emrys Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Ostatnio można kupić na promocjach różne modele Paladinów w znacznie lepszej cenie od Templarów HDC.Opis w sklepie nie za wiele się różni. Czy warto dopłacić (nawet ponad dwie stówki) do Templara, czy to Paladin w nowej odsłonie ze zmienionym uchwytem kołowrotka. Ciekawią mnie rożnice pomiędzy blankami itp.Czy ktoś z Was może się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Paladyn już nie jest produkowany. Wszystko teraz to templar. TNCS najwyższy model, HDC oczko niżej i CX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emrys Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Paladyn już nie jest produkowany. Wszystko teraz to templar. TNCS najwyższy model, HDC oczko niżej i CX.to wiem, pytanie czy zmiany były na tyle duże ze warto do Templara HDC doplacac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 to wiem, pytanie czy zmiany były na tyle duże ze warto do Templara HDC doplacac...Sam w takiej promocji kupiłem dwa paladyny hdc. Wydaje mi się że zmiany jeśli są to kosmetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witam Mialem Paladina oraz Templara... nie jednocześnie. Wydaje mi się ze poza uchwytem kołowrotka to nic się nie zmieniło. Paladin miał IPS, Templar ma vss.Co ciekawe templara kupiłem taniej niż paladina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi