coma Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Proca, garść kamieni i na lisy. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaAlbo kormorany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Już można śpiewać... Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało... [emoji12] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 K..., to nie na moje nerwy[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Nasi celebryci ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 jeszcze jedna dla słowaków i bede mogl powiedziec ze przewidzialem wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 I Najlepszy wedlug wielu Piłkarz Świata hahahahhaha ktory nie gra nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Panowie, ale czy Wy naprawdę możecie to oglądać?! Ja już od ładnych kilkunastu lat mam spokój. Odpuściłem. Dla mnie, polska piłka w wykonaniu naszych klubów jak i reprezentacji nie istnieje. Żal mi tylko Lewandowskiego, bo wszyscy będą na nim,, psy wieszać". Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Lukas 24 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 jest dobrze !!! jeszcze 2 mecze i mamy wakacje .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Przynajmniej Krychowiak nie zagra do końca tego "Teleturnieju". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Będzie miał czas przymierzyć kilka futerek i garniturków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Akurat ten schemat mamy dobrze opanowany. jest dobrze !!! jeszcze 2 mecze i mamy wakacje .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jak można Krychowiaka tyle czasu trzymać w reprezentacji? Po tylu wpadkach jeszcze go znosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Przynajmniej Krychowiak nie zagra do końca tego "Teleturnieju".Właśnie, nie kapuje dlaczego on grał. Kilka jego ostatnich meczów w reprezentacji to straszny piach. Dodatkowo ofensywne ustawienie (kto tak gra na turniejach). Gdyby nie wino to byłbym już na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jeszcze 5 min. Jeszcze mamy szanse na punkty, walczymy do końca. Ps. Mnie też to się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Nie mamy czego szukac na tym euro Niech się pakują w pizdu i jada do domu Hiszpania nas pozamiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jakoś siatkarzom nie przeszkadza,że są Polakami,ani też ,że grają dla POLSKI!Mam na myśli piłkarzy i ich zarobki. Pieniądze nie zmieniają człowieka, tylko pokazują jego prawdziwe oblicze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 i to by było na tyle, dziękujemy i chyba można by zamykać temat w sprawie naszej drużyny ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz już wiem napewo,że mecz przegrywa się przed meczem ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Przy takiej grze reprezentacji chciałbym prosić Hiszpanów i Szwedów żeby nie wrypali nam więcej niż 3:0.Chłopcy chcą wakacji,nie po to "lewy" pobił rekord i trele morele-to Bundesliga.Tam inaczej Polacy pracują,niestety.W domu trzeba odpocząć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Hiszpanie piątkę nam wsadza Szwedzi trójeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Ale czego wy <...> oczekiwaliscie??!Nie mogło być inaczej i tyle.Wieszanie psów na Lewym czy selekcjonerze nic nie da.NIE MAMY PERSONELU. I dzięki Wegrzynowi, pierwszy powiedział kilka słów prawdy o Zielinskim. Reżyser i kreator z dupy,od kręcenia się w kółko. Panuj nad sobą trochę! Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Niestety. "Ten starszy pan w okularach ma rację". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Sousa powinien zostać wg. mnie. Nawet jak wszystkie trzy wdupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Reprezentacja buduje sukces na miarę naszego kraju. Dążymy do wyniku doskonałego, 28:1, skąd ja znam te liczby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Cholera okazało się, że nie mogłem oglądać meczu bo przypomniałem sobie o wizycie u dentysty. Zdejmowano mi kamień. Niezbyt to przyjemne. Załapałem się na ostatnie 20 minut i chyba wolałbym by znów mi zdejmowali kamień. Zaczynam tęsknić za Brzęczkiem. Grali w beznadziejnym stylu ale nie przegrywali. Wujo wróć! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi