wiktor1710 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Witam Kolegów . Troszkę czasu na forum już jestem . Jednak takiej bezczelności jeszcze nie widziałem .Dlatego postanowiłem napisać kilku słów od siebie ku PRZESTRODZE dla pozostałych forumowiczów .Sprawa tyczy się zakupu u " kolegi " TU NIE MA RYB. Zakupu dokonałem 4 marca tego roku .Zakupionych rzeczy do dnia dzisiejszego nie otrzymałem , a mamy już 1 czerwca .Oczywiście podjąłem wiele prób sfinalizowania transakcji . Łącznie z próbą odbioru osobistego za pośrednictwem Kolegi z forum . Niestety do chwili obecnej nie otrzymałem zakupionych przynęt ani zwrotu pieniędzy .Pomimo kilku krotnych zapewnień o wysłaniu paczki , a później o zwrocie pieniędzy na konto .Na co potwierdzenie czego posiadam dokumentację mailową i sms-ową . Pozdrawiam Darek Edytowane 1 Czerwca 2021 przez wiktor1710 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Przykra sprawa kolego... Ale nie Ty pierwszy i pewnie w przyszlosci nie ostatni.... Giełda koleżeńska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Myślę że trzeba zgłosić sprawę do jerkbaita - oni maja dane każdego zalogowanego użytkownika forum. Trzeba tez powiadomić policję, np zgłosić skuteczne wyłudzenie kasy pod pretekstem sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Jakie dane ma jerkbait ??? Nic nie ma , nic nie udostępni . Takie posty zazwyczaj zdziałały cuda i zaraz sobie ktoś przypomni że coś miał wysłać ???? Edytowane 1 Czerwca 2021 przez polny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Z regulaminu skopiowane bo ostatnio czytałem. 12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji oraz nie prowadzi w jakiejkolwiek formie archiwizacji czy dokumentacji transakcji, która mogłaby służyć jako materiał dowodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Chyba ok.miesiaca wstecz byl taki temat dotyczyl tego samego forumowicza.zaklinal ,przepraszal itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/155228-koleżeński-zakup/?frTutaj jest mój temat także. U mnie pomogło przynęty zostały wysłane i odebrane. Edytowane 1 Czerwca 2021 przez SzczupakRzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Dzieki koledzy za info. O "tym bez ryb" bede pamietac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Jasne, że to rola organów ścigania, a nie administracji. Ale tolerowanie obecności kogoś takiego na forum? Kolejny taki przypadek i w dodatku dotyczy przedstawiciela marki? Ładna marka. :)Jeśli pracuje u kogoś, to na miejscu szefa mocno bym się zastanawiał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Najlepiej by było jakby można zostawiać oceny komentarze o użytkowniku. Administracja dalej się nie miesza ale chociaż nawzajem się ostrzegamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Obie sprawy mają wspólny mianownik. Obaj nasi koledzy kupili dnia 04 marca.br.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 O jakiej kwocie mówimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Nawet niech to będzie 10 Zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 3...2...1... pufff i temat znikł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Wypieprzyć z forum na stałe i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Wypieprzyć z forum na stałe i po sprawie.Zrobisz mu przysługę, założy nowe konto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Kiedyś kupiłem od tego kolegi multik. Długo to trwało i stres był bo kwota niemała. Ale któregoś dnia dostałem info z przeprosinami za zwłokę i info że paczka na drugi dzień będzie wysłana. I tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Może stabilność kajaka zawiodła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Pamiętam tą ofertę była dość atrakcyjna i pewnie sam bym coś kupił, gdyby nie nasza wcześniejsza dyskusja z kolegą od ryb na temat wyższości kajaka A nad kajakiem B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 O jakiej kwocie mówimy?To ma jakieś znaczenie? Jest jakaś minimalna kwota, przy której nie czujesz się wydymany? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Ile potrzeba takich tematów żeby zbanować nieuczciwego użytkownika?Czy ma tu znaczenie fakt że człowiek jest przedstawicielem marki?Przykra sprawa,tym bardziej że pamietam sporo merytorycznych wpisów tego człowieka,np na temat grubego łowienia szczupaków.Wydawał się byc ogarniętym i normalnym gościem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Panowie skoro to przedstawiciele jakis marek to moze warto wpisac jakich? Czy to jakas tajemnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 możesz zobaczyć na profilu użytkownika (akurat w tym przypadku, na inne nie patrzyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Kiedys widzialem gdzies w watku o kajakach i przyczepach wywody tego „pana”. Nie wiem jak on sie ze swoim gigantycznie przerosnietym ego mieścił na tym małym forum. Nie wiem ....A tu prosze - za pare zlotych sie zeszmacil Dla chetnych - bardzo latwo go namierzyc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Koledzy czy mieliście taki przypadek i jak sprzedający podszedł do waszego problemu? http://jerkbait.pl/topic/156829-shimano-twin-power-4000mhg-2020-shimano-vanford-2500shg/#entry2919059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi