korol Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Dlaczego wciąż promujecie tych ludzi?Nie wiecie, że w reklamie liczy się "aby mówili", nie ważne co? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Ważne, żeby nie przekręcali nazwiska 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio6969 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Dwie uwagi. Silnik osiem koni i prowadzenie linki prawie wzdłuż osi kija co powoduje mniejsze czucie i gorzej się zacina - moim zdaniem rzecz jasna.Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-)Co się łowi na gówno ? Andrzej napisał tylko jakie jest jego zdanie... co w tym złego Czesławie? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Września 2021 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) kiedyś byłem mały, miałem może z 7 lat, lubiłem oglądać jakieś dziwne programy i filmy, które czasami puszczano w reżimowej telewizji.....Kaczyńskiego nie dałem rady wytrzymać dłużej niż do chwili przełączenia na drugi z dostępnych kanałów (i chyba niewiele się zmieniło), ale już Woody Allen mnie ciekawił.....któregoś razu puszczono film zupełnie bez sensu, na początku wypadek jakiegoś autokaru i wszyscy giną no a później cała obsada filmu i autokaru trafia do jakiegoś nieba i piekła, z tym, że jak się okazuje z retrospekcji, do nieba poszli ci gorsi, do piekła bardziej święci.....tak wynikało z krótkich scenek z poprzedniego życia......bo każdy miał okazję te swoje grzeszki i inne dobre uczynki zobaczyć w jakimś telewizorze czy na innym ekranie, nie pamiętam szczegółów tak więc ja bym nieco uważał, być może te nasze niby fachowe obchodzenie się z katowanymi zwierzętami nieludzkimi nie jest takie fachowe, gdyby to ktoś nagrał i nam pokazał, mogłoby się okazać, że mielibyśmy czego się wstydzić.....słowem......słaby ten temat Edytowane 1 Października 2021 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 kiedyś byłem mały, miałem może z 7 lat, lubiłem oglądać jakieś dziwne programy i filmy, które czasami puszczano w reżimowej telewizji.....Kaczyńskiego nie dałem rady wytrzymać dłużej niż do chwili przełączenia na drugi z dostępnych kanałów (i chyba niewiele się zmieniło), ale już Woody Allen mnie ciekawił.....któregoś razu puszczono film zupełnie bez sensu, na początku wypadek jakiegoś autokaru i wszyscy giną no a później cała obsada filmu i autokaru trafia do jakiegoś nieba i piekła, z tym, że jak się okazuje z retrospekcji, do nieba poszli ci gorsi, do piekła bardziej święci.....tak wynikało z krótkich scenek z poprzedniego życia......bo każdy miał okazję te swoje grzeszki i inne dobre uczynki zobaczyć w jakimś telewizorze czy na innym ekranie, nie pamiętam szczegółów tak więc ja bym nieco uważał, być może te nasze niby fachowe obchodzenie się z katowanymi zwierzętami nieludzkimi nie jest takie fachowe, gdyby to ktoś nagrał i nam pokazał, mogłoby się okazać, że mielibyśmy czego się wstydzić.....słowem......słaby ten temat Jednym zdaniem... Kiedyś byłem mały, ale fobie zostały... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-)Wystarczyło jedno zdanie i już wiadomo z kim mamy do czynienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-)Poluzuj trochę sznureczek od czapeczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) Polecam tego Pana, Anty celebrytę na Rozluźnienie https://www.youtube.com/watch?v=xRzhOJpOkTY Edytowane 1 Października 2021 przez Lokityrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Polecam tego Pana, Anty celebrytę na Rozluźnienie https://www.youtube.com/watch?v=xRzhOJpOkTY widać że normalny prawy gość, a nie jak ta reszta celebrytów ,łyse węże,ch..je muje dzikie węże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) Co masz do #Łysego Węża? Życzę Ci takiej wiedzy i umiejętności jej przekazywania. Dopiero gdy ją osiągniesz, albo choćby zbliżysz się, podejmij krytykę, ale konstruktywną. Edytowane 4 Października 2021 przez Alexspin 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 widać że normalny prawy gość, a nie jak ta reszta celebrytów ,łyse węże,ch..je muje dzikie wężeteż nie rozumiem tej niechęci do Kamila 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Ja chyba żyje w innym świecie , nic takiego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Ja chyba żyje w innym świecie , nic takiego nie zauważyłem.Proszę bardzo:widać że normalny prawy gość, a nie jak ta reszta celebrytów ,łyse węże,ch..je muje dzikie węże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 5 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Walicki jest celebryta wędkarskim ale trochę swoją wiedza i kultura wystaje ponad szereg tego środowiska , jak dla mnie Ok raczej nie ma do czego się przyczepić . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Co masz do #Łysego Węża? Życzę Ci takiej wiedzy i umiejętności jej przekazywania. Dopiero gdy ją osiągniesz, albo choćby zbliżysz się, podejmij krytykę, ale konstruktywną. Po co robisz znowu "gównoburze" ??Czy napisałem coś że łysy wąż nie ma wiedzy i umiejętności wędkarskich???bo chłopak z fimu nie ma stelli i drogich markowych ciuchów to już nie można nic dobrego o nim napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Po co robisz znowu "gównoburze" ??Czy napisałem coś że łysy wąż nie ma wiedzy i umiejętności wędkarskich???bo chłopak z fimu nie ma stelli i drogich markowych ciuchów to już nie można nic dobrego o nim napisać...Kto tu robi g****burzę?Czepiłeś się bezpodstawnie Walickiego.Nic nie mam do chłopaka z filmu i nie był On nawet przeze mnie wspomniany.Over and out. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Po co robisz znowu "gównoburze" ??Czy napisałem coś że łysy wąż nie ma wiedzy i umiejętności wędkarskich???bo chłopak z fimu nie ma stelli i drogich markowych ciuchów to już nie można nic dobrego o nim napisać...Nie odwracaj Kolego kota ogonem, napisałeś negatywnie również o Kamilu Walickim zrównując go z innymi namawiano celebrytami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Oj trochę daleko dziemy, zaraz się okaże, że zwykle "przysłowia", nazwijmy to "powszechne powiedzenia" nie będą mogły być wypowiadane bo ktoś gdzieś ma ksywę, nick, pseudo jak w przysłowiu. Z Polaków też nie wolno się śmiać, bo kilku obywatelu o takim nazwisku znam... A celebrytów mamy w wędkarstwie takich jakimi sami wędkarzami jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) No i mamy drame na jutube Ciekawe dlaczego tylko temu bardziej znanemu się dostało za komentarz, a resztę wpisów (bo sobie obejrzałem film) pominięto bo od "zwykłych" userów?Taka trochę dziecinada, i pachnie mi to wszystko zasięgami... Edytowane 19 Października 2021 przez nyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 '' To nie wędkarze są winni, że nie ma ryb, a gospodarze'. Zdecydowana większość nie stosuje się do RAPR, wali w beret, szarpie, łowi na kilka wędek, zaśmieca, ciężko jest winić Gospodarza w takiej sytuacji. Powiedzenie 'bo karta musi się zwrócić' nie wzięła się z niczego. Drama na youtube sprzedaje się dobrze, a za wyświetlenia jest 'piniondz'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 No i mamy drame na jutube Ciekawe dlaczego tylko temu bardziej znanemu się dostało za komentarz, a resztę wpisów (bo sobie obejrzałem film) pominięto bo od "zwykłych" userów?Taka trochę dziecinada, i pachnie mi to wszystko zasięgami...Który to ten bardziej znany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Kolejne zabiegi marketingowe.Wywołanie awantury dla zwiększenia popularności. Co następne, fame MMA?To się już robi już nudne i denerwujące. Przemogłem się i obejrzałem. Nic ciekawego, nie polecam.Można streścić:"@Twój_stary to hater i kłamca, bo zarzuca mi beretowanie wszystkiego, a to przecież nie prawda. Przecież zdarza mi się wypuścić, nie muszę się tłumaczyć, a poza tym winni są wszyscy inni ze wskazaniem na gospodarza. Wszyscy, tylko nie my normalni stanowiący większość - chcący odpocząć i zjeść rybkę."Był taki przypadek, że pewna była już Prezes Sądu twierdziła, że ktoś tam kłamie bo przecież ona ze zniczem (świecą) nie chodziła, ona ze zniczem stała Edytowane 20 Października 2021 przez korol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Który to ten bardziej znany?Ten na którego jest ciśnięcie, że zarzucił autorowi kanału beretowanie ryb.Akurat przynęty Gugały całkiem ciekawe i u mnie nawet skuteczne są... Więc i jakby bardziej znany od innych wypowiadających się pod filmem którym nie nawciskał autor, bo ów Towarzysz swój kanał na jutube ma etc.Dla mnie sprawa jest jasna co również @korol zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Nie stoję po żadnej stronie ale kanał Primanki całkiem ciekawy - chłop dzieli się wiedzą w zakresie robienia przynęt - szczególnie obrotówek etc. Jak dla mnie ciekawe bo można coś sobie podpatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi