jah Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Witam.Właśnie połamałem szczytówkę w moim Orvis Recon.Strzeliła w dwóch miejscach.Czy takie uszkodzenia/połamania są do naprawy?Czy trzeba wysyłać do Stanów i ściągać nową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Skontaktuj się z polskim dystrybutorem Orvisa - flyhouse. Recony to dość świeża seria, więc nie powinno być problemu. Naprawa może całkiem zmienić akcję wędki. W miejscu wstawki (wstawia się dopasowaną pod względem średnicy rurkę węglową - kawałek innego blanku) powstaje karb i z biegiem czasu może się ponownie złamać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 http://jerkbait.pl/topic/63800-z%C5%82amana-lub-uszkodzona-w%C4%99dka-jak-naprawi%C4%87/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Nie wiem jak w Polsce ale w UK bez problemu można wymienić takie elementy w ramach gwarancji.Zanosisz do sklepu płacisz £45 i odbierasz nowy element. Wędki orvisa mają 25 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Skontaktuj się z polskim dystrybutorem Orvisa - flyhouse.Nie wiem czy to już się nie zmieniło jak chodzi o przedstawicielstwo Orvis'a w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Przecież te kije mają 25 lat bezwarunkowej gwarancji dla pierwszego właściciela. Jeśli kij jest zarejestrowany na Ciebie to nad czym właściwie się tutaj zastanawiać i dywagować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) A propos Recona, gdyby ktoś chciał odsprzedać swoją #6 z pierwszej serii, to ja chętnie przygarnę (wiem, że jest dział handlowy). Edytowane 14 Czerwca 2021 przez nati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi