jerry hzs Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Gratuluje Remku , drugi etap pokonany --- sa opowiadania , testy jednym slowem do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Gratulacje dla ekipy jerkabait.pl Panowie odwaliliście kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 micoona Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Wielkie Gratulacje !!! I powodzenia i do przodu! Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 WOW!!! NARESZCIE PORTAL OTWARTY PEŁNĄ GĘBĄ !!! Zbieram szczękę z podłogi - jest super (choć pewnie jeszcze będzie przechodzić szlify dopieszczające ). GRATULACJE!!! Już pochłonąłem artykuł o sumach z Ebro - ten 225 naprawdę monstrualny - szczególnie pysk budzi respekt... Ogólnie bardzo się cieszę, że portal ruszył, bo dotychczas na Forum wchodziło się tak jakoś kuchennymi drzwiami ... Pozdrowienia dla całej ekipy, dzięki której otwarcie portalu stało się faktem.marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Co tu duzo pisac, strona jest bardzo-bardzo.Przede wszystkim nie jest przeładowana, oferuje przejrzysty i czytelnyu dla kazdego podzial,od samego poczatku jest na niej wiele ciekwaych artykulow i informacji - mozna tylko miec nadzieje, ze bedzie tak dalej.Bardzo sie ciesze ze otworzylem strone dopiero dzisiaj - mam naprawde mily poczatek tygodnia dzieki temu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Remek! Szczere wyrazy uznania i podziękowania za trud! Tylko pozytywnie zakręceni moga coś zrobić dla siebie i innych!Gadda-Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 i tym sposobem, z czystym sumieniem z ulubionych wyrzucę stronke pewnego sypatycznego producenta . Jako zbedną. Dzięki Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Dzięki za miłe słowa.Powoli będziemy rozkręcali się ze stroną.U @Remasa jest jeszcze parę ciekawych artykułów, które będą umieszczone na stronie. Zachęcam także innych do współpracy przy www.jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Hejze! Wchodze na strone i co widze? Ani sie nie spodziewalem, wysylajac artykol, ze bedzie on czescia takiej zgrabnej stronki. Bravo chłopaki!Na 1 rzut oka rowniez wydaje mi sie, ze duza sila Portalu jest to, ze nie jest on przeladowany (naćkany) informacjami...dzieki temu jest przejrzysty i czytelny. PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Tak jak Remek obiecał: czysty, przerzysty no i co tu dużo mówić chyba ze smaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waci Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 No nareszcie ruszyła strona. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam.Widzę, że szybciej zareagowaliście niż to ogłosiłem Cieszę się, że byliście cierpliwi i mimo deklarowanej przeze mnie innej daty odsłony poczekaliście. Nie było łatwo ale ... pierwsza wersja, testowa, została uruchomiona. Na pewno w najbliższych dniach wiele się będzie działo ale myślę, że najgorsze już za mną. Mamy nową stronę! Oczywiście jako użytkownikom należy Wam się kilka informacji. Strona na dzień dzisiejszy zawiera jedynie kilka artykułów. Zrobiłem to specjalnie. Przetestujemy interfejs, dotrzemy szczegóły by później już w wersji doszlifowanej prezentować następne. Obecnie w kolejce oczekuje ... 25 artykułów! Tak więc zapowiada się dobrze. Nowości powinny ukazywać się cotygodniowo - jeden lub dwa artykuły. Zrobiłem to celowo tak by uniknąć przeładowania, by każdy zdążył przemyśleć to co tutaj napisano. Korzystając z okazji chciałbym podziękować pierwszym autorom, którzy całkowicie darmowo dołączyli się do współtworzenia artykułów. I tak dziękuję za przesłanie artykułów Jerremu, Gumofilcowi, Guzu, Hunterowi, Kuzynowi, Mifkowi, Pittowi, Phali, Rognisowi, Thymallusowi. Jeśli kogoś pominąłem proszę o wybaczenie - piszę z pamięci. Obecnie szukam sponsorów, którzy będą chcieli zamieścić swoje bannery na stronie. Nie będzie ich dużo - liczy się jakość a nie ilość. Początkowo nie chiałem tego robić ale niestety koszty przedsięwzięcia muszą się zwrócić. Poza tym pozwoli to na rozwój portalu (pomysłów jest całe mnóstwo) oraz tak jak powiedziałem zarybienie wody szczupakiem (jedna woda rocznie objęta zarybieniem). Obecnie podjąłem współpracę z www.japantackle.com, na efety nie będzie trzeba długo czekać. Czekam na następnych chętnych. Dziękuję za pierwsze słowa - miłe słowa Strona od samego początku miała być prosta i nie przeładowana. Pamiętajcie proszę, że tworzę ją w ramach własnych prywatnych możliwości. Tym samym chciałbym podziękować Krzyśkowi, który poświęcił wiele swojego prywatnego czasu na realizację moich zachcianek - strona informatyczna. Czekam na uwagi i zapraszam do dalszej zabawy w jerking. Ostatnia sprawa techniczna. Forum w tym tygodniu zostanie zamknięte dla osób niezarejestrowanych. Jeśli będziecie chcieli korzystać (czytać, pisać itd.) musicie się zarejestrować. Robię to dla dobra osób, które już to zrobiły, które poświęciły swój czas choćby tylko rejestrując się na forum. Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Mifek nie ze Smaczkiem tylko ze smakiem, ze smakiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Remku! Gratulacje!! Wreszcie jest jakieś porządne miejsce, żeby wyłowić coś z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czez Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Moje GRATULACJE Mam tylko jedno ale...dlaczego nie można komentować artykułów? Czy to chwilowe, czy też zabieg z jakiegos powodu celowy? Jeszcze raz gratuluję i cieszę się, że artykuły będą ukazywać się sukcesywnie. Da mi to czas na przetrawienie całości, gdyz jeszcze się gubię w terminologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Wspaniale, teraz dawka fachowych porad artykułów i innych takich, czekam na galeir fotke z rybkami krajobrazami wedkarskimi i innymi takimi.DZIEKI WAM!!!Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 W O W ! ! ! Otwieram stronkę, automatycznie naciskam miejsce gdzie był odnośnik do forum i co widzę... no właśnie to co wy wszyscy. Remek świetna robota. Myślę, że w bardzo krótkim czasie jerkbait.pl stanie się jedną z najważniejszych stron wędkarskich w polskim internecie.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Fiu fiu . Fajna. Ma teraz miejsce gdzie będe umieszczał arty,zdjęcia i recenzje . Dopiero dzisiaj zobaczyłem stronkę i idę poczytać arty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 I jeszcze pytanie. Jak się wraca z forum na stronkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 @SSjeszcze nijak - Remek pracuje nad tym, byc moze uaktywni ikonke domku widoczna w prawym gornym rogu bannera pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Jak się wraca z forum na stronkę ? Objasniam i pokazuje: zaczernic adres w okienku do pl i wcisnac enter...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Gratulacje! Nie wiadomo od czego zacząć czytać. Strona przejrzysta, elegancka, ot w sam raz. Jak dla mnie gitara!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Objasniam i pokazuje: zaczernic adres w okienku do pl i wcisnac enter...Gumo Tak nowocześnie. Po co komu odsyłacz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karambus Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 W pierwszym odruchu myślałem, że kliknałem na inny link z ulubionych.Stronka super.pozdrawiamKarambus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dla mnie strona BOMBA!Pozdrawiam twórców i redaktorów. Ps. W odnośniku do strony holenderskiej metersnoeken jest błąd literowy i się nie otwiera, to tak z kosmetycznych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dzięki @Xavi. Poprawiłem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jerry hzs
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi