wiktor1710 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Witam . Chciałbym poinformować że sprawa została załatwiona . Pieniążki wpłynęły . Temat uważam za zamknięty . Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Dzień dobry , to temat o mnie i faktycznie nie nadaje się do operowania na giełdzie jb. Po przemyśleniach stwierdzam ,że nie mam czasu na wysyłanie przesyłek... Sam sobie zrobiłem kocioł i cześć paczek Wysłałem do niewłaściwych osób. Mam nadzieje, że jestem już rozliczony ze wszystkimi. W razie potrzeby proszę pisać lub dzwonić, mój numer jest w wiadomościach. Sory Panowie ! I słówko do Niejakiego kruza co to znaczy się zeszmacić ? Licz się ze słowami bo zeszmacić to możesz się jedynie ty Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Tu nie ma ryb. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Niejaki kruz tłumaczy co to znaczy.za słownikiem języka polskiego : zdemoralizować się, ześwinić się, zejść na złą drogę, upodlić się, zejść na bezdroża, zwulgarnieć, wykoleić się, zezwierzęcić się, spodlić się, zejść na psy, znieprawić się, zhańbić się, zwulgaryzować się, spodleć, zdziczeć, zwyrodnieć, wynaturzyć się, odczłowieczyć się, upokorzyć się, zdegenerować się, poniżyć się, upaść, zejść na manowce, sparszywieć, zezwierzęcieć, stoczyć się, zepsuć się, zordynarnieć, znikczemnieć, zdeprawować się, Sorry Łukasz ale to nie pierwszy taki wątek. Ale miło, że potrafisz się przyznać do błędu. Szkoda, że dopiero po takich interwencjach 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) . Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Mundurowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Niejaki kruz tłumaczy co to znaczy.za słownikiem języka polskiego : zdemoralizować się, ześwinić się, zejść na złą drogę, upodlić się, zejść na bezdroża, zwulgarnieć, wykoleić się, zezwierzęcić się, spodlić się, zejść na psy, znieprawić się, zhańbić się, zwulgaryzować się, spodleć, zdziczeć, zwyrodnieć, wynaturzyć się, odczłowieczyć się, upokorzyć się, zdegenerować się, poniżyć się, upaść, zejść na manowce, sparszywieć, zezwierzęcieć, stoczyć się, zepsuć się, zordynarnieć, znikczemnieć, zdeprawować się, Sorry Łukasz ale to nie pierwszy taki wątek i zapewne nie ostatni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nawet nie wiecie ilu znanych i lubianych na forum użytkowników leciało już w kulki ze mną lub moimi znajomymi. Po kilka tysięcy postów, tyle samo laików a i tak chcieli cwaniakować.Tylko raz chciałem gościa odwiedzić osobiście, ale jednak się nawrócił i oddał kasę... Giełda koleżeńska ???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Osobiście jeszcze się na giełdzie nie naciąłem. No może raz, ale finał był pozytywny. Kupuje już parę ładnych lat i staram się sprawdzić zawsze usera, od kiedy konto ma na jerku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Ja również nie miałem większych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 To kwestia charakteru, ja wczoraj wysyłałem wędkę to tak samo myślałem i śledziłem jak kupujący tym bardziej że dpd parę dni temu połamało w piz... inną... Ja wierzę że karma zawsze wraca i do tej pory również nie "naciąłem" się ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Na razie przymknę, nic ciekawego poza inwektywami w obie strony raczej już się nie pojawi...Chyba, że znajdzie się ważny powód to wtedy pomyślimy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi