chlodnica Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Aż dziwne że jeszcze nikt nic nie skrobnął w tym temacie...Euro w kopanej...Jak dotąd wyniki bez niespodzianek za wyjątkiem wczorajszego spotkania Duńczyków z Finami (0-1)...Duńczyk Eriksen miał podczas meczu zawał...Na szczęście reanimacja zdała egzamin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Ciekawe, kiedy zaczną się emocjonujące mecze i czy takie w ogóle zobaczymy? Być może to efekt przedawkowania sportu w TV, może wina UEFA, która skutecznie zabiła piękno i atmosferę piłkarskiej imprezy, być może umiarkowane zaangażowanie piłkarzy. Od Mistrzostw na razie wieje nudą. Kiedyś z wypiekami na twarzy wyczekiwałbym na starcie Anglików z Chorwatami. Dziś o trzeciej chyba rzucę okiem na pojedynek Greka z Serbem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Dobrze, że żyje, w takim wieku rzadko się przeżywa zwał.A sportowo. Bardzo podobała mi się gra Włochów, chciałbym, aby nasza drużyna tak grała. Umiejętności indywidualne, świetne zgranie, ofensywny styl.Bardzo mocna Belgia. Powalczą.No i tyle, Turcja, Rosja tłem. Dania - Finlandia - zawodnicy kończyli z mega obciążeniem psychicznym, pewnie nikt na boisku nie mógł się skupić na 100%.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 U nas w kraju zero klimatu tych mistrzostw...Maciek racja...Wcześniejsze imprezy tej rangi miały swoje klimaty...Ale te dzisiejsze to chyba jest spowodowane stylem jaki nasza kadra prezentuje,chyba Covidem...Ponadto mecze rozgrywane są w wielu państwach (jak dla mnie to kretyński pomysł)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Mam wrażenie, że rok po roku piłka reprezentacyjna traci na znaczeniu. I nie dzieje się tak tylko dlatego, bo się znudziła kibicom, albo że piłkarze zlali temat. To długotrwały proces i wiele nakładających czynników. Głównymi winowajcami są FIFA i UEFA, firmy które winny być patronami rozgrywek, a stały się pijawkami, starającymi jak najwięcej na mistrzostwach zarobić. Pal sześć sponsorów czy prawa telewizyjne, ale centrala skutecznie odstraszyła kraje do organizacji turniejów. Przyznanie Mistrzostw, o które niegdyś biły się krajowe federacje, z czasem stało się wątpliwym zaszczytem, a ostanio finansowym pocałunkiem śmierci. Kandydaci próbowali łączyć się w pary, ale i to nie pomogło. Nadeszły czasy, że kolejnych jeleni gotowych dołożyć do interesu zabrakło. Formuła robienia w bambuko i obiecywania gruszek na wierzbie wyczerpała się. Turniej odbyć się musi, więc UEFA, dorabiając do tego pokrętną ideologię, sprawiła że piłkarze zwiedzą Europę i Azję od Sevilli aż po Baku. Czy to jeszcze turniej, czy już tylko seria meczów o jeden z pucharów? I czy reprezentacja Szwajcerii to jeszcze drużyna narodowa, czy zbieranina Albańczyków, Murzynów i Jugoli, przypominająca europejski klub piłkarski ze średniej półki? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Anglia wygrała z Chorwatami 1-0.1 połowa taka sobie,w 2-ej Anglia była lepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 W celnych strzałach na bramkę 2:1 dla Anglików. Grali wicemistrzowie świata z czwartą drużyną. Za to w Paryżu się dzieje. Może wieczorem Holendrzy pokażą ładną piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Wreszcie. Świetny mecz w Amsterdamie. Byla walka, tempo, piękne gole, dramaturgia. Bramka Jarmolenki palce lizać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Najlepszy mecz jak do tej pory,ale jutro czekają nas wielkie emocje (mam nadzieję ,że nie rozczarowanie)!A tak realnie i obiektywnie jaki jutro obstawiacie wynik?Ja stawiam 2;0 dla Nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zacytuję dziennikarza sportowego: "trzy dni mistrzostw za nami, a my jeszcze nie przegraliśmy meczu". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) A tak realnie i obiektywnie jaki jutro obstawiacie wynik?Ja stawiam 2;0 dla Nas.Podobno wiara czyni cuda .Od dawna już nie oglądam meczy Polskiej reprezentacji, bo mój lekarz nakazał mi szanować nerwy i unikać stresu.Jutro mecz otwarcia, następny będzie mecz o wszystko, ostatni mecz o honor.......Włosi, Holendrzy, Belgowie pokazali na czym piłka polega, na Naszych bym nie liczył....... Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Jozi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Mecz otwarcia......hm, po heroicznym boju, pełnym dramatycznych momentów i ofiar wywalczymy remis 0-0 (nie wykluczam 1-1) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 A może właśnie dziś jest ten dzień? Nasi chłopcy się obudzą, wszystko będzie sprzyjać, wszystko będzie wychodzić i rozwalimy rywali 6:0 ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Daj mi kontakt na swojego dilera.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 A może właśnie dziś jest ten dzień? Nasi chłopcy się obudzą, wszystko będzie sprzyjać, wszystko będzie wychodzić i rozwalimy rywali 6:0 !Tak,tak,tak będzie!!!...A nie,k...a.To nie siatkówka i początek meczu z Bułgarią... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Taka ukraina jest lata świetlne przed naszymi kopaczami, a dziś standardowo, mecz otwarcia, 0:2 najmniejszy wymiar kary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Umiejętnościami chyba nie odstajemy, może nawet kilku piłkarzy mamy lepszych. W piłce nie same nazwiska grają. Ukraińcy biegali, wierzyli i zostawiali serce na murawie. Odśpiewać hymn, wyrzucić z głowy pracodawcę i inne nieistotne w tym momencie sprawy, być mentalnie nastawionym wyłącznie na pokonanie rywala. Wymagania chyba niezbyt wygórowane. Słabsi potrafili w przeszłości wygrać nie tylko jeden mecz, ale i cały turniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Nie odstajemy? Nasi kopacze nie potrafią 2 podan wymienić pod presja, czy grać na wysokiej intensywności, wszystko wolno, przewidywalnie, na alibi, do tyłu. Do tego nie widać tam drużyny i to od zawsze, mimo wszystkich zapewnien jak to nie są dobrze przygotowani i skonsolidowani.Słabsi potrafili, bo grali jako kolektyw, gdzie nikt nie oglądał się na nikogo, tylko zasuwał za dwóch, a naszym panom piłkarzom się zwyczajnie nie chce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Nie wróżę im dziś dobrego wyniku. Obstawiam nogi z betonu i paraliż. Szansa z 2016 r. była jedyna i niepowtarzalna. Paka była zgrana i był tim spirit. Teraz tego nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 E tam ,ja w robocie postawiłem na 5-0 dla nas.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Nie odstajemy? Nasi kopacze nie potrafią 2 podan wymienić pod presja, czy grać na wysokiej intensywności, wszystko wolno, przewidywalnie, na alibi, do tyłu. Do tego nie widać tam drużyny i to od zawsze, mimo wszystkich zapewnien jak to nie są dobrze przygotowani i skonsolidowani.Słabsi potrafili, bo grali jako kolektyw, gdzie nikt nie oglądał się na nikogo, tylko zasuwał za dwóch, a naszym panom piłkarzom się zwyczajnie nie chce. Nie opisywałem reprezentacyjnej rzeczywistości, tylko oczekiwania wobec piłkarzy. Nie wspominałem o wyborach Bońka i o kolejnych selekcjonerach, bo to dzisiaj musztarda po obiedzie. Podobnie z pomysłami Sousy na najbliższe trzy mecze (pewnie tyle wystarczy). Bardziej obserwuję niż dopinguję, bo uważam że na doping trzeba sobie zasłużyć. Po meczu z Japonią jestem szczerze zdziwiony wytzymałością i bezkrytycyzmem kibiców. Ukraińcom można było wczoraj śpiewać: "nic się nie stało". Słuchałem tego piętnaście lat temu w Gelsenkirchen po 0:2 z Ekwadorem. Przyprawiało o mdłości. Nazwiska się zmieniają, poziom podobny, kibice tacy sami. Jakie wymagania taka gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jestem niepoprawnym optymistą, obstawiam 3:1 oczywiście dla naszej reprezentacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Myślę że Słowakom damy radę Odosze wrażenie że mecz z Islandią był podpuchą i zwykłym sparingiem a dzisiaj pokarzą klasę Życzę miłego oglądania Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 2-1 bez podbijania wiarą. Oni mają obroncę z extrakkapy naszej, to o czymś świadczy... Obym się mylił, ale przy stałych fragmentach dla rywali będę miał obawy. Plus taki, że Słowacy za wiele ich nie będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Proponuje zejsc na ziemie,i wybrac sie w tym czasie na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi