JPSt Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Dobry, Panowie ktoś / kiedyś ?Rozpocząłem projekt pod Belgradem i planuję pobyt tutaj do 2 lat+. Na razie przechadzki i obserwacje Dunaju i Sawy, wraz z ich konfluencją. Trochę spławikarzy i parę łódek ze spinem. W okolicy mostów nocne spławianki zachęcają.Jednakże obydwie rzeki na wysokości miasta wydają się dość brudne i zapachują.Czy ktoś z Was ma doświadczenie / wiedzę w zakresie możliwości na obydwu rzekach, ewentualnie poza Belgradem, w bardziej ukrzaczonych obszarach ?Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Tu coś tam możesz znaleźć.http://jerkbait.pl/topic/40828-muchowa-s%C5%82owenia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Nieśmiało przypominam, że Belgrad to Serbia .Dużo jeździłem po Bałkanach, ale skupiałem się "muchowo" na Chorwacji i Bośni. Spotkani tam wędkarze wspominali o sandaczach z Dunaju. Ja bym poszperał w Internecie szukając informacji na belgradzkich stronach kół (związków) i tamtejszych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi