Daki Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Witam.Mam problem z wstawieniem własnego tematu w dziale sprzedam lub kupię a jak chce coś kupić np. Przynęty to nie mam możliwości napisania odpowiedzi mam coś zablokowane czy błąd mojej przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Witaj, W regulaminie giełdy znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie, myślę że warto go przeczytać przed próbą sprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Piotrek, a czy rozważaliście możliwość aby kandydat na użytkownika mógł się zarejestrować dopiero po zdaniu testu z regulaminu, gdzie jedno z pytań by brzmiało "kiedy mogę być pełnoprawnym użytkownikiem giełdy".Ciągłe pytania <...> 'dlaczego nie mogę dorwać się do giełdy " są nużące. Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Sławku,to może Piotrek się wypowie...Ja chciałbym tylko zwrócić uwagę, że inwektywy w kierunku innych osób nie mogą mieć miejsca, proszę o szacunek w stosunku do wszystkich użytkowników Forum! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daki Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Sławku,to może Piotrek się wypowie...Ja chciałbym tylko zwrócić uwagę, że inwektywy w kierunku innych osób nie mogą mieć miejsca, proszę o szacunek w stosunku do wszystkich użytkowników Forum! <...>Za takie odzywki, upominam, na razie słownie... Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 torque Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Ja w tej samej sprawie Użytkownikiem forum (bardziej czytelnikiem) jestem od dłuższego czasu. Chciałbym przewietrzyć trochę szafę i wystawić wędki, przynęty. Niestety nie mam uprawnień by to zrobić. Czy istnieją jakieś dodatkowe czynniki, poza 30 dniowym "stażem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Novis Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 To forum wędkarskie, a giełda jest załącznikiem, aczkolwiek istotnym, biorąc pod uwagę liczbę użytkowników. Nie to że, ale .....istnieje coś takiego, jak przyzwoitość. Jeśli się mylę, popraw mnie Pawle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Daki
Witam.
Mam problem z wstawieniem własnego tematu w dziale sprzedam lub kupię a jak chce coś kupić np. Przynęty to nie mam możliwości napisania odpowiedzi mam coś zablokowane czy błąd mojej przeglądarki
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi