Skocz do zawartości

Celebryci wędkarscy a przepisy

Krzysiu

Rekomendowane odpowiedzi

Dwie uwagi. Silnik osiem koni i prowadzenie linki prawie wzdłuż osi kija co powoduje mniejsze czucie i gorzej się zacina - moim zdaniem rzecz jasna.

Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-)

Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-)

Co się łowi na gówno ? Andrzej napisał tylko jakie jest jego zdanie... co w tym złego Czesławie?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Tomasz eS

kiedyś byłem mały, miałem może z 7 lat, lubiłem oglądać jakieś dziwne programy i filmy, które czasami puszczano w reżimowej telewizji.....Kaczyńskiego nie dałem rady wytrzymać dłużej niż do chwili przełączenia na drugi z dostępnych kanałów (i chyba niewiele się zmieniło), ale już Woody Allen mnie ciekawił.....któregoś razu puszczono film zupełnie bez sensu, na początku wypadek jakiegoś autokaru i wszyscy giną  

no a później cała obsada filmu i autokaru trafia do jakiegoś nieba i piekła, z tym, że jak się okazuje z retrospekcji, do nieba poszli ci gorsi, do piekła bardziej święci.....tak wynikało z krótkich scenek z poprzedniego życia......bo każdy miał okazję te swoje grzeszki i inne dobre uczynki zobaczyć w jakimś telewizorze czy na innym ekranie, nie pamiętam szczegółów

tak więc ja bym nieco uważał, być może te nasze niby fachowe obchodzenie się z katowanymi zwierzętami nieludzkimi nie jest takie fachowe, gdyby to ktoś nagrał i nam pokazał, mogłoby się okazać, że mielibyśmy czego się wstydzić.....słowem......słaby ten temat :rolleyes:

Edytowane przez cristovo
  • Like 2

kiedyś byłem mały, miałem może z 7 lat, lubiłem oglądać jakieś dziwne programy i filmy, które czasami puszczano w reżimowej telewizji.....Kaczyńskiego nie dałem rady wytrzymać dłużej niż do chwili przełączenia na drugi z dostępnych kanałów (i chyba niewiele się zmieniło), ale już Woody Allen mnie ciekawił.....któregoś razu puszczono film zupełnie bez sensu, na początku wypadek jakiegoś autokaru i wszyscy giną  

no a później cała obsada filmu i autokaru trafia do jakiegoś nieba i piekła, z tym, że jak się okazuje z retrospekcji, do nieba poszli ci gorsi, do piekła bardziej święci.....tak wynikało z krótkich scenek z poprzedniego życia......bo każdy miał okazję te swoje grzeszki i inne dobre uczynki zobaczyć w jakimś telewizorze czy na innym ekranie, nie pamiętam szczegółów

tak więc ja bym nieco uważał, być może te nasze niby fachowe obchodzenie się z katowanymi zwierzętami nieludzkimi nie jest takie fachowe, gdyby to ktoś nagrał i nam pokazał, mogłoby się okazać, że mielibyśmy czego się wstydzić.....słowem......słaby ten temat :rolleyes:

Jednym zdaniem... Kiedyś byłem mały, ale fobie zostały...  :(

• Like 3

Wystarczyło jedno zdanie i już wiadomo z kim mamy do czynienia. 

• Like 2

Poluzuj trochę sznureczek od czapeczki.

• Like 2

Co masz do #Łysego Węża? Życzę Ci takiej wiedzy i umiejętności jej przekazywania. Dopiero gdy ją osiągniesz, albo choćby zbliżysz się, podejmij krytykę, ale konstruktywną.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 9

Co masz do #Łysego Węża? Życzę Ci takiej wiedzy i umiejętności jej przekazywania. Dopiero gdy ją osiągniesz, albo choćby zbliżysz się, podejmij krytykę, ale konstruktywną.

Po co robisz znowu "gównoburze" ??

Czy napisałem coś że łysy wąż nie ma wiedzy i umiejętności wędkarskich???

bo chłopak z fimu nie ma stelli i drogich markowych ciuchów to już nie można nic dobrego o nim napisać...

bo chłopak z fimu nie ma stelli i drogich markowych ciuchów to już nie można nic dobrego o nim napisać...

Kto tu robi g****burzę?

Czepiłeś się bezpodstawnie Walickiego.

Nic nie mam do chłopaka z filmu i nie był On nawet przeze mnie wspomniany.

Over and out.

• Like 3

Nie odwracaj Kolego kota ogonem, napisałeś negatywnie również o Kamilu Walickim zrównując go z innymi namawiano celebrytami.
  • Like 2

Oj trochę daleko dziemy, zaraz się okaże, że zwykle "przysłowia", nazwijmy to "powszechne powiedzenia" nie będą mogły być wypowiadane bo ktoś gdzieś ma ksywę, nick, pseudo jak w przysłowiu. Z Polaków też nie wolno się śmiać, bo kilku obywatelu o takim nazwisku znam...

A celebrytów mamy w wędkarstwie takich jakimi sami wędkarzami jesteśmy ;)

• 2 tygodnie później...

No i mamy drame na jutube ;)

Ciekawe dlaczego tylko temu bardziej znanemu się dostało za komentarz, a resztę wpisów (bo sobie obejrzałem film)  pominięto bo od "zwykłych" userów?

Taka trochę dziecinada, i pachnie mi to wszystko zasięgami...

Edytowane przez nyny
  • Like 2

'' To nie wędkarze są winni, że nie ma ryb, a gospodarze'. Zdecydowana większość nie stosuje się do RAPR, wali w beret, szarpie,

łowi na kilka wędek, zaśmieca, ciężko jest winić Gospodarza w takiej sytuacji. Powiedzenie 'bo karta musi się zwrócić' nie wzięła się z niczego.

Drama na youtube sprzedaje się dobrze, a za wyświetlenia jest 'piniondz'.

• Like 1

No i mamy drame na jutube ;)

Ciekawe dlaczego tylko temu bardziej znanemu się dostało za komentarz, a resztę wpisów (bo sobie obejrzałem film) pominięto bo od "zwykłych" userów?

Taka trochę dziecinada, i pachnie mi to wszystko zasięgami...

Który to ten bardziej znany?

• Like 1

Kolejne zabiegi marketingowe.
Wywołanie awantury dla zwiększenia popularności. Co następne, fame MMA?
To się już robi już nudne i denerwujące.

Przemogłem się i obejrzałem. Nic ciekawego, nie polecam.
Można streścić:

"@Twój_stary to hater i kłamca, bo zarzuca mi beretowanie wszystkiego, a to przecież nie prawda. Przecież zdarza mi się wypuścić, nie muszę się tłumaczyć, a poza tym winni są wszyscy inni ze wskazaniem na gospodarza. Wszyscy, tylko nie my normalni stanowiący większość - chcący odpocząć i zjeść rybkę."

Był taki przypadek, że pewna była już Prezes Sądu twierdziła, że ktoś tam kłamie bo przecież ona ze zniczem (świecą) nie chodziła, ona ze zniczem stała :D

Edytowane przez korol
  • Like 4

Który to ten bardziej znany?

Ten na którego jest ciśnięcie, że zarzucił autorowi kanału beretowanie ryb.

Akurat przynęty Gugały całkiem ciekawe i u mnie nawet skuteczne są... Więc i jakby bardziej znany od innych wypowiadających się pod filmem którym nie nawciskał autor, bo ów Towarzysz swój kanał na jutube ma etc.

Dla mnie sprawa jest jasna co również @korol zauważył.