newrom Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Cześć Testuje właśnie taptalk, wybrałem z listy jerkbaita, ale próba połączenia kończy się niepowodzeniem. Awaria po stronie serwera czy coś u mnie? PozdrNewrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Z taptalk nie założysz tematu, nie lubi się do końca z naszym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amator boleni Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Z taptalk nie założysz tematu, nie lubi się do końca z naszym forum.Czyli jak mam to zrobić? Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Czyli jak mam to zrobić? Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Normalnie z przeglądarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Temat z przeglądarki a reszta z Tapatalka Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maticsh Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ja ma problem. z zalogowaniem się na j.pl w Tapatalk.Krzyczy, że wpisuję zły login i hasło, gdzie wiem, ze są na 100% poprawne. Miał ktoś taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Ja ma problem. z zalogowaniem się na j.pl w Tapatalk.Krzyczy, że wpisuję zły login i hasło, gdzie wiem, ze są na 100% poprawne. Miał ktoś taki problem?Kiedyś, ale tkwił w sumie w prostym myku - do Tapatalka logujesz się loginem z Tapatalka, a do Jerkbait tym z Jerkbait. Okazało się, że próbowałem tym z Jerka wbić się w Tapatalk.Być może to jakaś podpowiedź dla Ciebie? W sensie, że być może jesteś wylogowany z Tapatalka, więc najpierw logowanie do apki, a dopiero potem do Jerka i każdego forum oddzielnie jeśli posiadasz inne Edytowane 19 Maja 2020 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
newrom
Cześć
Testuje właśnie taptalk, wybrałem z listy jerkbaita, ale próba połączenia kończy się niepowodzeniem. Awaria po stronie serwera czy coś u mnie?
Pozdr
Newrom
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi