sw.RP Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Łukasz przyśpiesz pracę bo sezon tuż tuż! i wysyłaj partyjkę do Rafała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Piękna robota. Czekam na finał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Powoli do przodu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Dycha nie wypycha nieźle!już się efektu końcowego nie mogę doczekać! (P.S- moje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ja też jestem ciekaw jak będą wyglądać po skończeniu (P.S- połowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ja też jestem ciekaw jak będą wyglądać po skończeniu (P.S- połowa )Po połówce to się dopiero wesoły robię a tu smutne wieści jak podzielić pięć sztuk na trzy bezsterowe i trzy ze sterem no jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Drugą połówkę się dorobi jak materiał do mnie dotrze, lada dzień Te będą wszystkie ze sterami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dawaj dawaj w pudełku już miejsce mają a ten rok:tylko misja boleń boleń i boleń i tak dalej +100 a k...a co! i może na Twojego złowię(Panie dopomóż) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dopiero zacząłem zabawę z woblerami BS, do maja jeszcze 4 tygodnie więc spokojnie Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzisiejsze dotlenianie mózgu taki przyłowik przy trociowaniu Przy okazji strzeliłem fotkę boleniówki w lepszym świetle 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta boleniówka świetna robota ! Fajny efekt głębi koloru - jak żywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Świetna! uklejeczka,Łukasz to model bez steru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tak to jest bez sterowa, kolejne się robią Sterowe gotowe 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Z pobłyskiem niebieskiego ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Łukaszu a jest szansa żeby zobaczyć filmik z pracą boleniowych bezsterówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Niebawem mam zamiar wyskoczyć nad rzekę, może uda się coś nagrać Dzisiaj była powtórka z dotleniania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Gdzie tam w Radomiu macie takie fajne wody? Przejeżdżałem tamtędy ale takiej wody nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Domaniowskie Morze :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Pstrągóweczki w trakcie malowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Łukasz prawie tydzień kazałeś nam czekać , ale jak już pojawiły się to bomba . Napisz jaką mają pracę. Ogonową typu X, drobną, szeroką, szybką, wolną, mają pracę lusterkującą itd ? Napisz też co daje "brzuszek ciążowy". Na pewno nie służy tylko do upakowania obciążenia. Powinny troszkę głębiej nurkować. Oczu nie można oderwać od zdjęcia . Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pracują wyśmienicie bo mam takiego ale prace niech opiszę Łukasz,dodam od siebie że jak otwieram kolejną przesyłkę od Łukasza to mi co coraz niżej szczęka opada a po wrzuceniu do wody to już zęby się zbiera z podłoża dziś tak miałem!praca woblerów wyśmienita a resztę widzicie na zdjęciach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mam kilka wobków Łukasza. Interesuje mnie ten brzuszek w wobkach. Stąd pytanie o pracę. Mnie też, moim kolegom szczęka opadła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Łukasz prawie tydzień kazałeś nam czekać , ale jak już pojawiły się to bomba . Napisz jaką mają pracę. Tak to jest jak brakuje czasu Praca średnio szeroki szybki X + drobne lusterko, pływające. Nurkują na około 130 cm a brzuszek fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi