Matteoo Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Dziwne czasy nastały, na rynku praktycznie w ogłoszeniach nie widać używanych silników. Może macie namiary na jakieś sprawdzone osoby (import) lub komisy sprzętu motorowodnego. Muszę kupić kilka silniczków, a na nowe mam za mało wydrukowanego papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 ludzie nie jeżdza za granice bo ograniczenia to i silników nie przywożą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Wysokie EUR to i ceny nowych silników poszły mocno w górę a co za tym idzie i używanych. Mam nadzieję że na brak podaży używek wpływ ma też mniejsza ilość kradzionych silników na rynku czyli mniej ludzi zostało okradzionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Dziwne czasy nastały, na rynku praktycznie w ogłoszeniach nie widać używanych silników. Może macie namiary na jakieś sprawdzone osoby (import) lub komisy sprzętu motorowodnego. Muszę kupić kilka silniczków, a na nowe mam za mało wydrukowanego papieru.Dopóki naród będzie podzielony, dopóki będzie ogłupiany przez internety i tv dopóki będzie socjal jaki jest nie myśl że będzie lepiej. A papieru już nadrukowali za Ciebie... Inwestuj w nowe jak nie ma używanych bo taniej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Biturbo, nowe w październiku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Wysokie EUR to i ceny nowych silników poszły mocno w górę a co za tym idzie i używanych. Mam nadzieję że na brak podaży używek wpływ ma też mniejsza ilość kradzionych silników na rynku czyli mniej ludzi zostało okradzionych.No jak łódki stana na wodzie to i kradzieze sie wzmogą. Złodzieje wrócili do PL. Nie kradna w domach bo ludzie są to kradną na dzialkach i wodzie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Takie rzeczy jak silniki czy łodzie,kupuje się zawsze po sezonie.Wtedy ceny niższe i wybór większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danusia Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Ostatnio z mężem poruszaliśmy ten temat, wydaje mi się, że właśnie kurs + pandemia i takie są efekty kto dzwonił Edytowane 3 Czerwca 2021 przez Danusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Jedni mają atom inni wiatr, a My mamy węgiel. Zasoby naturalne. Powinniśmy z nich korzystać. Jak nam kopalnie i elektrownie pozamykają co czynią to i łodzie i silniki pójdą w górę. Tak z 50%. Lepiej teraz nowy kupić niż za rok. Metal już poszedł w górę 70% co do tam tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Jedni mają atom inni wiatr, a My mamy węgiel. Zasoby naturalne. Powinniśmy z nich korzystać. Jak nam kopalnie i elektrownie pozamykają co czynią to i łodzie i silniki pójdą w górę. Tak z 50%. Lepiej teraz nowy kupić niż za rok. Metal już poszedł w górę 70% co do tam tego roku.my tez mamy wiatr i polskie turbiny wiatrowe a pakujemy sie w zawsze Chińsaką fotovoltaike któej na dodatek utylizacja ni ebedzie eko ... no dobnra wyślemy to do afryki .. i tam nie zauwazymy ze utylizująturbiny wiatrowe to troche stali łożyska miedzi , skrzydła aluminium lub jakis plastik.. duzo mniej do utylizacji i łatwiejsza słońce sieci tylko w dzień a w zimie fotowoltaika sprawdza sie słabowiatr wieje dzień i noc .,.. nie wiec co za fascynacja .. bo jestem trendy bo mam panele na dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Śpij narodzie zniewolony Taki jesteś wciąż zmęczony Śpij narodzie snem głupiego Gdy się obudzisz Nie będzie niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi