Skocz do zawartości

Celebryci wędkarscy a przepisy

Krzysiu

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałem jeden filmik Pana Włodarczyka czy też Włodarczaka. Filmik był o boleniach a bohater filmu w co drugim zdaniu powtarzał ''wobler Tomasza Janeczka ''. Mimo, że woblery uważam za łowne, to gość mi je skutecznie obrzydził tą gadką!

• Like 5

Z kanałów nie spiningowych polecam Kacpra Góreckiego. Skromność, kultura i naprawdę fajnie można na to popatrzeć.

GórekTV to bardzo fajny i merytoryczny kanał. Ilość wiedzy którą przekazuje Kacper i jego goście jest niesamowita. Szczególnie lubiłem słuchać wypowiedzi Pana Milewskiego. Można obejrzeć kilka filmów Kacpra i spokojnie startować w zawodach ????

Bardzo wysoki poziom prezentuje również obecny na forum Sławek Sobolewski, jego filmy mają niesamowity klimat.

Smółek także prowadzi porządny kanał, bez zbędnych ceregieli łowi konkretne ryby.

Był jeszcze taki fajny kanał gdzie chłopak łowił muchówka z belly boat ale nie mogę go nigdzie znaleźć. Nazywał się FlyFishingCulture czy jakoś tak...

Edytowane przez Kolorowy
  • Like 3

Obejrzałem jeden filmik Pana Włodarczyka czy też Włodarczaka. Filmik był o boleniach a bohater filmu w co drugim zdaniu powtarzał ''wobler Tomasza Janeczka ''. Mimo, że woblery uważam za łowne, to gość mi je skutecznie obrzydził tą gadką!

Swego czasu po tych filmach był wielki boom na wobki Tomasza. 

• Like 1

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4343930395639416&id=100000674963549 pominę już te trzymanie ryby w siatce czy innym wynalazku celem pokazania rzeszy fanów dla fejmu. Po tym fikołku ten szczupak to chyba już tylko do konsumpcji się nadawał [emoji35]

Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

https://www.youtube.com/watch?v=xMPYnls8XPM

Ryba złowiona 2:20.wypuszczona po długim holu, ponad 2 minuty później. Brandzlowanko przed obiektywem rzecz święta....

Na początku pomyślałem, że przesadzasz i 2 minuty to nie tak długo, ale obejrzałem ten film i... porażka. Gość kompletnie nie przygotowany. Sprzęt i pokazanie swojego woblera ważniejsze niż szybkie wypuszczenie ryby. Ryba na brzegu prawie 3 minuty. Przy takiej rybie zajmuje mi to max połowę tego czasu.
  • Like 1

Nie mam pojęcia kto to ekipa friza nawet naszej klasy nie miałem nie wspominając o obecnych mediach społecznościowych ale jak dla mnie poziom Pleciony jest tak pomiędzy biedą a żenadą .

Już wielokrotnie to pisałem i powtórzę kolejny raz. To odpowiednio kierowany marketing. W normalnej rozmowie chłopaki z pleciony nie są dzbanami. Taki jest target i taki jest przekaz. Chwyciło. 

• Like 3

No i właśnie niektórym przeszkadza, że ten marketing polega na uprawianiu i promowaniu kłusownictwa. Tu już nie mówimy o budowaniu etosu, o moralności, czy etyce wędkarskiej, tylko o łamaniu obowiązującego prawa i nakłanianiu do tego.

Dealer narkotyków w prywatnej rozmowie też może być cudownym interlokutorem, co raczej nie powinno zmieniać negatywnej oceny przestępczej działalności zarobkowej.

• Like 9

Jeśli to tylko marketing to znaczy ze ktoś w celach zarobkowych robi z siebie „dzbana” jak to powiedziałeś .

A jeśli ktoś robi z siebie idiotę dla pieniędzy to również do mnie nie przemawia .

Wyjąłeś mi to z ust. Widocznie w tych czasach tak trzeba, żeby hajs się zgadzał. 

• Like 3

Niestety, mamona rządzi Światem. Masz "sianko", to jedziesz nad Ebro i łowisz ryby, ;)  nie masz to odbywasz relaks nad bezrybnymi wodami PZW... :(

Właśnie zaczynam się pakować na 3-dniowy relaks nad Wartą, z nadzieją, że choć odpocznę, zresztą w doborowym towarzystwie niemarketingowców... :D

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Niestety, mamona rządzi Światem. Masz "sianko", to jedziesz nad Ebro i łowisz ryby, ;)  nie masz to odbywasz relaks nad bezrybnymi wodami PZW... :(

Właśnie zaczynam się pakować na 3-dniowy relaks nad Wartą, z nadzieją, że choć odpocznę, zresztą w doborowym towarzystwie niemarketingowców... :D

Ebro jest tanie, tylko trzeba znać język obcy i samemu sobie zorganizować. Dodam, że warto planować z wyprzedzeniem, wcześniej wykupić bilety, zarezerwować samochód, wybrać najtańszą kwaterę. Ceny żywności  niskie, roczna karta kiedyś z 65PLN.

Ebro jest tanie, tylko trzeba znać język obcy i samemu sobie zorganizować. Dodam, że warto planować z wyprzedzeniem, wcześniej wykupić bilety, zarezerwować samochód, wybrać najtańszą kwaterę. Ceny żywności  niskie, roczna karta kiedyś z 65PLN.

Każdy inaczej rozumie znaczenie słowa „tanie” niestety nie każdego stać na na takie wypady dobrze wiem o czym mowie bo znam to z autopsji jak tylko chciałbym zaplanować taki wypad to zaraz człowiek musi mierzyć się z niezaplanowanymi wydatkami które szybko sprowadzają na ziemie i po wypadzie . Trzeba szanować każda godzinę spędzona nad woda jaka by nie była bo i tego może kiedyś zabraknąć także Alex udanego wypadu nad warte i połamania .
  • Like 1

• 3 tygodnie później...