porto Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Mam zamiar w najblizszym czasie nabyc kamizelke firmy Simms.Model Freestone.http://www.simmsfishing.com/site/freestone_vest_09.html# Macie jakies doswiadczenia z produktami tej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Używam też z tej serii ale innego modelu, do łowienia na muchę, służy mi już od ponad 6 lat i wszystko jest ok, tylko do spinningu się nie za bardzo nadaje (rozmiary kieszeni) Najlepszą metodą wg mnie jest zabranie pudełek z którymi łowisz i wybranie się do sklepu w celu sprawdzenia, a jak nie ma takiej możliwości to przynajmniej sprawdź jakie sa wymiary kieszeni, no chyba że ma tylko byc ładnie Z markowych kamizelek do spinningu najlepiej mi się sprawdza Orvis ale tego modelu chyba już nie produkują więc tylko z drugiej ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 oto moja odpowiedź:Jako użytkownik Simms Freestone od 2 lat polecam tą kamizelkę z całego serca:) Wytrzymałe szwy oraz zamki, często odpinam zapinam odsuwam zasuwam - cały czas w użyciu, dodatkowo przez krzaki się przedzieram i kamizelka w bardzo dobrym stanie. Dobrej klasy zamki i rzepy, co jest ważne, dodatkowo mocny i dobrze wszyty uchwyt na podbierak! Sama kamizelka po odpowiednim ułożeniu sprzętu nie ciąży na kark przez co łowienie jest komfortowe. Do niej używam następujących pudełek:- wabiki do 6cm w pudełku versus VS 704 sztuka na kieszeń zamykana na zamek ( miejsca w kieszeni jest na większe pudełko: dłuższe o 1 cm a szersze o 3cm),- małe wobki do 3cm ( http://allegro.pl/mikado-pudelko-uabm-026-12-x-9-5-x-3-4-cm- sklep-i2189856312.html) mam dwa takie pudełka na piersiach, dodatkowo na nich małe kieszonki na rzep, wchodzi zapalniczka i przypony - małe kieszonki na rzepy(4 sztuki), mam małe pudełka http://allegro.pl/pudelko-robinson-74-tw-004-i2196033209.htm l do których wchodzą wobki do 5cm.Swoją kupiłem za 250 zł sprowadzoną z USA, spróbuj, może Ci się uda jeśli chcesz zrobię ci dokładne foty swojej i zobaczysz jak wygląda po dwóch latach - ok 120 razy nad wodą z tego wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=330746 msg_330746 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Mnie razi łatwość brudzenia, gdybym wiedział to pewnie bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 owszem, po jednym wyjściu przybrudzona, ale piorę ją 2-3 razy w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Bardzo wytrzymała, a ewentualne zabrudzenia łatwe do zmycia. Doskonały stosunek ceny do jakości. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja również mogę potwierdzić że jakość na bardzo zadowalającym poziomie. W największe kieszenie mieści mi się na styk sporawe pudełko Versus VS 808 a kieszenie wewnętrzne zmieszczą jeszcze większe tyle że nie będzie już raczej wygodnie. Duża kieszeń na plecach w którą bez problemu mieszczę kurtkę do brodzenia i butelkę wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Najlepsza kamizelka jaką kiedykolwiek miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Kupuj, nie zastanawiaj się, będziesz zadowolony. Wielkich pudeł nie zapakujesz, ale na długi spacer i do brodzenia - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porto Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Duzych pudelek z przynetami nie nosze. Kupuje to Simms Freestone Dzieki za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Również gorąco polecam produkty tej firmy. Świetna jakość i funkcjonalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dobre kamizelki z tm że olecałbym model z pionowym układem największych kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Do muchowania jak najbardziej do spina to juz nie odgrywa takiej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi