Skocz do zawartości

Euro 2021

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Na spokojnie już.

Jakby to nie była nasza reprezentacja, nie oglądałbym tego meczu.
Dwa beznadziejne zespoły, chyba najgorsza para od rozpoczęcia mistrzostw. Na pewno najnudniejsza.

U nas festiwal głupoty. Akcja w której Szczęsny strzelił historyczną bramkę odpuszczona. We dwóch na jednego powinni zabrać piłkę, chociaż wybić, zablokować..
Po przerwie przebłysk, gol i..... czerwona. Ja pierdziele...
Czerwona i zagubienie, zagubienie i oczywiście 1:2. A potem nieudane akcje, niedokładne podania, niecelne strzały i granie na czas przeciwników.
Nasi jacyś bez formy, nawet Lewy marnował to co zwykle zamienia w przynajmniej celny strzał.

Nie mamy czego tu szukać. Najprawdopodobniej nie zdobędziemy punktu :/

...Od dziecka każdy się tu uczy przegrywać

To narodowa nasza jest recydywa

Z szablą w ręku i na cokole

Wciąż musi swędzieć wciąż musi boleć

Bloody Poland....

Etam każdy. Ja tam zostałem wychowany na zwycięzce.

W sporcie mamy wielu świetnych reprezentantów. Po prostu w innych dyscyplinach :)

• Like 2

Etam każdy. Ja tam zostałem wychowany na zwycięzce.

W sporcie mamy wielu świetnych reprezentantów. Po prostu w innych dyscyplinach :)

Łatwiejszych, gdzie nie ma takiego parcia. W sportach gdzie jest największa kasa i oglądalność globalna już jest gorzej.

Edytowane przez godski
  • Like 1

...Od dziecka każdy się tu uczy przegrywać

To narodowa nasza jest recydywa

Z szablą w ręku i na cokole

Wciąż musi swędzieć wciąż musi boleć

Bloody Poland....

Mozna się wyżywać na reprezentacji Ale WARA mi pisać: Bloody Poland. Gdybys był zasięgu dałbym Ci w twarz. 

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 5

Uogólnienia kilku tutejszych skrobaczy są troszkę nie na miejscu. Po pierwsze, trochę dystansu, bo piszemy tu o sporcie. Po drugie, myli wam się chyba trzydzieści parę milionów z garstką nieprofesjonalnych partaczy. Z Portugalczykiem w składzie. Po trzecie, może trochę dystansu w stosunku do tej grupy, bo bezustanne nadstawianie drugiego policzka zalatuje masochizmem. Poniżej krótki film instrukrażowy kojący nerwy i tonujący nastroje przed meczem z Hiszpanią:

• Like 5

Jak oglądam Hiszpanów ze Szwedami jedno staje się coraz pewniejsze.Do słabszej grupy nie mogliśmy trafić. Hiszpanie dramatycznie w kontekście oczekiwań które wobec nich są, Szwedzi jak widać.A najśmieszniejsze że i tak mogli mieć 2:0 :-)To co zrobił przed chwilą Berg to nawet nie dramat.

Co ma na myśli treneiro Szwedów zdejmujac tego Isaka?Gość wygląda na takiego który jedną akcją jest w stanie zmienić mecz.

Edytowane przez drag

Piłka zeszła na psy. Tylko kasa sie liczy. Serce do gry to moze 3cia liga a pewnie jeszcze amatorzy maja . Reszta tylko kase liczy. Dawno nie ogladam, nie sponsoruje i jestem przeciw takiej piłce. Gdzie tu sport ?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Dopóki nie zaczniemy czegoś budować od nowa to nic ze starego nie zbudujemy...  Młodym zdolnym dać pograć a nie starym ch.... Bo z tymi to nadzieja by była, a tak to olałem mecz i pomogłem dziewczynie dom posprzątać. 2:0 dla mnie :)

• Like 2