JakPot Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Witam kolegów, na forum jestem nowy. Z multikami już od dawna: Team Dajwy Z, Rioga, Shimano..... Nigdy nie miałem nic ze stajni ABU, no poza korbami C3, C4 i C4x ale to nie tu...Teraz zainteresował mnie ww ABU REVO MGX 1-generacja, chodzi o lekkie łowienie 5-15 max 20g okonie, raczej gumy. Proszę o kilka opinii z użytkowania tej maszynki. Pozdrawiam Kuba Edytowane 3 Lutego 2020 przez JakPot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Spełni Twoje oczekiwania i da absolutnie radę w tych gramaturach. Po pierwszym wzięciu do ręki będzie sprawiał wrażenie dziwnie lekkiego i raczej sprzętu dla początkujących, ale to tylko wrażenie Dobry sprzęt z dobrze pracującym hamulcem walki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 świetny multik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 No to dołączy do mojej stajni. Jak będę go miął dam znać jak wrażenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Używam MGX2 i jestem mega zadowolony. Chodzi u mnie z kijem 9-28g , a bardzo fajnie startuje już od 5g plus guma 7cm. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Jak obiecałem tak czynię, dotarł ABU Revo MGX 1. Pierwsze wrażenie, plastikowa, lekka, zabawka @BOB miałeś racje. Ale po pokręceniu korbką SUPER, bardzo fajnie kręci i wcale nie jest taki delikatny. I to tyle na tą chwilę.A czeka na niego kije DRAGON FC-X Fast Cast 4-21g - stworzy zestaw na okonia mocno i sandacza lekko. Świetnie spasował się wizualnie i wagowo. Zastępuje tu Team Daiwę Z 103ML - mój pierwszy multik.Dzięki koledzy za wcześniejsze informacje. Były bardzo przydatne. Plecionka dla niego to MOMOI - JIGLINE MX8 PRO 0,18mm i już w zasadzie jedzie. Jak dotrze to nawijanie i nad rzekę pomachać. Oczywiście dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 0.18 dałeś do delikatnego mgx? Ja 18 mam przy zillionie do gum 40-80 gramów,do sandacza na lekko używam 0.10 czyli 10-25 gramów...ale wiadomo każdy woli co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Porównując ja do plecionek z rynku, np Daiwy Jbraida 8x to ona jest stanowczo cięnsza. Poza tym nie lubię przy multiku super cienkich plecionek. Na wodzie, której łowię mam dużo zaczepów i trochę kamieni. Na korbie, na lekko używam 0,10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Aaa wszystko jasne!niech sprawuje się mgx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 JakPocie, ten ogonek z e przenieś nad n i będzie git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 JakPocie, ten ogonek z e przenieś nad n i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi