piotro82 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pikne :-0 strzeblaski najpikniejsze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki Panowie za dobre słowo W oczekiwaniu na stery. Wesołych Świąt Edytowane 24 Grudnia 2013 przez kacper524 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Powoli robi się mała partyjka Kiełbiki Pozdro Łukasz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 o żesz..... rewelacja!!!!!! może masz coś wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 o żesz..... rewelacja!!!!!! może masz coś wolnego Dzięki Rafał W chwili obecnej gotowych już nie mam Jak skończę partyjkę coś powinno się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Siema Łukasz.Fajnie to wygląda. Znajdzie się coś dla mnie?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Znajdzie się coś dla mnie?;-)Coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Dzisiaj taki lipionek skusił się na wobka Łukasza. Były jeszcz trzy małe kropki ale nie męczyłem ich do fotki. Łukasz dobra robota. Poproszę o więcej Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Myku1987 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Siema Myku.Fajny lipasek Super że zielony pstrążek się sprawdza.Niedługo powinienem skończyć wobki dla Ciebie, choć trochę brakuje mi czasu ale jakoś to ogarnę Dzięki za fote Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Pstrąg 55mm, 4g pływak Kiełb 70mm, 5,5g tonący Jeszcze ze 3 może 4 warstwy lakieru, stery i gotowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No pięknie Łukasz , to jest to o czym rozmawialiśmy ostatnio (pstrążek) - klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 No pięknie Łukasz , to jest to o czym rozmawialiśmy ostatnio (pstrążek) - klasa Dokładnie Karolu, dzięki Dzisiaj zrobiłem kilka fotek w naturalnym świetle. Powstał też filmik z pracą siódemki, choć nie było to łatwe przy temperaturze powietrza -11. http://www.youtube.com/watch?v=DhrcScAiwBk&feature=youtu.be 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bardzo fajnie to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jeszcze dwie fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A w realu jeszcze piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Można gdzieś zamówić takie pstrązki Nie moge znaleźć nigdzie informacji Jaka cena za sztuke ? Świetne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Dawid sprawdź pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Łukasz wobki dotarły - serdecznie dziękuje W realu poprostu czapka z głowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 ..masz jakieś pstragowe 7ki w zanadrzu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Łukasz wobki dotarły - serdecznie dziękuje W realu poprostu czapka z głowy Karolu, teraz tylko nad rzekę i niech w wodzie szperają ..masz jakieś pstragowe 7ki w zanadrzu ??Z gotowych nie mam, ale mam kilka korpusów do dokończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Łukasz długo nic nie łapałem bo mamy straszną niżówkę ale wreszcie coś siadło mi na twojego wobka. To chyba prezent na zbliżające się moje urodziny. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Piękny pstrągal Adrian Widzę że chyba siódemkę chapnął Edytowane 8 Marca 2014 przez kacper524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Standardem w polsce jes 5 cm wobler na pstrąga. U mnie jest to 7cm. No ale jak to mówią woda wodzie nie równa i nie wszędzie 7 da się łapać. Ryba nie mierzona ale 60 cm to ona raczej nie miała. Woblerki dają radę. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi