ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Wczoraj pojawił się podobno film w którym była mowa o powstaniu warsztatów dla "jutuberów wędkarskich" więc wysyp kolejnych fwa itd gwarantowany. Brakuje jeszcze swoja drogą żeby celebryci między sobą na filmach buzi sobie dawali. Co za czasy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Wczoraj pojawił się podobno film w którym była mowa o powstaniu warsztatów dla "jutuberów wędkarskich" więc wysyp kolejnych fwa itd gwarantowany. Brakuje jeszcze swoja drogą żeby celebryci między sobą na filmach buzi sobie dawali. Co za czasy. A niech dają, niech zarabiają na reklamach i potem płacą podatki. Jeśli tylko jest ktoś, kto chce to oglądać.Tylko proszę, wrzucajcie tych durnych filmików tutaj, nie obniżajmy jakości serwisu. Ostatnio w TV leciał program, gdzie facet przerobiony w wyniku operacji na babę oglądał siusiaki innych facetów, aby zdecydować z kim się umówi.W innym programie imprezująca banda patoli. Taką mamy kulturę masową. Strach zasnąć przy TV, bo jeszcze w nocy przyjdzie dziecko i zobaczy coś, czego nie powinno.To celowe programowanie społeczeństwa. Człowiek ma być biedny, zależny, z kredytem, źle wykształcony, bez wartości rodzinnych i norm moralnych, zadowalający się tanią, prymitywną rozrywką, najlepiej pozbawiony własności. Elity tego nie oglądają Edytowane 27 Maja 2021 przez korol 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Jutuberzy wedkarscy to jakaś choroba najwiecej z wedkarstwem mają wspolnego tyle ze reklamują wedkarskie firmy.Przypomniał mi się przypadek jednego jutubera, które w październiku uczył łowić pstrągi na swoim kanale w południowo zachodniej polsce.Po zwroceniu uwagi, klamal ze lowil je wczesniej, ale jak fakty wyszly na jaw, film zniknał. Ja po prostu nie ogladam nie nabijam ogladalnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Ja po prostu nie oglądam filmów tych panów - choćby temat był z mojego zakresu zainteresowań.To samo przekazałem mojemu synowi - i nie widzę, żeby cierpiał z tego powodu.Nie kupuję też niczego w ich sklepie.Ot - taki mój prywatny protest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Wczoraj pojawił się podobno film w którym była mowa o powstaniu warsztatów dla "jutuberów wędkarskich" więc wysyp kolejnych fwa itd gwarantowany.Spod jego palca na pewno nie wyjdzie nic wartościowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Dziwne, nikt nie ogląda a większość ich zna . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Haha dokładnie, to nie są tylko dzieci z podstawowki, to też każdy z Was... nawet jeśli oglądacie z dezaprobatą - to wciąż nabijacie licznik. Po prostu nie tracić czasu na kał i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Problem polega na tym, że takie "treści" się sprzedają. A skoro się sprzedają to ktoś je będzie tworzył.Z całym szacunkiem dla wędkarskiej braci, ale będąc raz w życiu na targach wędkarskich w Poznaniu stwierdziłem, że ciężko znaleźć drugie miejsce, w którym spotka się tak wielu ludzi nie posiadających połączeń między oczami, uszami i mózgiem. Idziesz przez tłum napitych tanim piwskiem, obżartych tłustą kiełbasą z grilla, czerwonolicych neandertalczyków. W każdym wypowiadanym zdaniu, królują kur.. i chu..e wypowiadane w nadmiarze. Oni to oglądają, oni uważają takich "celebrytów" za swoich idoli i oni pod ich filmami dają łapki w górę. Ja osobiście tego nie lubię, nie oglądam, choć próbowałem, ale nie jestem w stanie czerpać z tego jakiejkolwiek przyjemności. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Spod jego palca na pewno nie wyjdzie nic wartościowego.Wyjdzie,wyjdzie ale dla sklepu a raczej włascicieli-będzie kolejny kanał promujący ich sklep i mega atmosferę która ich zdaniem panuje wśród pracowników ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Dziwne, nikt nie ogląda a większość ich zna .Oglądać, śledzić, subskrybować a od czasu do czasu obejrzeć kawałek odcinka który na przykład losowo włączył się automatycznie to chyba nie to samo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Panowie, zamiast sie scierwem przejmowac to lepiej na ryby wyjsc. Jedyna zla reklama to brak reklamy wiec zrobmy sobie wszyscy przysluge, przestamy wklejac i klikac na dziadostwo. Edytowane 27 Maja 2021 przez Rando 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Dziwne, nikt nie ogląda a większość ich zna .Szczerze, to np nie mam pojęcia kto zacz. W "moim" środowisku, nie wiem czy ktoś zna tych wędkarzy, te ekipy, ale nie sądzę, bo nie ma mowy o nikim takim.Ale skoro mają oglądalność, mają poklask, to robią "swoją robotę", być może są potrzebni społeczeństwu wędkarskiemu? Trudno zarzucać im zło, skoro środowisko wędkarskie tego potrzebuje, ogląda, nagradza. A łamanie przepisów to inna bajka, ukarać przykładnie za propagowanie kłusownictwa. Zacząć w macierzystym kole, od wywalenia na zbity pysk delikwenta, jeśli tylko zostanie przyłapany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Panowie, zamiast sie scierwem przejmowac to lepiej na ryby wyjsc.Miałem właśnie wychodzić podpinać łódkę na parę wieczornych godzin na Odrze, a tu zaczęło lać jak z cebra. Chyba z wypłynięcia nici, zostaje narzekanie na innych-"jacy to wszyscy źli" . Jak pech to pech, jak nie powodziowa woda, to wichura albo ulewa i tak cała wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 W naszym kraju doskonale sprawdza się powiedzenie o wojewodzie i smrodzie Bardzo rzadko oglądam nasze rodzime kanały wędkarskie. Odstrasza mnie rzucanie rybami, panierowanie ich w piasku czy też po prostu nachalna reklama własnych produktów.Dużych kanałów nie oglądam ponieważ są prowadzone zbyt atencyjnie... konkursy, wyzwania, czy też pokazówki. Zamiast zainteresowania, odczuwam duże zażenowanie patrząc na te spektakle.A już ciężka krwawica mnie zalewa jak widzę vlogi z gruntowo-spławikowo-patologicznych suto zakrapianych wypraw. Był nawet jeden taki który opierdzielił pudełko białych robaków na live dla wyświetleń (ryby ryby ryby ) Brakuje mi tylko jednego kanału... duetu Pawła i Artura z Wędkarskiej Tuby. Kiedyś z niecierpliwością wyczekiwałem na kolejne wrzuty, teraz już niestety rzadko widuję ten duet na nowym kanale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Ostatnio w TV leciał program,Korol@, min z tych powodów , które wymieniłeś nie posiadam telewizora i z premedytacją zarażam moje dzieci poszanowaniem do książek. Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Wędkarska Tuba/Przygoda to bardzo dobry kanał. Chyba najlepszy. Taki rodzynek wśród tych wielu. Najlepiej jak Panowie są w duecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Korol@, min z tych powodów , które wymieniłeś nie posiadam telewizora i z premedytacją zarażam moje dzieci poszanowaniem do książek. Pozdrawiam U mnie telewizor jest, żona lubi oglądać remonty i podróże, ja Ligę Mistrzów, a dzieci Psi Patrol. Często też podłączam laptopa i puszczam małym filmy o zwierzętach, dinozaurach, planetach, albo wulkanach. Każdemu zgodnie z zainteresowaniami. Na co dzień największa frajda to rozwiązywanie zadań, shogi, złap lwa, wari (mankala), plastry miodu, budowle z klocków, układanki edukacyjne i właśnie książki. Ostatnio przy wybieraniu prezentów na dzień dziecka zdaliśmy sobie z żoną sprawę, że nasze pociechy średnio przepadają za zwykłymi zabawkami. Dużo większą frajdę sprawa im sadzenie ziemniaków nad Wisłą, zbieranie śmieci, szukanie odciśniętych śladów, palenie ognicha Zamiast lalki album - o różnych gatunkach niedźwiedzi, albo prehistorycznych zwierzętach. Edytowane 27 Maja 2021 przez korol 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Z wiekiem zainteresowania się zmieniają. Dziś sadzenie ziemniaków, za parę lat brodzenie w spodniobutach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Wędkarska Tuba/Przygoda to bardzo dobry kanał. Chyba najlepszy. Taki rodzynek wśród tych wielu. Najlepiej jak Panowie są w duecie.Im bardziej byli profesjonalni tym mniej już radości było z oglądania.Dawny klimat niestety przeminął z wiatrem. Edytowane 28 Maja 2021 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Czasem się zastanawiam czy nie wyglada to tak jacy celebryci takie czasy .Kiedyś był takim Jacek K który wraz z współtowarzyszem ładował w beret wszystko co się powiesi a teraz różni jegomoście z parciem na szkło za wszelka cenę . Tak się zastanawiam z którego roku jest film jezioro obfitości i jak wyglądał regulamin połowu w tamtym roku i jakie limity obowiązywały na tym konkretnym akwenie bo widać ze panowie raczej nie byli fanami c&r a ilość ubitej ryby wskazuje raczej odwrotnie . Edytowane 28 Maja 2021 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Może się mylę, ale to chyba była zarybiona szczupakiem, dzierżawiona przez nich woda. Poza tym obaj, jako członkowie kadry spinningowej i kilkukrotni mistrzowie kraju z błogosławieństwem panów z Krajowej Rady Narodowej...tylko zazdrosny złośliwiec bez umiejętności może mieć obiekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Cieszę się ze kolega rozwiał moje wątpliwości odnośnie wody na której odbywał się połów .Co do zazdrosnego złośliwca bardziej bym się nazwał stetryczałym za młodu zgryźliwcem aczkolwiek czy to woda prywatna czy państwowa panowie jako członkowie kadry spiningowej i kilkukrotni mistrzowie kraju dawali całkiem niezły przykład jak postępować ze złowionymi rybami . Edytowane 28 Maja 2021 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Jezioro Marzeń z tego co kojarzę było kręcone na jednym z jezior ok Osiecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Nie żeby coś ale film był kręcony w 1995 lub 1996 roku. Ja w tych latach nie kojarzę aby ktokolwiek wypuszczał ryby. No chyba, że mu się skrobać nie chciało... OC&R to nikt wtedy nie słyszał Limit to w tych latach też kręcił się 3-4 sztuki szczupaka na głowę... wiem, że dziś to niepojęte no ale tak było.. To były wędkarsko zupełnie inne czasy... No ale cóż teraz wszyscy zbierają tego pokłosie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 To były wędkarsko zupełnie inne czasy... No ale cóż teraz wszyscy zbierają tego pokłosie...Obecne "pokłosie" nie wynika z limitów obowiązujących 20-30 lat temu... Tylko z ogólnego spadku jakości naszych wód połączonego z wzrostem presji. Równia pochyła... I nie chodzi tylko o wędkarstwo/rybactwo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi