PLnK Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 czy już można zacząć spektakl pt. "mamy matematyczne szanse"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zieliński przebiegł najwięcej kilometrów w tym meczu... Dobrze że biega.Tylko że on ma robić grę a jej nie robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zieliński przebiegł najwięcej kilometrów w tym meczuBo mu rozgrzewkę wliczyli! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Nie zasłużyliśmy obiektywnie na remis nawet, pomógł nam dzisiaj niefart Hiszpanów. Ale wynik zupełnie dobry, jak na to co pokazaliśmy na trawie, choć i rywale jakoś mało przebojowo pograli.Niby trochę radości dali remisem, ale dalej do wyjścia z grupy daleko, trzeba pokonać Szwedów i czekać na inne wyniki, a to już zaczyna się liczenie, kto kogo ma pokonać i kto ma przegrać.Wystarczy wygrać. Bezpośredni zwycięzca awansuje. Do zrobienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 była udana obrona Częstochowy , to trzeba by też zakończyć "POTOP" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Kurła Chopy !!! Przestańcie krytykować. To jest dobry wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Myślę, że Puchacz niebawem dostanie dobre propozycje, bo pokazał się z dobrej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Tak jak pisałem po meczu Polska-Słowacja,mecz przegrywa się przed meczem.Tu chłopaki podeszli do meczu na luzie,powiedzieli że będzie dobrze...i było))) Brawo, brawo trzeba myśleć pozytywnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Na plus Polaków: chęci, bieganie zamiast snucia i to że nie pękli przed Hiszpanami. A okazało się, że nie ma przed kim pękać, bo z tej Hiszpanii to została jakaś atrapa drużyny. Chaos, brak pomysłu na grę, kompletny brak wykorzystania potencjału piłkarzy, żałośni Morata i Moreno. Aż dziw bierze, że kieruje tym Lucho. Ostatnie minuty przestali, jakby remis był sukcesem. Znamienne, że Polacy po meczu świętowali punkt zdobyty w dwóch meczach. Hiszpanie z dwukrotnie większym dorobkiem wyparowali dyskretnie do szatni. Coś jest nie halo z aspiracjami tej drużyny i jej kibiców. Czesi cieszyli się podobnie, ale z awansu z grupy. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 była udana obrona Częstochowy , to trzeba by też zakończyć "POTOP"Sorry a gdzie ta obrona częstochowy???Statystyki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Panie Artech! Taki krytycyzm ? Nieprzytoi. Ładny mecz, wreszcie widziałem walkę. Walkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Co za drewniaki...Żenująco prezentuje się nasza reprezentacja...i co zatkało kakałoSam jesteś drewniak ???????????????? choć przyznam na taki wynik bym nie stawiał no ale udało się i jedziemy dalej???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Niestety nie oglądałem bo byłem na rybach... zażartowałem ze jak wpadnie metrówka będzie minimum remis .. w 2 h zlowilem 9 ryb w rozmiarze 90-103 remis załatwiłem Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Panie Artech! Taki krytycyzm ? Nieprzytoi. Ładny mecz, wreszcie widziałem walkę. Walkę !chyba żaden wyczyn, jeśli chodzi o piłkarza który reprezentuje kraj na tak ważnym turniejuno chyba ze faktycznie coś z aspiracjami u nas nie tak Edytowane 19 Czerwca 2021 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Hiszpania jest cieniem drużyny sprzed lat,w dodatku zagrała naprawdę slaby meczto drużyna która buduje się na nowo z chłopaczków którzy maja po 20lat,sukces hm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Qrrrr remis źle, przegrana źle.... zawsze coś nosz kurwa to REPREZENTACJA POLSKI ! nie podoba się? Oglądajcie inne dporty ! Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 nie histeryzuj!mężczyźnie nie przystoi ,chcesz stworzyć dobry kolektyw to wymagaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Hiszpania jest cieniem drużyny sprzed lat, w dodatku zagrała naprawdę slaby meczto drużyna która buduje się na nowo z chłopaczków którzy maja po 20lat,sukces hm I co w związku z tym?Polska też jest cieniem drużyny sprzed lat i też można powiedzieć, że zagraliśmy słaby mecz . Ktoś napisał, że nie zasłużyliśmy na remis, a czy Hiszpanie zasłużyli na wygraną?Pewnie będzie ciężko ze Szwedami, ale niewątpliwie jest szansa na wygraną. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Hiszpania jest cieniem drużyny sprzed lat,w dodatku zagrała naprawdę slaby meczto drużyna która buduje się na nowo z chłopaczków którzy maja po 20lat,sukces hmJanek daj że spokój..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 no wiec zostają nam tylko wspomnienia,dalekie wspomnieniai niech tak zostanie,widocznie komuś na tym zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Albo kierujemy się emocjami, albo oceną meczu piłkarskiego z wyłączeniem emocji. Wolę to drugie, po kilkudziesięciu ostatnich meczach Polaków na mistrzowskich imprezach. Mecz nie był dobrym widowiskiem, bo nie miał prawa takim być. Styl gry Polaków miał zabić jego piękno i to się udało (w jednej trzeciej, bo można było wygrać). Hiszpanie zaprezentowali się dramatycznie, nawet na tle Francuzów w meczu z Węgrami. Musieli wygrać, a zrobili naprawdę niewiele, by ugrać trzy punkty. Pierwszy markowy przeciwnik zmiecie ich z tej imprezy. To, czy Enrique buduje nowy, młody zespół nie usprawiedliwia tak mizernej gry. Nad dotychczasowym wynikiem polskiej reprezentacji chyba nie należy się rozczulać. To jest turniej, a mamy za sobą fatalny mecz ze słabeuszami i punkt ugrany z niegdysiejszą potęgą. Szwecja podda to weryfikacji. Słowacja też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Nie zasłużyliśmy obiektywnie na remis nawet, pomógł nam dzisiaj niefart Hiszpanów. Ale wynik zupełnie dobry, jak na to co pokazaliśmy na trawie, choć i rywale jakoś mało przebojowo pograli.Niby trochę radości dali remisem, ale dalej do wyjścia z grupy daleko, trzeba pokonać Szwedów i czekać na inne wyniki, a to już zaczyna się liczenie, kto kogo ma pokonać i kto ma przegrać.Tu nie ma co kalkulować.Wystarczy wygrać że Szwedami i mamy awans pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 A ja mam do Was pytanie... kiedy widzieliście grających w takim tempie Polaków przez 95 min?Ja osobiście bardzo dawno. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Dziś już na spokojnie.Dlaczego wczorajszy mecz to sukces?Graliśmy pod mega presją, po blamażu ze Słowacją, po locie z Rosji, właściwie na wyjeździe i co najważniejsze z mocniejszą drużyną, faworytem grupy. Ja sam przed meczem nie wierzyłem w korzystny wynik.Na prawdę nie ma co tego deprecjonować.Remis nie był przypadkiem, tylko wypadkową dobrze zrealizowanej taktyki i zaangażowania. Nasza gra miała zniwelować atuty lepiej wyszkolonych przeciwników i tak było. Błędy z 1 meczu zostały poprawione. Chyba nikt nie oczekiwał, że zamkniemy ich w połowie i będziemy mieć 65% posiadania piłki? Hiszpanie zmarnowali karny i sam na sam, ale my też dwie dogodne sytuacje. Mogło być 3:3. Po stracie gola cisnęliśmy, swojego strzeliliśmy po ładnej akcji.Ze Szwecją wynik może pójść w obie strony, delikatnym faworytem przeciwnicy, ale w mojej ocenie wygrana jest bardziej prawdopodobna niż wczorajszy remis. Czyli możliwa.Przypominam, że to Szwedzi mieli z Hiszpanią obronę Częstochowy, akurat z tym przeciwnikiem zaprezentowali się gorzej. Przypomnijcie statystyki. PSTyle było gadki o trenerze, znaczy się o selekcjonerze. Że ma wybrać i dobrze poustawiać i zmotywować. Wczoraj widzieliśmy na prawdę dobre przygotowanie pod konkretnego przeciwnika. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez korol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Jeszcze tak trochę po za tematem bo uważam że wczoraj bardzo dobry mecz zagraj. Nie wydaje się Wam ze jakby nie ta porażka ze Słowacją to wczoraj nie zagraliby tak jak zagrali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi