Skocz do zawartości
  • 0

kolor grzbietu poppera - ma znaczenie?

Turtle

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dla ryb bardzo wątpie natomiast dla wędkarza napewno(bardzo słuszne twierdzenie szkoda,że 2 tyg za póżno ale myśle ,że czerwona kropka na grzbiecie powinna pomóc :huh: )

ja do tej pory maluje wszystkie popery z grzbietem czarnym :blush:a to chyba był błąd.

pozdrawiam poperowców

• 0

Kontynuując wątek popperów dla mnie mistrzostwem świata jest (przepraszam ale niektórzy w tym momencie powiedzą, że jestem nudziarzem) Megabass PopMax. To tradycyjny popper, ale można go prowadzić jak przynętę walk-the-dog lub .... jak się go szarpnie umiejętnie jak zwykłego woblera pod wodą(!) Jedna przynęta a potrójne możliwości. Prezentuję zdjęcie:

http://www.megabass.co.jp/pict/1_17_1140067507_GG_BASS.jpg

Pozdrawiam

Remek

• 0

No ładnie - cena jak za dychawiczną rapalkę.

I nie jest to przypadek. Tak kupiłem kilka innych woblerków :D Na prawdę można kupić je całkiem znośnie ale ... trzeba pilnować.

Z eBayem nie ma problemu. Są wątki na forum o tym http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1396&amp ;prevloaded=1&&start=0

Pozdrawiam

Remek

• 0

No ja z zakupami poczekam chwile- dzisiaj rano jak jechaliśmy na jezioro wybuchł mi silnik w landzie, co prawda wybuch okazał sie być tylko akustyczno - dymny i więcej strachu niż w rzeczywistości, niemniej jednak zeszły tydzień (wybuchniete i spalone sprzęgło w zeszłą sobotę - 500e :angry: ) spowodował że muszę uzbierac górkę remontową. A dzisiaj sczezła jakaś śrubka od zaworu i stąd cały kłopot, niestety część pod koniec tygodnia :angry: