kacper524 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Troszkę byłem w szoku jak widać 10 min wcześniej było pierwsze wodowanie wobka Tu już mi trochę przeszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Gratki,też chciałbym tak rozpocząć testowanie wobka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja to mógłbym rozpocząć w taki sposób cokolwiek :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Mateusz,chyba nie wszystko byś chciał. Ja bym nie chciał strzelić gola w spotkaniu z kochanką i to już po 10 min. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Haha to może rzeczywiście nie wszystko :D roześmiałem się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No i elegancko Luka boczek malowany jak wyklepany wzór na wahadełku Kozacko Gratuluje pięknej rybki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Haha rodzi się kabaret jerkabaita :D :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Bardzo fajny pomysł ,nie widziałem jeszcze żeby ktoś przełożył blachy na woblery ,godne uwagi i poświecenia temu więcej czasu ,mocno ,nieregularnie lusterkujący wobek prawie bez pracy podstawowej robił by robotę hahahaha ,gratuluje pomysłu ,strasznie mi się podoba :-0:-0:-0.To są właśnie konkretne pomysły ,które na pewno się sprawdzą na naszych pięknych przeblaszonych ,przegumionych i przewoblerowanych wodach ,o to chodzi :-):-):-) ,ryby maja głupieć gdy zobaczą coś czego jeszcze nie widziały.To jest Polska ,tu trzeba ciągle wymyślać i kombinować :-):-):-). Edytowane 4 Września 2014 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No tak w Polsce zeby cos zlapac to trzeba dobrze przechytrzyc rybke a ten woblerek w kolorach ,,blacha :D" bedzie kosić jak kombajn zborze. Szybko i pożadnie. Życzę wielu rybek na tego wobka i na reszte Twoich wyrobów Pozdrawiam Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Sorry Łukasz za wtrącenia, ale mam dzisiaj dobry humor to sobie troszkę pożartowałem. Lubię z Mateuszem pisać i tak mnie poniosło .Wracając do wobków popieram zdanie @kilela. Troci co prawda jeszcze nie łowię, ale pstrągi tak i na podobne wahadełka. Chyba dojdzie do zamówienia u Ciebie. Muszę troszkę podumać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Ty to Sławek powinieneś galierię rękodzieła otworzyć ,krążysz po tych forach i skupujesz hahahahahNiedługo ci miejsca w piwnicy zabraknie hahhahaha Edytowane 4 Września 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Właśnie robię porządki, na nowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A jednak nie tylko do pudełka IMAG1329.jpgIMAG1350.jpgJezu... tyż bym był piękna ryba...szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Trociowe 6,5cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Śliczne. Pomysłowe. Inspirujące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Elegancko wyszło Łukasz klepane wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To teraz trocie zgłupieją. Nie będą wiedziały na co biorą . Łukasz a jakbyś zrobił jeszcze pstrągowe na nowy sezon to byłoby extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Sławku, pstrągowe też się zrobi Już nad tym myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Łukasz, to fajnie i piszę się na nie. Jeśli możesz to spróbuj zrobić o akcji Y (mały X), a jakby miały myki to byłbym wniebowzięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Klasycznie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Świetna tonacja farb Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na jutrzejsze kardynały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Strzebla 4cm na piankowych korpusach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Widzę przygotowania na pierwszego stycznia. Fajnie to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Siemka Adrian Pstrągi atakuję dopiero w kwietniu Styczeń to srebrne trocie Pozostało mi tylko sprawdzić je w nurcie rzeki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi