biturbo Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Cześć Jestem 40 km od Santiago. Od dwóch dni nogi same niosą. Niesamowite uczucie. Mam dziś nocleg 10 km od miasta. Jutro wielki dzień. PozdrawiamFoty powstawiaj. Ognisko z butów zrób na końcu trasy. Poznałeś kogoś ciekawego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) Cel osiągnięty. 820,9 km w nogach. Dziękuję raz jeszcze za wasze wsparcie. Przyjdzie czas to napiszę coś więcej. Jutro mam lot do Mediolanu. Tam przesiadkę do Poznania a od poniedziałku będziemy łowić ryby z moim synem.Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2021 przez Jano 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Gratuluję wyboru, drogi i konsekwencji. Pokazałeś gdzie można szukać pomocy jak już wszystko wydaje się zbyt skomplikowane aby z tego coś dobrego wyszło. Powodzenia, pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 No to ziomuś chylę czoło i podziwiam Ciebie ,że dotrwałeś do końca. Szacuneczek jeszcze raz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Dałeś radę Byczku ????????????Gratulacje???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Bravo , gratulacje . Jesteś twardziel , szacunek wielki za wytrwałość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Gratulacje za wytrwałość, za to że osiągnąłeś to co sobie założyłeś...wielkie brawa...szacuneczek kolego!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Ukłony, ukłony, ukłony.Zrobiłeś to o czym wielu z nas, również ja, tylko myślimy, zastanawiamy się czy dalibyśmy radę, ale nawet nie podejmujemy wyzwania.Ty zrobiłeś to za nas, udowadniając, że można i warto.Gratulacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Chylę czoła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Brawo. Gratulacje!!!Wytrzymałeś, ten cel osiągnąłeś, teraz już powinno być tylko lepiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Podziwiam.Masz jaja! Odpoczywaj i szykuj się na czas spędzony z synem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 ????????????????Brawo, brawo, brawo Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Przyłączam sie do gratulacji i słów podziwu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Nie znam Cię kolego, ale przeczytałem wątek od samego początku, serdecznie gratuluje Ci podjętej drogę i wytrwałości w niej, oczywistym jest, że każdy natrafia w życiu na zakręty, myślę, że Ty wyjdziesz z nich driftem Poza tym naprawdę ciepło się robi na sercu widząc ilu serdecznych ludzi wypowiadało się w tym temacie, czekam na dalsze aktualizacje i życzę Ci dużo zdrowia, jak jest zdrowie, to już naprawdę więcej nie potrzebapozdrowienia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (...), jak jest zdrowie, to już naprawdę więcej nie potrzebapozdrowieniaPrzepraszam za offtop - na Titanicu wszyscy byli zdrowi i bogaci, a jak się ma farta to i z najgorszej zarazy idzie się wykaraskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) Witajcie przyjaciele Nie zaglądam tu już ale wydaję mi się, że chciałbym wstawić tutaj moje wspomnienia. Jerkowy Buff towarzyszył mi w tej drodze życia: Pozdrawiam serdecznie Paweł Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Pawgas 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Gratulacje. Piękna przygoda, mam nadzieję, że również duchowa. Trzymam kciuki za prostowanie ścieżek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Droga i pielgrzym. W poszukiwaniu prawdy i wiary. Buffa jakoś nie zauważyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Droga i pielgrzym. W poszukiwaniu prawdy i wiary. Buffa jakoś nie zauważyłem Jest na szyji w ostatnim ujeciu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Jak oceniasz po czasie? Znalazłeś to, czego szukałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Jak oceniasz po czasie? Znalazłeś to, czego szukałeś?Czy znalazłem? I tak i nie. To był początek procesu wyjścia z depresji, poukładania życia na nowo po rozwodzie, zrozumienia skomplikowanej natury obecnych kobiet itp. Rozpocząłem fascynująca drogę w głąb siebie. W głąb relacji między ludzkich. Trwa to do dziś bo nie można poprzestać w rozwoju. Skłaniam się powoli do powrotu w akademickie ławy, tym razem na kierunku psychologia ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 A moze kontakt z fundacja Jacka Maslowskiego bylby jakas opcja dla Ciebie?Moim zdaniem to super inicjatywa, ktora przeszla juz probe czasu (ma okolo10lat) i choc Cie nie znam, i z cala pewnoscia moje "polecanie" moze byc na wyrost, to mysle, ze mogl by ten kontakt wiele z Twoich rozterek uporzadkowac, czego Ci serdecznie rzycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Arek, proszę, nie rzycz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Jak to mówił mój w-fista z technikum - baby to ch.je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Nie moge juz edytowac postu wiec musze nastukac nastepny...Wstyd mi za kazdy blad ortograficzny lub skladniowy jaki popelniam i osoby wrazliwe na tym punkcie przepraszam,- zapewniam, ze nie wynika to z mojej nichlujnosci 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi