Rebort Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 To nie koniec, za kanał do Sarbska, ten pod deptakiem, musisz zapłacić czwartemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 To nie koniec, za kanał do Sarbska, ten pod deptakiem, musisz zapłacić czwartemu.Tak, ale tam mozna liczyć na leszczyka, ewentualnie węgorza. Spinningowo to chyba woda nie do ogarnięcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 w planie mam wykupić morski i ten niby 1,5 km tylko jaki jest koszt 7 dni na ten odcinek 1,5 km może ktoś się orientuje? bo o morskim wiem że wystacrczy przelać kasę na konto w tytule wpisać za jakie dni i mieć dowód osobisyt i dowód wpłaty (niecałe 40 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Swoją drogą ładna paranoja kilka km rzeki - 3 właścicieli:) Zapraszam do UK Tutaj wszystkie lowiska tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Milion razy bym wolał opłacić sobie daną rzekę i na niej łowić niż opłacać tych zdzierusów PZW.Ale wracając do pytanie odnośnie opłat wymienionych wyżej może ktoś odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Milion razy bym wolał opłacić sobie daną rzekę i na niej łowić niż opłacać tych zdzierusów PZW.Ale wracając do pytanie odnośnie opłat wymienionych wyżej może ktoś odpowie Też nie moge znaleźć Proponuję na miejscu przejść się do sklepu wedkarskiego na deptaku-tam mają wszystkie druki niezbędne do wykupu zezwoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Właśnie tak zrobię .. strasznie mało jest na ten temat w necie informacji niby z PZW Słupsk dostałem numer do własciciela tego odcinka rzeki ale nie będę do niego wydzwaniał pytać się ocenę Fajnie z tym morskim odcinkiem zrobili że wystarczy wpłacić i nie trzeba już latać za wypisaniem zezwolenia. A co do parku to strasznie drogo wg. mnie.... 7 dni 70 zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Łeba.. sandaczyki koło mostu, tyle ja połowiłem. Będę tam za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja od dziś zaczynam parku nie kupuje bo i tak tych okoni 50 cm teraz nie ma a po to tylko na ujście warto iść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 to dawaj kolego znać co się dzieje ja dopiero w sierpniu wyjazd i jak się dowiesz jaki jest koszt tego prywatnego odcinka na 7 dni to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Odcinek Rafael Jeden dzień 15 złTydzień 30 zł Dwa tygodnie 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 A pod czyją opieka jest nowo wykopany staw w parku w Łebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 kolego Sebo0707 jak tam efekty na łebie w łebie pogoda nie rozpieszcza to leżakowania ale na rybki jak najbardziej na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo169 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Panowie witam zaciekłych wędkarzy zastanamwiam się co zabierać ze sobą po za wędką i kołowrotkiem co posiadam jakie przynęty ławię tylko i wyłącznie na spining na ten moment za około tydzień jade na Łebę po raz jakiś 10 a za razem po raz pierwszy z wędka. Od tego sezonu jestem pochłonięty wędkowaniem chciał bym poczuć to uderzenie i coś wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Najlepiej zabrać jak najwięcej przynęt.. i w razieczego mydło i ręcznik ... chociaż myślę że raczej to drugie nie będzie potrzbne bo jakiś okonek albo sandaczyk się uwiesi...Ja jak będę jechał zabieram całe moje pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A wiec tak .Ogólnie jest patologia na ten moment sandacz nie bierze . Trafiają sie takie wielkości okonków.Okoń tylko w kanale na falochronie lub ewentualnie w parku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Uuuu to szału nie ma .. może trafisz jeszcze kolego jakiś dobry dzień i połapiesz:)może w sierpniu coś się zmieni jak będę.. a nie to będzie tylko mieszanie wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Kiedyś na górnej Łebie koło Starej Huty łowiłem fajne potokowce. Wychodziły do Meppsów, przyłowem był szczupaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A wiec tak .Ogólnie jest patologia na ten moment sandacz nie bierze . Trafiają sie takie wielkości okonków.Okoń tylko w kanale na falochronie lub ewentualnie w parku .To jest właśnie urlopowy pech. Zajeżdzasz obładowany sprzętem i strategią a miejscowi mówią "Panie, nie teraz, dwa tygodnie temu ładnie szły itp. itd". Typowe klimaty z Łeby. Powodzenia kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ryby zawsze biorą jak nas nie ma .... a jak idziemy to nagle przestają brać ... ale przecięż to chodzi też o czas mile spędzony nad wodą...ps. za to między innymi kocham spining że nie trzeba tych gratów tagrgać wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 W tym roku w Łebie niestety ale sandacz jak i okoń praktycznie zerowy - nie liczę tych około 10-12 cm poprzednie lata były bardzo dobre, tak w lipcu jak i wrzesień - kutry, okolicy wyspy przy jeziorze też - w tym roku zaczęli robić coś a la sztuczna rafa przy falochronie od Neptuna - miejscowi mówią że to możę blokować wchodzenie sandacza do kanału i dalej jeżdzę tam juz 6 czy 7 lat i takiego słabego roku nie było to tak dla pocieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepes53 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Już niedługo sam się będę mógł przekonać jak z tym sandaczem w łebie jeszcze 2 tygodnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja od 08.08 na dwa tygodnie Cały rok ostrzyłem zęby na okonie i sandokany i chyba jak mawiają Litwini-pizdauskas.Pewne wieści z Łeby-drapieżnik nie bierze.Zabieram ze sobą dorszówkę.Może z Biernackim uda się wypłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam.Mam pytanie czy jest w jakiś sposób oznaczony odcinek morski dokąd sięga, nie chcę się władować w prywatne tereny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 G Witam.Mam pytanie czy jest w jakiś sposób oznaczony odcinek morski dokąd sięga, nie chcę się władować w prywatne tereny. Granicą jest most Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi