kleniu25 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Jak już kiedyś wspomniałem. Ten człowiek swoją osobą wzbudza tak wiele pozytywnych emocji, że aż czasami twarz sama się uśmiecha na widok jego kolejnego filmu.Skromności i oddania dla pasji, a nie kasy powinien uczyć innych. Podpisuje się pod tym całym sobą.Mój pierwszy w życiu wywiad - YouTube1.000.000 PLN ZYSKU rocznie prawie NIE PRACUJĄC | Kacper Górecki - Górek TV - YouTube Nie mam na celu obrażenie kogokolwiek, ale bądźmy realistami. Te wszystkie Kowalczyki, Pleciony czy FWA i wielu wielu innych powinni posypać głowę popiołem i trochę jeżeli już nie kultury, to chociaż skromności od Kacpra Góreckiego mogli by się nauczyć.Jak dla mnie najlepszy wędkarski kanał na YTDzięki takim osobom jak Kacper poprawia się trochę mentalność co niektórych wędkarzy nad polskimi wodami.Od siebie wielkie BRAWO dla Kacpra i wielki szacunek za niezmienne bycie sobą. Brawo TY !!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Jak już kiedyś wspomniałem. Ten człowiek swoją osobą wzbudza tak wiele pozytywnych emocji, że aż czasami twarz sama się uśmiecha na widok jego kolejnego filmu.Skromności i oddania dla pasji, a nie kasy powinien uczyć innych. Podpisuje się pod tym całym sobą.Mój pierwszy w życiu wywiad - YouTube1.000.000 PLN ZYSKU rocznie prawie NIE PRACUJĄC | Kacper Górecki - Górek TV - YouTube Nie mam na celu obrażenie kogokolwiek, ale bądźmy realistami. Te wszystkie Kowalczyki, Pleciony czy FWA i wielu wielu innych powinni posypać głowę popiołem i trochę jeżeli już nie kultury, to chociaż skromności od Kacpra Góreckiego mogli by się nauczyć.Jak dla mnie najlepszy wędkarski kanał na YTDzięki takim osobom jak Kacper poprawia się trochę mentalność co niektórych wędkarzy nad polskimi wodami.Od siebie wielkie BRAWO dla Kacpra i wielki szacunek za niezmienne bycie sobą. Brawo TY !!! Kacper jest ok. Natomiast inne podejście marketingowe- takie jak wspomniani przez ciebie ludzie - nie wyklucza sukcesu , szerokiego odbioru. Nie wrzucałbym wszystkich do jednego worka i wymagał takiego samego kontentu na całym YT. Może dla tego, że dzięki takim skrajnościom łatwiej znaleźć coś dobrego na YT? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Przykłady przeze mnie przywołane, to tylko pierwsze z brzegu osoby które robią z siebie ..., powiedzmy, że są specyficzni i sporą część osób może to zrażać. Jeżeli osiągają sukces zawodowy, prywatny czy finansowy robiąc z siebie pajaca, to nic mi do tego. Polska, to wolny kraj i mogą robić co chcą. Bardziej chodziło mi o prezentację i odbiór materiałów serwowanych przez te pseudo samozwańcze gwiazdy. Ale zgodzę się z Tobą, że przez tak jak to nazwałeś "skrajności" łatwiej zobaczyć coś bardziej wartego uwagi czy jakiś fajny merytoryczny materiał, w którym nikt nie robi z siebie błazna lub nie cieszy się na siłę przez całe materiały z niewiadomo czego. Oczywiście, to moja subiektywna opinia, a ona jak tyłek: każdy ma własną. I nie wrzucam wszystkich do jednego worka, bo jest sporo naprawdę fajnych kanałów. A kreowanie na "gwiazdę" robiąc z siebie idiotę można odnaleźć wszędzie jak świat długi i szeroki, więc pod tym kątem nasi yutuberzy wcale nie odstają od reszty świata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Po pierwszych sekundach miałem dość.https://www.youtube.com/watch?v=XNSlc1pQtf8Skoro nie wolno to po co tam łowić takie filmy powinny być jako dowód zabrać kartę pajacom. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Normalne PLECIONA i patologia,chlanie wódy na łodzi.u nich tradycja.a ludzi w nich wpatrzeni. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Niestety to tylko odzwierciedla stan naszego wędkarstwa i społeczeństwa zarazem...Bycie etycznym i kulturalnym jest passe... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Po pierwszych sekundach miałem dość.https://www.youtube.com/watch?v=XNSlc1pQtf8Skoro nie wolno to po co tam łowić takie filmy powinny być jako dowód zabrać kartę pajacom. Włączyłem z ciekawości i... czemu mnie nie dziwi, że znowu ta ekipa.Mówisz, po pierwszych sekundach miałeś dość. Ja stwierdziłem, że zobaczę kawałek i z czym Ci ludzie znowu dadzą ciała. Dotrwałem do 2,45:"Przepraszam, że było tu troszeczkę kłusownictwa, no ale słuchajcie. Nie bylibyśmy sobą, jakby troszeczkę kłusownictwa nie było zaliczone " Serio? Brak na to cenzuralnych słów. Szkoda to nawet komentować. Strach pomyśleć, że takie osoby swoimi filmami i zachowaniem mają wpływ na edukacją etyki wędkarskiej pośród młodszych adeptów wędkarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faja Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 W filmie z Mazur to samo patole wjeżdzają i nagrywają na zakazie do wody, jak sytuacja zmusza to można zrobić dyskretnie bez kamer i darcia ryja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Na pdst filmików z przekraczaniem prędkości parę osób z prawkiem się już pożegnało tak więc trzeba by kogoś kumatego z prawa i może sami by sobie ukręcili bat na dupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Nigdy nie byłem ich fanem i po obejrzeniu kawałka powyższego materiału wiem jedno. Z całą pewnością nim nie zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Po pierwszych sekundach miałem dość.https://www.youtube.com/watch?v=XNSlc1pQtf8Skoro nie wolno to po co tam łowić takie filmy powinny być jako dowód zabrać kartę pajacom.Kiedys bywajac w Warszawie zajezdzalem do tego sklepu czesto i regularnie, i za kazdym razem zrobilem jakies wieksze zakupu, az nie zobaczylem a raczej nie sprobowalen zobaczyc, kilku ich filmow. Od tamtej pory nie bylem tam i nie mam zamiaru. Jak dla mnie - dno dna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 1 Stycznia 2022 przez kruz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 pleciona.pl. Frajerzy juz u was nic nie kupie cwaniacy. jestescie zwykłymi kłusolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) wędkarskie zenki martyniuki (przepraszam Panie Zenonie nawet jeśli nie słucham pańskiej "twórczości") Edytowane 2 Stycznia 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ale to żadna nowość, że Majki i jego banda to pato wędkarze. Wiadomo to od dawien dawna... Coraz mniej merytorycznej treści mają do pokazania, to szukają atencji poprzez robienie z siebie przygłupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Nie ma co się dziwić. Raczej należałoby wzruszyć ramionami w zażenowaniu i dalej podążać swoją drogą. Żyjemy w statystycznie małej bańce, tymczasem większość oczekuje albo widerka po farbie wypełnionego ledwie wymiarowymi płotkami, albo narracji takich wyluzowanych kolesi. To ostatnie akurat wpisuje się w cywilizacyjną zapaść, zwaną szumnie przez niektórych postępem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ale na jutubie wszyscy im klaskają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Po pierwszych sekundach miałem dość.https://www.youtube.com/watch?v=XNSlc1pQtf8Skoro nie wolno to po co tam łowić takie filmy powinny być jako dowód zabrać kartę pajacom.Wy tak poważnie myślicie ze łowili na Kanale Żerańskim ???? Edytowane 2 Stycznia 2022 przez wujek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 A ktoś obejrzał do końca? Bo widać że udało im się zrobić szum, a Koledzy tylko im to nakręcacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Nie znam wody, wiem jedno jak nie wolno to nie wolno. Pokazywanie i mówienie że łamie się przepisy może zaowocować braniem tego za swego rodzaju przyzwolenie. Ktoś może pomyśleć że łamiąc prawo jak ci pseudo wędkarze będzie bezkarny. Według mnie jest to namawianie do łamania prawa, a to już podchodzi pod paragraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Namówiłeś A ktoś obejrzał do końca? Bo widać że udało im się zrobić szum, a Koledzy tylko im to nakręcacie.Namówiłeś, obejrzałem i co ? To, że wypuszczają siatkę okoni (ja też tak wypuszczam) nie łagodzi mojego wkurwienia, pomieszanego ze zniesmaczeniem, jak dorosły facet mówi do mnie "mordko".... ale to jeden z mniej poważnych zarzutów do ich produkcji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ryjku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 W sumie to wolę fiucie lub ...uju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Proppnuję nie oglądać, niska liczba wyświetleń na YouTobe zaboli bardziej niż komentarze na Jerku, a tak z ciekawości o cochodzi inni forumowiczów wyświetlą ten film i kasa z reklam będzie się zgadzać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 A ja akurat z tym panem tu bym się zgodził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Jest to pierwszy ich film który oglądałem cały bez przewijania, mało tego dałem like. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi