maggot Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Cześć, a coś wiesz na temat jeziora Ilińsk (Jelonek) koło Miłomłyna? Pływa coś tam jeszcze czy wszystko wyrąbane przez ostródzkich rybaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Cześć, a coś wiesz na temat jeziora Ilińsk { Jelonek} koło Miłomłyna? Pływa coś tam jeszcze czy wszystko wyrąbane przez ostródzkich rybaków?Witam , jeśli pytasz o spina na tym jeziorze to powiem szczerze , że jest tam kiepsko , odpuściłem to jezioro juz 2 lata temu bo była nędza , bardziej wędkowałem po kanale do Rudej wody , ale i tam nie było szaleństw , szczupły jeszcze jest tam ale miejscowi robią niestety swoje . Biorą co popadnie . Osobiście nie polecam szkoda czasu .... ale to Tylko moja opinia . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Panowie jak w temacie, może ktoś mieszka w pobliżu, lub był urlopowo nad tym jeziorem,,połowiliście coś,jest możliwość pobiegania ze spinem nad brzegami...a może polecicie jakieś jeziorko w pobliżu +- 100kmproszę o krótkie info Połączyłem z postami wyodrebnionymi z wątku Jezioro Szeląg Mały i Wielki dotyczącymi tego jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi