newrom Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Cześć Testuje właśnie taptalk, wybrałem z listy jerkbaita, ale próba połączenia kończy się niepowodzeniem. Awaria po stronie serwera czy coś u mnie? PozdrNewrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 na razie .. nie obsługujemy ale będziemy -- rozumiem, że znalazłeś nas na liście taptalk? Testuję rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Tak, znalazłem w progra. Ale z tego co pamietam to jak wchodziłem na forum z tabletu tomi wyświetlało że forum obsługuje taptalk i czy chcę costam - nie pamietam W kazdym razie czekam spojnie i testuje na innych forach PozdrNewrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cru5h Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ja również czekam niecierpliwie na obsługę forum przez Taptalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Jakiś czas temu zaaktualizowałem swój profil jerkbaitowy. Zmiana maila kontaktowego itp... Dzisiaj przeglądam jerkbaita przez aplikację Taptalk, następnie piszę posta... i nagle pokazuje mi się że nie piszę jako @slider@ tylko jako użytkownik @slider@01. Nigdy takiego konta nie zakładałem więc, konto dziwnym trafem zostało zdublowane przez aplikację Taptalk lub przez osoby zarządzające tym portalem... Edytowane 15 Listopada 2015 przez @slider@ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) To by tlumaczylo dlaczego wg administracji forum miałem podobno dwa konta mifek01 oraz mifek0101 poza oczywiście jedynie słusznym z którego korzystałem od zawsze. Tym bardziej ze gdybym zakładał inne konta to miałbym mejla z prośbą o aktywację. Mam nadzieje ze sprawą się wkrótce wyjaśni. A wtedy będzie można wrócić do sprawy Przydzielonego mi ostrzeżenia za multikonta Edit:Dziękuję Sebastian Edytowane 15 Listopada 2015 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 To jest wina tapatalk z tymi kontami. Nie wiem dlaczego tak się robi ale mi też się tak czasem zdarza w momencie kiedy loguje się do tapatalk przez gmail lub przez konto na tapatalk. Wtedy się dodają cyferki do nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie, zerknijcie w konfigurację swoich aplikacji. Nie wnikam jak macie ustawione telefony ... na jerkbait.pl tworzycie konta dodatkowe ... konto @slider01 utworzone 15.10.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 j1001 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Brak dżwięku powiadomienia po zaktualizowaniu tapatalka na ios.Przestawiałem wszystkie opcje w ustawieniach,powiadomieniach i ustawieniach listy wątków,ale nic to nie dało.Ma ktoś jakiś pomysł?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theYard Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam, Nie mogę zamieścić ogłoszenia w dziale giełda przez taptalk ? Coś nie tak z programem czy z moimi uprawnieniami ? Z góry dzięki za pomoc. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JuniorFishing Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Mam podobny problem jak kolega wyżej. Wyskakuje komunikat mówiący o tym, że nie wybrałem kategorii (wędki,kolowrotki,przynety itp). Ale nigdzie nie znajduje możliwości wyboru. Jak to z tym jest, macie podobny problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Do tej pory nie używam taptalk-a. Czytam za to, sporo o występujących problemach.A w czym pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theYard Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Do tej pory nie używam taptalk-a. Czytam za to, sporo o występujących problemach.A w czym pomaga?Witam, Taptalk używam na telefonie i do przeglądania forum jest super, oś czasu, subskrypcja wątków itp. choć jak piszesz jest sporo błędów np. wyszukiwarka to jakieś nieporozumienie. Nigdy nic nie znajduje a przez Google nie ma problemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theYard Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Mam podobny problem jak kolega wyżej. Wyskakuje komunikat mówiący o tym, że nie wybrałem kategorii (wędki,kolowrotki,przynety itp). Ale nigdzie nie znajduje możliwości wyboru. Jak to z tym jest, macie podobny problem? PozdrawiamDokładnie taki sam komunikat. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 j1001 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Tatarak w wersji 6 to porażka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacekp29 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 CześćZmieniłem telefon na Xiaomi i mam problem z wysłaniem postu ze zdjęciem. Wyskakuje jak problem się powtórzy zgłoś do administratora forum.Może ktoś pomóc mi w tym temacie ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Może wielkość albo nazwa foty krzaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Mam podobny problem jak kolega wyżej. Wyskakuje komunikat mówiący o tym, że nie wybrałem kategorii (wędki,kolowrotki,przynety itp). Ale nigdzie nie znajduje możliwości wyboru. Jak to z tym jest, macie podobny problem? PozdrawiamJa mam podobny problem z tym że ja mogę wybrać kategorie ale wciąż nie idzie dalej i nie można wystawić na giełdę Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie ma takiej możliwości by wstawiać z tapatak ogłoszenia na forum. Ogłoszenia wymagają wypełnienia większej ilości danych niż to umożliwia ta aplikacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Wszystkie potrzebne dane można wpisać ale nie idzie dalej jak chce się przesłać Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Wszystkie potrzebne dane można wpisać ale nie idzie dalej jak chce się przesłać Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaNie wszystkie, ogłoszenia na forum mają jeszcze kategorię, a taptalk nie daje opcji wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie wszystkie, ogłoszenia na forum mają jeszcze kategorię, a taptalk nie daje opcji wyboru.U mnie daje opcję wyboru kategorii ale pomimo to nie idzie dalej Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amator boleni Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Witam,chciałbym wystawić żeczy na sprzedaż lecz nie mogę.Wyskakuje komunikat (wybierz temat) z mojej strony robię wszystko jak trzeba,lecz nie da rady umieścić posta. Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No a wybierasz temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amator boleni Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No a wybierasz temat?Tak, robię wszystko jak należy [emoji25] Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
newrom
Cześć
Testuje właśnie taptalk, wybrałem z listy jerkbaita, ale próba połączenia kończy się niepowodzeniem. Awaria po stronie serwera czy coś u mnie?
Pozdr
Newrom
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi