Kamil_M Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Byłem na odcinku parkowym. Złowiłem 2 sandaczyki po ok. 45 cm i okonia. Ogólnie fajnie, coś się działo, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że rzadko kiedy łowię sandacze, a większość napotkanych osób była na zero, to jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Ja próbowałem od31.08 do06.09 tylko ponizej portu jachtowego, niestety ryby mnie omijały szerokim łukiem,Widziałem krąpiki wyjmowane z gruntu na robala. Pogoda plazowa.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Też byłem kilka dni, tylko wody morskie. Takiego bezrybia to sobie tam nie wyobrażałem. Miejscowi też nie łowia i nie łowili w tym roku. Sporadyczne dni z okoniem się trafialy a na odcinku parkowym nawet 10 dni z trupkiem na sandacza bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi