kacper524 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 miodnie się zapowiadają Zobaczymy co z nich wyjdzie, sam jestem ciekaw efektu W poniedziałek wybiorę się do sklepu modelarskiego w Koszalinie po kilka nowych gadżetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 U mnie niestety modelarski zamknęli a zamawiać z allegro jakoś mi nie na rękę kupiłem ostatnio 2 spray motipa czerwony i żółty wysłali mi Pomarańcz i seledyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Bezsterowce ukończone Jutro postaram się wrzucić filmik z pracą jak uda mi się wyskoczyć nad rzekę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No i elegancko wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Operować wędką i aparatem jednocześnie, masakra. Co nieco widać http://www.youtube.com/watch?v=L8vjiCFhPYk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) 5,5cm Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez kacper524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Te ostatnie dwa Kozacko wyszły Brawo Łukasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Dzięki Przemek "Ciapane" na szybko i takie najlepiej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ojojoj fajowe kolorki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ostatnio stworzyłem kilka maluchów 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Fajne maluszki. Dobre na małe siurki i przelewy. U mnie ostatnio na weekend kropki tylko na imitacje kiełbika reagowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Dzięki Myku Z tą myślą były tworzone. Pozdro Duży kaliber 12cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzisiejsze intensywne testy dwunastki przyniosły miły efekt. Kilka dziobaków się pomyliło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 świetnie dopieszczony wobler z pewnością chyboczę się jak laleczka na boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Twój ostatni wobler przypomina mi (w pewnym sensie) jeden z moich pierwszych, ale uwaga! Twój jest piękny, mój był super brzydki. Ale gabaryty i mniej więcej kształt - podobne. Kolebał się jak szalony pijak, w końcu padł na jakimś upierdliwym zaczepie, nie złowiwszy nic Twój, jak widać, jest nie tylko ładny, ale też skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Dzięki za uznanie Jest to mój pierwszy wobler szczupakowy i pewnie nie ostatni Co do skuteczności to może trafiłem w dobrym momencie nad wodę Jutro ciąg dalszy testów, może uda się coś nagrać to pokażę jak się kolebie, chyboczę Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Praca dwunastki.http://www.youtube.com/watch?v=JiSp2HZ6ObE&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Więcej radości przynosi mi ręczne malowanie Przed lakierowaniem. Edytowane 9 Września 2013 przez kacper524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Więcej radości przynosi mi ręczne malowanie Przed lakierowaniem.IMAG0638.jpg Mam podobnie. Dobre malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Dzięki Robert. Jeszcze jeden, chyba za dużo łaciatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ciekawe woblerki. Jak byś zrobił kiełbiki to bym się pokusił. U mnie tylko kiełbiki ostatnio wchodziły w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (...) Jeszcze jeden,IMAG0640.jpg chyba za dużo łaciatego Sfermentowane łaciate piłeś i było za dużo? A poważnie, świetne malowanie. Nic za dużo. Nic za mało. Tyś władcą pędzla, Tyś namalował, więc tak ma być. A jak się komuś nie podoba, to niech pomaluje po swojemu. Sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Sfermentowane łaciate piłeś i było za dużo? A poważnie, świetne malowanie. Nic za dużo. Nic za mało. Tyś władcą pędzla, Tyś namalował, więc tak ma być. A jak się komuś nie podoba, to niech pomaluje po swojemu. Sobie.Pije dużo, ale świeżego. Owszem, władcą pędzla jestem tylko fantazja czasem ponosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ciekawe woblerki. Jak byś zrobił kiełbiki to bym się pokusił. U mnie tylko kiełbiki ostatnio wchodziły w grę.Coś się wykombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Łukasz mi sie podobaja Twoje bezsterowce,desing itd.załoze sie ze sporo kologów ceni wobki w takich kolorkach moze pokusilby sie o taka ulkeje około 9cm np.na trola w morzu...akcja typu orginal rapali natutal...choc plakatowki też spoko Edytowane 10 Września 2013 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi