Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem Arek, czytałem dużo wątków na forum jako gość aż w końcu postanowiłem się zarejstrować. Jestem pod wrażeniem ile informacji można tu znaleść. Może i ja kiedyś tu komuś pomogę. Pozdrawiam!

Edytowane przez Arek93
  • Like 2

Witam wszystkich :)

Mam na imię Jurek. Mieszkam i wędkuję w Tarnowie i jego okolicach. Na forum trafiłem poszukując wiedzy spinningowej, wertując sieć. Muszę przyznać, że jest to istna skarbnica wiedzy - bardzo pomocna początkującym spinningistom, za jakiego się uważam. Na chwilę obecną jestem biernym obserwatorem i chłonę wiedzę. Doświadczenie staram się zbierać nad wodą. Pozdrawiam.

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich, 

na sam początek chciałbym podziękować tym, którzy na to zasługują czyli konkretnym forumowiczom, za dzielenie się sprawdzoną wiedzą lub choćby chęcią pomocy.

Niejednokrotnie wykorzystywałem wiedzę i doświadczenie tych ludzi co oczywiście skutkuje do dnia dzisiejszego odpowiednio wzrastającym poziomem wędkarskich sukcesów...

Życzę by forum się rozwijało i by jak najmniej było na nim tzw nabijaczy postów i krzykaczy.

Pozdrawiam

Piotr

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Cześć wszystkim, jako nowy użytkownik tego forum, chciałbym przywitać wszystkich kolegów wędkarzy. Odwiedzałem to forum gdy potrzebowałem informacji, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrowac. Mam nadzieję, że nadal będziecie służyć radą, tak samo jak ja gdy będę miał pojęcie na jakiś temat. Lubię przeglądać to forum, dlatego postanowiłem stać się jego częścią. Pozdrawiam

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich jestem spod Szczecina. Z góry przepraszam że wcześniej nie przeczytałem regulaminu i wystąpił problem. Wędkarstwo to moje hobby głównie spinning i casting ulubiony gatunek ryb oczywiście drapieżniki. Pozdrawiam JokerDS7

• Like 1

Witam wszystkich jestem spod Szczecina. Z góry przepraszam że wcześniej nie przeczytałem regulaminu i wystąpił problem. Wędkarstwo to moje hobby głównie spinning i casting ulubiony gatunek ryb oczywiście drapieżniki. Pozdrawiam JokerDS7

Hej Damian!

grunt to w porę wyciągać właściwe wnioski ;)

Powodzenia!

Witam wszystkich. Uważam to forum za doskonałą całodobową, świąteczną poradnię ds spinningu. Wedkuję w rejonach Jarosławia, głównie San, Zek Radymno i Wietlin. Coś tam czasem złowię, oglądając foty ryb kolegów, widzę że jest tu naprawdę wielu wędkarskich asów. Pozdrawiam

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich forumowiczów. Pochodzę z Pojezierza Międzychodzko-Sierakowskiego tzw. "małych polskich Mazur". Wędkarstwo od dawna jest moim ulubionym hobby. Do PZW wstąpiłem w 1996 roku. Od tego czasu zajmowałem się głównie wędkarstwem spławikowym. Wędkowałem wyłącznie na zbiornikach ze stałą wodą. Moim trofeum były zazwyczaj piękne płocie, wzdręgi, liny, leszcze, karasie i karpie. Od października 2017 roku za sprawą jednego z kolegów z tutejszego forum przeszedłem w stronę spinningu. Nastawiam się głównie na okonia, szczupaka i sandacza. Łowię głównie na jeziorach i rzece Warcie. Pozdrawiam wszystkich spinningistów, tych początkujących jak i zaawansowanych. Życzę wszystkim wypracowania swoich rekordowych ryb w nowym roku :)

• Like 1