Skocz do zawartości

Celebryci wędkarscy a przepisy

Krzysiu

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie to trafia bo w tym filmie mówi dokładnie o mnie . Na Wiśle jestem jak do rodziny jadę daleko od Krakowa i tam coś jeszcze pływa. Tak to mam kilka miejscówek i tam przynajmniej coś się dzieje. I karty od 2020 nie płacę, a jak mi coś odwali to dniówki kupuję.

Najśmieszniejsze jest to że niektórzy wierzą w cudowną przemianę rybostanu, wędkarzy i Bóg wie czego jeszcze,  po tym jak WP odbiorą dzierżawę wód PZW. Zaprawdę ciekawie się to ogląda. Nie dziwi duża oglądalność takich celebrytów jak wyżej.

• Like 5

Nie chcę się chwalić i nie o to mi chodzi w moim wpisie.

Tydzień przed świętami na Warszawskiej Wiśle rzut po rzucie złowiłem szczupaka 92 i 69 cm ( w takiej kolejności ).

Celem był sandacz więc fart że nie przegryzły przyponu 0,50 fluo.

Jak dla mnie jednak WARTO kupić pozwolenie i chodzić nad Królową bo nie wiadomo co siądzie na kiju.

Może to był fart ale jak by mnie tam nie było to by go nie było.

A czym innym jest właśnie nasze wędkarstwo jak zlepkiem kilku czynników gdzie najważniejszy właśnie jest fart ( tu i o tej godzinie ).

Żeby nie było, nie jestem za PZW.

W którym miejscu ten marketing? W tym, że chce odkupić swoje winy, bo łowi, czy reklamuje jakieś glinianki i inne komercja?

Serio "marketing" kojarzysz tylko z reklamowaniem czegokolwiek? :D dobry PR'owy film dla odwrócenia uwagi. Temat łatwy do sprzedania i jak widać pozyskania uwagi bo faktycznie boli Nas. wszystkich. Jednak tu nie chodzi o to o czym się mówi, ale kto mówi.

Nie chcę się chwalić i nie o to mi chodzi w moim wpisie.

Tydzień przed świętami na Warszawskiej Wiśle rzut po rzucie złowiłem szczupaka 92 i 69 cm ( w takiej kolejności ).

Celem był sandacz więc fart że nie przegryzły przyponu 0,50 fluo.

Jak dla mnie jednak WARTO kupić pozwolenie i chodzić nad Królową bo nie wiadomo co siądzie na kiju.

Może to był fart ale jak by mnie tam nie było to by go nie było.

A czym innym jest właśnie nasze wędkarstwo jak zlepkiem kilku czynników gdzie najważniejszy właśnie jest fart ( tu i o tej godzinie ).

Żeby nie było, nie jestem za PZW.

A kiedy miałeś wcześniej takiego farta?

Serio "marketing" kojarzysz tylko z reklamowaniem czegokolwiek? :D dobry PR'owy film dla odwrócenia uwagi. Temat łatwy do sprzedania i jak widać pozyskania uwagi bo faktycznie boli Nas. wszystkich. Jednak tu nie chodzi o to o czym się mówi, ale kto mówi.

A przestań, bo PR powstał wiele lat po powstaniu "marketingu" w twoim mniemaniu i chodziło mi o to, czy krytycy wiedzą o czym piszą...

• 4 miesiące temu...

Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl :) więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość. Z kanału o łowieniu, zrobił się kanał o promocjach w sklepie. 

Słabo to wygląda... 

Ceny również zaporowe, ale to wolny rynek. Każdy kupuje gdzie chce, aczkolwiek po pierwszych zakupach tam i cenach... Odpuściłem. 

• Like 2

Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl :) więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość. Z kanału o łowieniu, zrobił się kanał o promocjach w sklepie.

Słabo to wygląda...

Ceny również zaporowe, ale to wolny rynek. Każdy kupuje gdzie chce, aczkolwiek po pierwszych zakupach tam i cenach... Odpuściłem.

W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu. Edytowane przez ŻoliborzFishingTeam
  • Like 1

W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu.

Moim zdaniem  nie cały YT to shit. Da się znaleźć jeszcze kilka ciekawych propozycji jak choćby filmidła od chłopaków z Wild Fish Stories. 

Też tam się przewija lokowanie, ale i tak przyjemnie się ogląda.

• Like 1

Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl :) więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość.

Nie to żebym ich bronił czy tez tlumaczył ale chyba właśnie po to został założony kanał sklepu żeby informować o nowych produktach i aktualnych promocjach.

W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu.

To Twoje zdanie i jesteś w mniejszości (żeby było jasne ja też), taki jest poziom bo oglądający takich produkcji szukają. Ludzi interesuje tylko podanie gotowca na talerzu, jak złowić to , jak złowić tamto.

Moim zdaniem  nie cały YT to shit. Da się znaleźć jeszcze kilka ciekawych propozycji jak choćby filmidła od chłopaków z Wild Fish Stories. 

Też tam się przewija lokowanie, ale i tak przyjemnie się ogląda.

Bartek Burski  z BB Custom też ciekawie kręci - również moja opinia.

Zwróćcie uwagę na poziom wyświetleń chłopaki robią świetne filmy podszyte czymś głębszym ale przeciętnego oglądacza to nie interesuje, ich interesuje jak złowić pstrąga na Myczkowcach albo okonia na raczki a szczytem chyba jest sandacz na gumę

W Polsce nie sprzedają się filmy z podróży, on tam nie pojedzie więc po co to oglądać, albo nie kupi wędki od Bartka bo za droga to po co tracić czas...

• Like 8

To Twoje zdanie i jesteś w mniejszości (żeby było jasne ja też), taki jest poziom bo oglądający takich produkcji szukają. Ludzi interesuje tylko podanie gotowca na talerzu, jak złowić to , jak złowić tamto.

Zwróćcie uwagę na poziom wyświetleń chłopaki robią świetne filmy podszyte czymś głębszym ale przeciętnego oglądacza to nie interesuje, ich interesuje jak złowić pstrąga na Myczkowcach albo okonia na raczki a szczytem chyba jest sandacz na gumę

W Polsce nie sprzedają się filmy z podróży, on tam nie pojedzie więc po co to oglądać, albo nie kupi wędki od Bartka bo za droga to po co tracić czas...

Włączyłem kanał Wild Fish Stories… ALE TO JEST DOBRE!!!

• Like 1

A mnie interesują właśnie egzotyczne wyprawy/gatunki.

Na naszym podwórku (yt/prasa wędkarska) nie potrafię znaleźć nic ciekawego.

Najbardziej odpycha mnie mierne łowienie połączone z lokowaniem miernych produktów i kiepską zdolnością do wysławiania się...