korol Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Na spokojnie już.Jakby to nie była nasza reprezentacja, nie oglądałbym tego meczu.Dwa beznadziejne zespoły, chyba najgorsza para od rozpoczęcia mistrzostw. Na pewno najnudniejsza.U nas festiwal głupoty. Akcja w której Szczęsny strzelił historyczną bramkę odpuszczona. We dwóch na jednego powinni zabrać piłkę, chociaż wybić, zablokować..Po przerwie przebłysk, gol i..... czerwona. Ja pierdziele...Czerwona i zagubienie, zagubienie i oczywiście 1:2. A potem nieudane akcje, niedokładne podania, niecelne strzały i granie na czas przeciwników.Nasi jacyś bez formy, nawet Lewy marnował to co zwykle zamienia w przynajmniej celny strzał.Nie mamy czego tu szukać. Najprawdopodobniej nie zdobędziemy punktu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 ...Od dziecka każdy się tu uczy przegrywaćTo narodowa nasza jest recydywaZ szablą w ręku i na cokoleWciąż musi swędzieć wciąż musi bolećBloody Poland.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 ...Od dziecka każdy się tu uczy przegrywaćTo narodowa nasza jest recydywaZ szablą w ręku i na cokoleWciąż musi swędzieć wciąż musi bolećBloody Poland.... Etam każdy. Ja tam zostałem wychowany na zwycięzce. W sporcie mamy wielu świetnych reprezentantów. Po prostu w innych dyscyplinach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Niestety drużyny brak po prostu. Dobrze ,że przynajmniej jeszcze jedna reprezentacja nam zostaje na ten rok, oczywiście siatkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Nie mamy czego szukac na tym euro Niech się pakują w pizdu i jada do domu Hiszpania nas pozamiataBez wypłaconej delegacji i 2 klasą PKP na swój koszt :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Etam każdy. Ja tam zostałem wychowany na zwycięzce. W sporcie mamy wielu świetnych reprezentantów. Po prostu w innych dyscyplinach Łatwiejszych, gdzie nie ma takiego parcia. W sportach gdzie jest największa kasa i oglądalność globalna już jest gorzej. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) ...Od dziecka każdy się tu uczy przegrywaćTo narodowa nasza jest recydywaZ szablą w ręku i na cokoleWciąż musi swędzieć wciąż musi bolećBloody Poland.... Mozna się wyżywać na reprezentacji Ale WARA mi pisać: Bloody Poland. Gdybys był zasięgu dałbym Ci w twarz. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ostatnia prosta :) :) :) :) :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 ...Od dziecka każdy się tu uczy przegrywaćTo narodowa nasza jest recydywaZ szablą w ręku i na cokoleWciąż musi swędzieć wciąż musi bolećBloody Poland.... ....Od dziecka Sailfish jest antypolskiRodowód jego zaś jest mongolski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Sousa po meczu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Uogólnienia kilku tutejszych skrobaczy są troszkę nie na miejscu. Po pierwsze, trochę dystansu, bo piszemy tu o sporcie. Po drugie, myli wam się chyba trzydzieści parę milionów z garstką nieprofesjonalnych partaczy. Z Portugalczykiem w składzie. Po trzecie, może trochę dystansu w stosunku do tej grupy, bo bezustanne nadstawianie drugiego policzka zalatuje masochizmem. Poniżej krótki film instrukrażowy kojący nerwy i tonujący nastroje przed meczem z Hiszpanią: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 No cóż, jak widać niektórzy użytkownicy każdy temat spaskudzą osobistymi wycieczkami.Dopiero się Euro2020 zaczęło, a wątek już zmierza w znanym i wielokrotnie przerabianym kierunku...Poobserwujemy sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Szwedzi na razie dążą do remisu - tak ze matematycznie jakieś szanse.. Qurcze serce by chciało, a rozum sprowadza na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ale że co,że co?Że Szwedzi remisują z Hiszpanią, my remisujemy z Hiszpanią i wygrywamy ze Szwedami i potem z górki, do półfinału?:-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Jak oglądam Hiszpanów ze Szwedami jedno staje się coraz pewniejsze.Do słabszej grupy nie mogliśmy trafić. Hiszpanie dramatycznie w kontekście oczekiwań które wobec nich są, Szwedzi jak widać.A najśmieszniejsze że i tak mogli mieć 2:0 :-)To co zrobił przed chwilą Berg to nawet nie dramat.Co ma na myśli treneiro Szwedów zdejmujac tego Isaka?Gość wygląda na takiego który jedną akcją jest w stanie zmienić mecz. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Mozna się wyżywać na reprezentacji Ale WARA mi pisać: Bloody Poland. Gdybys był zasięgu dałbym Ci w twarz.Ale masz świadomość, że to cytat? Może pogooglaj autora, idź na koncert i przywal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Piłka zeszła na psy. Tylko kasa sie liczy. Serce do gry to moze 3cia liga a pewnie jeszcze amatorzy maja . Reszta tylko kase liczy. Dawno nie ogladam, nie sponsoruje i jestem przeciw takiej piłce. Gdzie tu sport ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jest normalnie.Jak zawsze. No, prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Oglądałem z przyjemnością. ???? szykuje popcorn na Hiszpanię. Będzie klepanie w dziadka. Ciekawe czy wzrokiem nadążą za piłką.???? Edytowane 14 Czerwca 2021 przez dreadknight 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 https://www.facebook.com/1842428128/posts/10214175732427591/ taki trenejro by się im przydał haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Reprezentacja dostanie za przegraną 750 koła Euro, więc płakać nie będą Nie wiem dlaczego zatrudniają kolejnych trenerów, jak i tak komentatorzy zawsze wszystko wiedzą najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Dopóki nie zaczniemy czegoś budować od nowa to nic ze starego nie zbudujemy... Młodym zdolnym dać pograć a nie starym ch.... Bo z tymi to nadzieja by była, a tak to olałem mecz i pomogłem dziewczynie dom posprzątać. 2:0 dla mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi