatą w dolinie pięciu rzek w Lędyczku, czasami tam zaglądam jak jestem u rodziców. Teraz kroki swoje stawiam na gwdzie i jeziorach w okolicy Piły. Czasami cos tam dla siebie wystrugam. Pozdrawiwiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi