RulleZ Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 A ja akurat z tym panem tu bym się zgodził. Jest to pierwszy ich film który oglądałem cały bez przewijania, mało tego dałem like.Panowie, serio? daliście się nabrać no krokodyle łzy widzę w tym filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Hehe, marketing jak zwykle pierwsza klasa a naiwni wierzą w dobre intencje ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Do mnie to trafia bo w tym filmie mówi dokładnie o mnie . Na Wiśle jestem jak do rodziny jadę daleko od Krakowa i tam coś jeszcze pływa. Tak to mam kilka miejscówek i tam przynajmniej coś się dzieje. I karty od 2020 nie płacę, a jak mi coś odwali to dniówki kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Najśmieszniejsze jest to że niektórzy wierzą w cudowną przemianę rybostanu, wędkarzy i Bóg wie czego jeszcze, po tym jak WP odbiorą dzierżawę wód PZW. Zaprawdę ciekawie się to ogląda. Nie dziwi duża oglądalność takich celebrytów jak wyżej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nie chcę się chwalić i nie o to mi chodzi w moim wpisie. Tydzień przed świętami na Warszawskiej Wiśle rzut po rzucie złowiłem szczupaka 92 i 69 cm ( w takiej kolejności ). Celem był sandacz więc fart że nie przegryzły przyponu 0,50 fluo. Jak dla mnie jednak WARTO kupić pozwolenie i chodzić nad Królową bo nie wiadomo co siądzie na kiju. Może to był fart ale jak by mnie tam nie było to by go nie było. A czym innym jest właśnie nasze wędkarstwo jak zlepkiem kilku czynników gdzie najważniejszy właśnie jest fart ( tu i o tej godzinie ). Żeby nie było, nie jestem za PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Hehe, marketing jak zwykle pierwsza klasa a naiwni wierzą w dobre intencje [emoji23]W którym miejscu ten marketing? W tym, że chce odkupić swoje winy, bo łowi, czy reklamuje jakieś glinianki i inne komercja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 W którym miejscu ten marketing? W tym, że chce odkupić swoje winy, bo łowi, czy reklamuje jakieś glinianki i inne komercja?Serio "marketing" kojarzysz tylko z reklamowaniem czegokolwiek? dobry PR'owy film dla odwrócenia uwagi. Temat łatwy do sprzedania i jak widać pozyskania uwagi bo faktycznie boli Nas. wszystkich. Jednak tu nie chodzi o to o czym się mówi, ale kto mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Nie chcę się chwalić i nie o to mi chodzi w moim wpisie. Tydzień przed świętami na Warszawskiej Wiśle rzut po rzucie złowiłem szczupaka 92 i 69 cm ( w takiej kolejności ). Celem był sandacz więc fart że nie przegryzły przyponu 0,50 fluo. Jak dla mnie jednak WARTO kupić pozwolenie i chodzić nad Królową bo nie wiadomo co siądzie na kiju. Może to był fart ale jak by mnie tam nie było to by go nie było. A czym innym jest właśnie nasze wędkarstwo jak zlepkiem kilku czynników gdzie najważniejszy właśnie jest fart ( tu i o tej godzinie ). Żeby nie było, nie jestem za PZW. A kiedy miałeś wcześniej takiego farta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 A kiedy miałeś wcześniej takiego farta?Ostatnio takiego nie pamiętam ale jak bym nie był na Wiśle to bym nie połowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Ostatnio takiego nie pamiętam ale jak bym nie był na Wiśle to bym nie połowiłRaz w życiu to i przypadkowy wpi....l można zarobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Serio "marketing" kojarzysz tylko z reklamowaniem czegokolwiek? dobry PR'owy film dla odwrócenia uwagi. Temat łatwy do sprzedania i jak widać pozyskania uwagi bo faktycznie boli Nas. wszystkich. Jednak tu nie chodzi o to o czym się mówi, ale kto mówi.A przestań, bo PR powstał wiele lat po powstaniu "marketingu" w twoim mniemaniu i chodziło mi o to, czy krytycy wiedzą o czym piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 W którym miejscu ten marketing? W tym, że chce odkupić swoje winy, bo łowi, czy reklamuje jakieś glinianki i inne komercja?Za jakiś czas wyskoczy z ofertą wyjazdów wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Za jakiś czas to może znowu dostać wpierdal w Poznaniu ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 A może nawet musi dostać XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość. Z kanału o łowieniu, zrobił się kanał o promocjach w sklepie. Słabo to wygląda... Ceny również zaporowe, ale to wolny rynek. Każdy kupuje gdzie chce, aczkolwiek po pierwszych zakupach tam i cenach... Odpuściłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 (edytowane) Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość. Z kanału o łowieniu, zrobił się kanał o promocjach w sklepie. Słabo to wygląda... Ceny również zaporowe, ale to wolny rynek. Każdy kupuje gdzie chce, aczkolwiek po pierwszych zakupach tam i cenach... Odpuściłem. W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu. Edytowane 22 Maja 2022 przez ŻoliborzFishingTeam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu.Moim zdaniem nie cały YT to shit. Da się znaleźć jeszcze kilka ciekawych propozycji jak choćby filmidła od chłopaków z Wild Fish Stories. Też tam się przewija lokowanie, ale i tak przyjemnie się ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość. Nie to żebym ich bronił czy tez tlumaczył ale chyba właśnie po to został założony kanał sklepu żeby informować o nowych produktach i aktualnych promocjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Nie to żebym ich bronił czy tez tlumaczył ale chyba właśnie po to został założony kanał sklepu żeby informować o nowych produktach i aktualnych promocjach.Raczej kanał Sebastian Kowalczyk*. O to mi chodziło dokładnie Kanał powstał, zanim założył sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu.To Twoje zdanie i jesteś w mniejszości (żeby było jasne ja też), taki jest poziom bo oglądający takich produkcji szukają. Ludzi interesuje tylko podanie gotowca na talerzu, jak złowić to , jak złowić tamto. Moim zdaniem nie cały YT to shit. Da się znaleźć jeszcze kilka ciekawych propozycji jak choćby filmidła od chłopaków z Wild Fish Stories. Też tam się przewija lokowanie, ale i tak przyjemnie się ogląda.Bartek Burski z BB Custom też ciekawie kręci - również moja opinia. Zwróćcie uwagę na poziom wyświetleń chłopaki robią świetne filmy podszyte czymś głębszym ale przeciętnego oglądacza to nie interesuje, ich interesuje jak złowić pstrąga na Myczkowcach albo okonia na raczki a szczytem chyba jest sandacz na gumęW Polsce nie sprzedają się filmy z podróży, on tam nie pojedzie więc po co to oglądać, albo nie kupi wędki od Bartka bo za droga to po co tracić czas... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 To Twoje zdanie i jesteś w mniejszości (żeby było jasne ja też), taki jest poziom bo oglądający takich produkcji szukają. Ludzi interesuje tylko podanie gotowca na talerzu, jak złowić to , jak złowić tamto. Zwróćcie uwagę na poziom wyświetleń chłopaki robią świetne filmy podszyte czymś głębszym ale przeciętnego oglądacza to nie interesuje, ich interesuje jak złowić pstrąga na Myczkowcach albo okonia na raczki a szczytem chyba jest sandacz na gumęW Polsce nie sprzedają się filmy z podróży, on tam nie pojedzie więc po co to oglądać, albo nie kupi wędki od Bartka bo za droga to po co tracić czas...Włączyłem kanał Wild Fish Stories… ALE TO JEST DOBRE!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 To jest straszne, że takie produkcje jak Wild Fish, są "towarem" niszowym... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Żaden film nie zastąpi emocji nad wodą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 To Twoje zdanie i jesteś w mniejszości (żeby było jasne ja też), taki jest poziom bo oglądający takich produkcji szukają. Ludzi interesuje tylko podanie gotowca na talerzu, jak złowić to , jak złowić tamto. Zwróćcie uwagę na poziom wyświetleń chłopaki robią świetne filmy podszyte czymś głębszym ale przeciętnego oglądacza to nie interesuje, ich interesuje jak złowić pstrąga na Myczkowcach albo okonia na raczki a szczytem chyba jest sandacz na gumęW Polsce nie sprzedają się filmy z podróży, on tam nie pojedzie więc po co to oglądać, albo nie kupi wędki od Bartka bo za droga to po co tracić czas...A mnie interesują właśnie egzotyczne wyprawy/gatunki. Na naszym podwórku (yt/prasa wędkarska) nie potrafię znaleźć nic ciekawego.Najbardziej odpycha mnie mierne łowienie połączone z lokowaniem miernych produktów i kiepską zdolnością do wysławiania się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Włączyłem kanał Wild Fish Stories… ALE TO JEST DOBRE!!!Zrobiłem to samo. Świetne filmy.Dzięki Panowie za pokazanie tego kanału ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi