Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W związku z rejestracją chciałbym się przywitać.

Na imię mam Maciek i mieszkam w Nowym Sączu.

Wędkuje z przerwami od dziecka, w tym roku próbuję nieco częściej pomachać wędką i sprawdzić co kryje się w okolicznych wodach Dunajca, Popradu i mniejszych cieków.

Preferowane metody to lekki spinning, feeder, a w tym roku próbuję również sztucznej muchy.

Ulubiona rybka: klenik :)

Do zobaczenia nad wodą!

• Like 1

Witam serdecznie wszystkich kolegów.
Mam na imię Mateusz, pochodzę ze Strzyżowa na podkarpaciu, jednak od kilku lat mieszkam w Krakowie. Wędkuję praktycznie od dziecka, większość życia moczyłem kija na Wisłoku, jednak od tego sezonu rozpocząłem przygodę z krakowską Wisłą, idzie pomału ale do przodu ! 80% większość spędzonego czasu nad wodą to lekki spinning, sporadycznie jakiś grunt, bądź spławik. POŁAMIANIA !! : )

• Like 1

To i mi miło powitać wszystkich.

Roman z tej strony mieszkam w Warszawie, choć kij mocze głównie w Narwi od zapory w Dębe w dół. 

Wędkuje od 6 roku życia czyli już ponad 20 lat. Głównie spinning choć na jeziorach lubię  przestawić sie na spławik.

A dzieki forum czuje sie zachęcony do Warszawskiej Wisły i spróbowania Street fishingu.

Do zobaczenia na szlaku.

• Like 1

Witam Szanownych Kolegów .

Mam na imię Mietek i jestem z Warszawy . Mam co prawda 6-kę z przodu ale to chyba w wędkowaniu nie jest przeszkodą .Wychowywałem się na lewym brzegu Wisły pomiędzy Śląsko - Dąbrowskim  a Gdańskim . Praktycznie wędkuję od dziecka i dalej mnie to kręci .

Pozdrawiam 

MietekK

• Like 2

(…) Mam co prawda 6-kę z przodu ale to chyba w wędkowaniu nie jest przeszkodą .(…)

Nie przejmuj się, ja za pół roku będę miał 7 z przodu. Póki masz siły, żeby powalczyć z rybkami, wiek nie stoi na przeszkodzie.

Zapraszam do http://jerkbait.pl/topic/77141-klub-tetryka/?hl=%2Bklub+%2Btetryka  ;)

• Like 1

Witam Wszystkich serdecznie,

Mam na imię Leszek i ze spiningiem nie rozstaje się od 30 lat. Od 2 lat mieszkam w Polsce (przedtem Czechy i Szwecja).

Jestem szczęśliwym posiadaczem RiverFoxa i wędkuje głownie na rzekach: Wiśle, Narwi i w Czechach na Labe.

Do zobaczenia nad wodą :-)

• Like 2

• 3 tygodnie później...

Witam Wędkarską Brać,

jestem mieszkańcem Pojezierza Kaszubskiego i tu wędkuję od wielu, wielu lat.

Ulubione metody wędkowania: Ultra Lekki Spinn oraz Drgająca Szczytówka. a gdy bolą nogi :) to 7m bacik.

Pozdrawiam Wszystkich i  życzę "połamania kija".

• Like 1

• 3 tygodnie później...