Skocz do zawartości
  • 0

problem z taptalk

newrom

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jakiś czas temu zaaktualizowałem swój profil jerkbaitowy. Zmiana maila kontaktowego itp... Dzisiaj przeglądam jerkbaita przez aplikację Taptalk, następnie piszę posta... i nagle pokazuje mi się że nie piszę jako @slider@ tylko jako użytkownik @slider@01. Nigdy takiego konta nie zakładałem więc, konto dziwnym trafem zostało zdublowane przez aplikację Taptalk lub przez osoby zarządzające tym portalem...

2cfz1ba.png

Edytowane przez @slider@
  • Like 1

• 0

To by tlumaczylo dlaczego wg administracji forum miałem podobno dwa konta mifek01 oraz mifek0101 poza oczywiście jedynie słusznym z którego korzystałem od zawsze.

Tym bardziej ze gdybym zakładał inne konta to miałbym mejla z prośbą o aktywację.

Mam nadzieje ze sprawą się wkrótce wyjaśni. A wtedy będzie można wrócić do sprawy Przydzielonego mi ostrzeżenia za multikonta

Edit:

Dziękuję Sebastian

Edytowane przez mifek

• 0

Do tej pory nie używam taptalk-a. Czytam za to, sporo o występujących problemach.

A w czym pomaga?

Witam,

Taptalk używam na telefonie i do przeglądania forum jest super, oś czasu, subskrypcja wątków itp. choć jak piszesz jest sporo błędów np. wyszukiwarka to jakieś nieporozumienie. Nigdy nic nie znajduje a przez Google nie ma problemu.

• Like 2

• 0

Mam podobny problem jak kolega wyżej. Wyskakuje komunikat mówiący o tym, że nie wybrałem kategorii (wędki,kolowrotki,przynety itp). Ale nigdzie nie znajduje możliwości wyboru. Jak to z tym jest, macie podobny problem? Pozdrawiam

Dokładnie taki sam komunikat.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

• 0

Mam podobny problem jak kolega wyżej. Wyskakuje komunikat mówiący o tym, że nie wybrałem kategorii (wędki,kolowrotki,przynety itp). Ale nigdzie nie znajduje możliwości wyboru. Jak to z tym jest, macie podobny problem? Pozdrawiam

Ja mam podobny problem z tym że ja mogę wybrać kategorie ale wciąż nie idzie dalej i nie można wystawić na giełdę

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka