zwariowana Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Witam, z tej strony Kasia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnlkwk Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Cześć. Mam na imię Daniel, od kilkunastu lat mieszkam w Warszawie (wcześniej lubelszczyzna). Łowię z krótszymi lub dłuższymi przerwami praktycznie od 10 roku życia, czyli już ponad 25 lat. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mallaidh Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam,W związku z rejestracją chciałbym się przywitać.Na imię mam Maciek i mieszkam w Nowym Sączu.Wędkuje z przerwami od dziecka, w tym roku próbuję nieco częściej pomachać wędką i sprawdzić co kryje się w okolicznych wodach Dunajca, Popradu i mniejszych cieków.Preferowane metody to lekki spinning, feeder, a w tym roku próbuję również sztucznej muchy.Ulubiona rybka: klenik Do zobaczenia nad wodą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witajcie Panowie.Nie zapominajcie o naszych regulaminach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutti92 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Witam serdecznie wszystkich kolegów.Mam na imię Mateusz, pochodzę ze Strzyżowa na podkarpaciu, jednak od kilku lat mieszkam w Krakowie. Wędkuję praktycznie od dziecka, większość życia moczyłem kija na Wisłoku, jednak od tego sezonu rozpocząłem przygodę z krakowską Wisłą, idzie pomału ale do przodu ! 80% większość spędzonego czasu nad wodą to lekki spinning, sporadycznie jakiś grunt, bądź spławik. POŁAMIANIA !! : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemeryn Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 To i mi miło powitać wszystkich. Roman z tej strony mieszkam w Warszawie, choć kij mocze głównie w Narwi od zapory w Dębe w dół. Wędkuje od 6 roku życia czyli już ponad 20 lat. Głównie spinning choć na jeziorach lubię przestawić sie na spławik.A dzieki forum czuje sie zachęcony do Warszawskiej Wisły i spróbowania Street fishingu. Do zobaczenia na szlaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek234 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Cześć, mam na imię Adrian, wędkuje od ok 10 roku życia, czyli wędkuje już z 10 lat. Jestem z województwa łódzkiego. Lubię lekki spinning ale na ciężko też nie pogardzę się pobawić, ostatnio zacząłem łowić klenie, byłem pierwszy raz i złowiłem odziwo 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Witam Szanownych Kolegów .Mam na imię Mietek i jestem z Warszawy . Mam co prawda 6-kę z przodu ale to chyba w wędkowaniu nie jest przeszkodą .Wychowywałem się na lewym brzegu Wisły pomiędzy Śląsko - Dąbrowskim a Gdańskim . Praktycznie wędkuję od dziecka i dalej mnie to kręci .Pozdrawiam MietekK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 <...> Mam co prawda 6-kę z przodu ale to chyba w wędkowaniu nie jest przeszkodąwręcz przeciwnie, toż to wielka zaleta! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cru Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Powitał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz47 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Hej! Ja również Witam bardzo serdecznie wszystkich Użytkowników i miłośników wędkarstwa na forum. Ciesze się, że mogę do Was dołączyć i liczę na to, że aktywnie spędzę tutaj czas i pomogę w wielu kwestiach. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (…) Mam co prawda 6-kę z przodu ale to chyba w wędkowaniu nie jest przeszkodą .(…)Nie przejmuj się, ja za pół roku będę miał 7 z przodu. Póki masz siły, żeby powalczyć z rybkami, wiek nie stoi na przeszkodzie.Zapraszam do http://jerkbait.pl/topic/77141-klub-tetryka/?hl=%2Bklub+%2Btetryka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nie przejmuj się, ja za pół roku będę miał 7 z przodu. Póki masz siły, żeby powalczyć z rybkami, wiek nie stoi na przeszkodzie.Zapraszam do http://jerkbait.pl/topic/77141-klub-tetryka/?hl=%2Bklub+%2Btetryka Alex, no gdzie ty tego młodego chłopa ciągniesz?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Sorry Jano, ale zgodnie z regulaminem Klubu Tetryka, po przekroczeniu 60-ki, z mocy prawa (metryki) należy do tej grupy... Edytowane 22 Czerwca 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Witam Wszystkich serdecznie, Mam na imię Leszek i ze spiningiem nie rozstaje się od 30 lat. Od 2 lat mieszkam w Polsce (przedtem Czechy i Szwecja).Jestem szczęśliwym posiadaczem RiverFoxa i wędkuje głownie na rzekach: Wiśle, Narwi i w Czechach na Labe. Do zobaczenia nad wodą :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie zamieniłbym łowisk czeskich i szwedzkich na polskie (PZW), ale Twój wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie zamieniłbym łowisk czeskich i szwedzkich na polskie (PZW), ale Twój wybór... Niestety życie za mnie zdecydowało ale wciąż opłacam czeską kartę i jeżdżę kiedy mogę - choć mam nad Labe 700 km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carpteam Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysztof Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Cześć! Jestem Krzychu z Torunia, od dłuższego czasu czytam to forum, może teraz zacznę się udzielać głownie wędkuję na toruńskim odcinku Wisły, jeśli ktoś z okolic chciałbym razem się wybrać nad wodę zapraszam na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reggie Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Witam wszystkich fajnie że jest takie miejsce jak to. Pozdrawiam Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papier5 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam wszystkich życzę miłego dnia .POZDRAWIAM Wysłane z mojego SM-T555 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz One Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Witam Wędkarską Brać,jestem mieszkańcem Pojezierza Kaszubskiego i tu wędkuję od wielu, wielu lat.Ulubione metody wędkowania: Ultra Lekki Spinn oraz Drgająca Szczytówka. a gdy bolą nogi to 7m bacik.Pozdrawiam Wszystkich i życzę "połamania kija". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinga777 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Cześć.Nazywam się Kinga i od niedawna interesuje się wędkarstwem spinningowym. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Siema to ja Ostry krokodylec lubie łowic rybki na spinning a ze chce dowiedziec sie wiecej to zarejestrowalem sie na najlepszem wedkarskim forum. Z pozdrowieniami _wodom czesc!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-P Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witam. Tutaj jestem nowy. Łowię sporadycznie, ale z sukcesami. Czasami mam pytania, nie zawsze mądre. Z góry dzięki za wyrozumiałość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi