Skocz do zawartości

Komisy sprzętu motorowodnego.

Matteoo

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne czasy nastały, na rynku praktycznie w ogłoszeniach nie widać używanych silników. Może macie namiary na jakieś sprawdzone osoby (import) lub komisy sprzętu motorowodnego. Muszę kupić kilka silniczków, a na nowe mam za mało wydrukowanego papieru.

Dopóki naród będzie podzielony, dopóki będzie ogłupiany przez internety  i tv dopóki będzie socjal jaki jest nie myśl że będzie lepiej. A papieru już nadrukowali za Ciebie...  Inwestuj w nowe jak nie ma używanych bo taniej nie będzie. 

Wysokie EUR to i ceny nowych silników poszły mocno w górę a co za tym idzie i używanych. Mam nadzieję że na brak podaży używek wpływ ma też mniejsza ilość kradzionych silników na rynku czyli mniej ludzi zostało okradzionych.

No jak łódki stana na wodzie to i kradzieze sie wzmogą. Złodzieje wrócili do PL. Nie kradna w domach bo ludzie są to kradną na dzialkach i wodzie

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Jedni mają atom inni wiatr, a My mamy węgiel. Zasoby naturalne. Powinniśmy z nich korzystać. Jak nam kopalnie i elektrownie pozamykają co czynią to i łodzie i silniki pójdą w górę.  Tak z 50%.   Lepiej teraz nowy kupić niż za rok. Metal już poszedł w górę 70% co do tam tego roku.

Jedni mają atom inni wiatr, a My mamy węgiel. Zasoby naturalne. Powinniśmy z nich korzystać. Jak nam kopalnie i elektrownie pozamykają co czynią to i łodzie i silniki pójdą w górę.  Tak z 50%.   Lepiej teraz nowy kupić niż za rok. Metal już poszedł w górę 70% co do tam tego roku.

my tez mamy wiatr i polskie turbiny wiatrowe a pakujemy sie w zawsze Chińsaką fotovoltaike któej na dodatek utylizacja ni ebedzie eko ... no dobnra wyślemy to do afryki .. i tam nie zauwazymy ze utylizują

turbiny wiatrowe to troche stali łożyska miedzi , skrzydła aluminium lub jakis plastik.. duzo mniej do utylizacji i łatwiejsza 

słońce sieci tylko w dzień a w zimie fotowoltaika sprawdza sie słabo

wiatr wieje dzień i noc .,.. nie wiec co za fascynacja .. bo jestem trendy bo mam panele na dachu ?