Skocz do zawartości

GIEŁDA KOLEŻEŃSKA i

wiktor1710

Rekomendowane odpowiedzi

Witam  Kolegów .

Troszkę czasu na forum już jestem . Jednak takiej bezczelności jeszcze nie widziałem  .

Dlatego postanowiłem napisać kilku słów od siebie  ku PRZESTRODZE  dla pozostałych forumowiczów .

Sprawa tyczy się zakupu u " kolegi " TU NIE MA RYB. 

Zakupu dokonałem 4 marca tego roku .

Zakupionych rzeczy do dnia dzisiejszego nie otrzymałem , a mamy już 1 czerwca .

Oczywiście podjąłem wiele prób sfinalizowania transakcji . Łącznie z próbą odbioru osobistego 

za pośrednictwem Kolegi z forum . 

Niestety do chwili obecnej nie otrzymałem zakupionych przynęt ani zwrotu pieniędzy .

Pomimo kilku krotnych zapewnień o wysłaniu paczki , a później o zwrocie pieniędzy na konto .

Na co potwierdzenie czego posiadam dokumentację mailową i sms-ową  . 

Pozdrawiam Darek 

Edytowane przez wiktor1710
  • Like 2

Z regulaminu skopiowane bo ostatnio czytałem.

12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji oraz nie prowadzi w jakiejkolwiek formie archiwizacji czy dokumentacji transakcji, która mogłaby służyć jako materiał dowodowy.

Jasne, że to rola organów ścigania, a nie administracji. Ale tolerowanie obecności kogoś takiego na forum? Kolejny taki przypadek i w dodatku dotyczy przedstawiciela marki? Ładna marka.  :)Jeśli pracuje u kogoś, to na miejscu szefa mocno bym się zastanawiał.

• Like 1

Kiedyś kupiłem od tego kolegi multik. Długo to trwało i stres był bo kwota niemała. Ale któregoś dnia dostałem info z przeprosinami za zwłokę i info że paczka na drugi dzień będzie wysłana. I tak było.

Ile potrzeba takich tematów żeby zbanować nieuczciwego użytkownika?

Czy ma tu znaczenie fakt że człowiek jest przedstawicielem marki?

Przykra sprawa,tym bardziej że pamietam sporo merytorycznych wpisów tego człowieka,np na temat grubego łowienia szczupaków.Wydawał się byc ogarniętym i normalnym gościem.

Kiedys widzialem gdzies w watku o kajakach i przyczepach wywody tego „pana”.

Nie wiem jak on sie ze swoim gigantycznie przerosnietym ego mieścił na tym małym forum. Nie wiem ....

A tu prosze - za pare zlotych sie zeszmacil

Dla chetnych - bardzo latwo go namierzyc.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...