Skocz do zawartości

Camino - droga po odnalezienie siebie

Pawgas

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Jestem 40 km od Santiago. Od dwóch dni nogi same niosą. Niesamowite uczucie. Mam dziś nocleg 10 km od miasta. Jutro wielki dzień.

Pozdrawiam

Foty powstawiaj. Ognisko z butów  zrób na końcu trasy. Poznałeś kogoś ciekawego?

• Like 1

Cel osiągnięty. 820,9 km w nogach. Dziękuję raz jeszcze za wasze wsparcie. Przyjdzie czas to napiszę coś więcej. Jutro mam lot do Mediolanu. Tam przesiadkę do Poznania a od poniedziałku będziemy łowić ryby z moim synem.

Pozdrawiam

post-52846-0-63221100-1627583648_thumb.jpg

Edytowane przez Jano
  • Like 36

Nie znam Cię kolego, ale przeczytałem wątek od samego początku, serdecznie gratuluje Ci podjętej drogę i wytrwałości w niej, oczywistym jest, że każdy natrafia w życiu na zakręty, myślę, że Ty wyjdziesz z nich driftem ;) Poza tym naprawdę ciepło się robi na sercu widząc ilu serdecznych ludzi wypowiadało się w tym temacie, czekam na dalsze aktualizacje i życzę Ci dużo zdrowia, jak jest zdrowie, to już naprawdę więcej nie potrzeba

pozdrowienia

• Like 7

• 1 rok później...

Witajcie przyjaciele

Nie zaglądam tu już ale wydaję mi się, że chciałbym wstawić tutaj moje wspomnienia. Jerkowy Buff towarzyszył mi w tej drodze życia:

Pozdrawiam serdecznie

Paweł

Edytowane przez Pawgas
  • Like 14

Jak oceniasz po czasie? Znalazłeś to, czego szukałeś?

Czy znalazłem? I tak i nie. To był początek procesu wyjścia z depresji, poukładania życia na nowo po rozwodzie, zrozumienia skomplikowanej natury obecnych kobiet itp. Rozpocząłem fascynująca drogę w głąb siebie. W głąb relacji między ludzkich. Trwa to do dziś bo nie można poprzestać w rozwoju. Skłaniam się powoli do powrotu w akademickie ławy, tym razem na kierunku psychologia ????

• Like 8

• 10 miesięcy temu...

A moze kontakt z fundacja Jacka Maslowskiego bylby jakas opcja dla Ciebie?

Moim zdaniem to super inicjatywa, ktora przeszla juz probe czasu (ma okolo10lat) i choc Cie nie znam, i z cala pewnoscia moje "polecanie" moze byc na wyrost, to mysle, ze mogl by ten kontakt wiele z Twoich rozterek uporzadkowac, czego Ci serdecznie rzycze.