cyprys19 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Obejrzałem jeden filmik Pana Włodarczyka czy też Włodarczaka. Filmik był o boleniach a bohater filmu w co drugim zdaniu powtarzał ''wobler Tomasza Janeczka ''. Mimo, że woblery uważam za łowne, to gość mi je skutecznie obrzydził tą gadką! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Panowie Rex Hunt to był gość. Te jego u huu hu hu hu, buźka i do wody Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalkahttps://www.youtube.com/channel/UCwJ_oWmGMdpUdfRlrSc0zyw/videos Dalej Jary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Z kanałów nie spiningowych polecam Kacpra Góreckiego. Skromność, kultura i naprawdę fajnie można na to popatrzeć. GórekTV to bardzo fajny i merytoryczny kanał. Ilość wiedzy którą przekazuje Kacper i jego goście jest niesamowita. Szczególnie lubiłem słuchać wypowiedzi Pana Milewskiego. Można obejrzeć kilka filmów Kacpra i spokojnie startować w zawodach ???? Bardzo wysoki poziom prezentuje również obecny na forum Sławek Sobolewski, jego filmy mają niesamowity klimat. Smółek także prowadzi porządny kanał, bez zbędnych ceregieli łowi konkretne ryby. Był jeszcze taki fajny kanał gdzie chłopak łowił muchówka z belly boat ale nie mogę go nigdzie znaleźć. Nazywał się FlyFishingCulture czy jakoś tak... Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Kolorowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Jeszcze jest Ariel Kosowicz, też fajny gość z ekstra progresem na kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Kurde każdy oberwał heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Obejrzałem jeden filmik Pana Włodarczyka czy też Włodarczaka. Filmik był o boleniach a bohater filmu w co drugim zdaniu powtarzał ''wobler Tomasza Janeczka ''. Mimo, że woblery uważam za łowne, to gość mi je skutecznie obrzydził tą gadką!Swego czasu po tych filmach był wielki boom na wobki Tomasza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 No dzisiaj trafilem,człowiek pasjonat.Kto zaczyna przygodę ze spiningiem lektura obowiązkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4343930395639416&id=100000674963549 pominę już te trzymanie ryby w siatce czy innym wynalazku celem pokazania rzeszy fanów dla fejmu. Po tym fikołku ten szczupak to chyba już tylko do konsumpcji się nadawał [emoji35] Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Przykre, że na takich przykładach później wzorują się nowicjusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Inni też mają swoich "celebrytów" https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/wroclaw/akt-oskarzenia-w-sprawie-nielegalnego-obrotu-rogami-nosorozca-bialego/9ek2wn4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=xMPYnls8XPMRyba złowiona 2:20.wypuszczona po długim holu, ponad 2 minuty później. Brandzlowanko przed obiektywem rzecz święta....Na początku pomyślałem, że przesadzasz i 2 minuty to nie tak długo, ale obejrzałem ten film i... porażka. Gość kompletnie nie przygotowany. Sprzęt i pokazanie swojego woblera ważniejsze niż szybkie wypuszczenie ryby. Ryba na brzegu prawie 3 minuty. Przy takiej rybie zajmuje mi to max połowę tego czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 . Przy takiej rybie zajmuje mi to max połowę tego czasu.Nadal O całą minutę za długo, chyba ze trzymasz rybę w podbieraku w wodzie cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=7nsnv7A_0a0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Walicki, Smółek, Corona Fishing - to do mnie przemawia, chłopaki sprawiają wrażenie skromnych, ale doświadczonych i kumatych. Ale Pleciona to prawie jakby taka wędkarska Ekipa Friza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Nie mam pojęcia kto to ekipa friza nawet naszej klasy nie miałem nie wspominając o obecnych mediach społecznościowych ale jak dla mnie poziom Pleciony jest tak pomiędzy biedą a żenadą . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Nie mam pojęcia kto to ekipa friza nawet naszej klasy nie miałem nie wspominając o obecnych mediach społecznościowych ale jak dla mnie poziom Pleciony jest tak pomiędzy biedą a żenadą .Już wielokrotnie to pisałem i powtórzę kolejny raz. To odpowiednio kierowany marketing. W normalnej rozmowie chłopaki z pleciony nie są dzbanami. Taki jest target i taki jest przekaz. Chwyciło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 No i właśnie niektórym przeszkadza, że ten marketing polega na uprawianiu i promowaniu kłusownictwa. Tu już nie mówimy o budowaniu etosu, o moralności, czy etyce wędkarskiej, tylko o łamaniu obowiązującego prawa i nakłanianiu do tego.Dealer narkotyków w prywatnej rozmowie też może być cudownym interlokutorem, co raczej nie powinno zmieniać negatywnej oceny przestępczej działalności zarobkowej. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 W normalnej rozmowie chłopaki z pleciony nie są dzbanami. Tylko która rozmowa tak na prawdę jest "normalna"? Ta w sklepie przy kasie czy ta jak walą wódę na filmiku z otwarcia sezonu? Obstawiam to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) Jeśli to tylko marketing to znaczy ze ktoś w celach zarobkowych robi z siebie „dzbana” jak to powiedziałeś .A jeśli ktoś robi z siebie idiotę dla pieniędzy to również do mnie nie przemawia . Edytowane 7 Lipca 2021 przez Krzysiu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Jeśli to tylko marketing to znaczy ze ktoś w celach zarobkowych robi z siebie „dzbana” jak to powiedziałeś .A jeśli ktoś robi z siebie idiotę dla pieniędzy to również do mnie nie przemawia .Wyjąłeś mi to z ust. Widocznie w tych czasach tak trzeba, żeby hajs się zgadzał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) Niestety, mamona rządzi Światem. Masz "sianko", to jedziesz nad Ebro i łowisz ryby, nie masz to odbywasz relaks nad bezrybnymi wodami PZW... Właśnie zaczynam się pakować na 3-dniowy relaks nad Wartą, z nadzieją, że choć odpocznę, zresztą w doborowym towarzystwie niemarketingowców... Edytowane 8 Lipca 2021 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Niestety, mamona rządzi Światem. Masz "sianko", to jedziesz nad Ebro i łowisz ryby, nie masz to odbywasz relaks nad bezrybnymi wodami PZW... Właśnie zaczynam się pakować na 3-dniowy relaks nad Wartą, z nadzieją, że choć odpocznę, zresztą w doborowym towarzystwie niemarketingowców... Ebro jest tanie, tylko trzeba znać język obcy i samemu sobie zorganizować. Dodam, że warto planować z wyprzedzeniem, wcześniej wykupić bilety, zarezerwować samochód, wybrać najtańszą kwaterę. Ceny żywności niskie, roczna karta kiedyś z 65PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Ebro jest tanie, tylko trzeba znać język obcy i samemu sobie zorganizować. Dodam, że warto planować z wyprzedzeniem, wcześniej wykupić bilety, zarezerwować samochód, wybrać najtańszą kwaterę. Ceny żywności niskie, roczna karta kiedyś z 65PLN.Każdy inaczej rozumie znaczenie słowa „tanie” niestety nie każdego stać na na takie wypady dobrze wiem o czym mowie bo znam to z autopsji jak tylko chciałbym zaplanować taki wypad to zaraz człowiek musi mierzyć się z niezaplanowanymi wydatkami które szybko sprowadzają na ziemie i po wypadzie . Trzeba szanować każda godzinę spędzona nad woda jaka by nie była bo i tego może kiedyś zabraknąć także Alex udanego wypadu nad warte i połamania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 C&R Pełną gębą ja -pier..ole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Z drugiej strony....dziesiątki sumów wleczonych za łodzią czy też pontonem na najbliższą płyciznę tylko po to żeby zrobić sobie foto na "łyżeczkę "......albo co gorsza ,trzymane na sznurku do świtu...ELYTA ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi