Gość Mysha Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Takim Ibrą lub Isakiem to chętnie bym "ubogacił i skaził" polską reprezentację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) 1. Hiszpania 5pkt2. Polska 4 pkt3. Szwecja 4 pkt4. Słowacja 3 pktTak to się skończy. Edytowane 21 Czerwca 2021 przez scOOtt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Kulusevski wyleczył się po wirusie. Jak wystawią dwie armaty z przodu, trza bęzdzie wołać po Babinicza. Przepraszam za przejęzyczenie, Kmicica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Takim Ibrą lub Isakiem to chętnie bym "ubogacił i skaził" polską reprezentację.Mamy Leona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Kulusevski wyleczył się po wirusie. Jak wystawią dwie armaty z przodu, trza bęzdzie wołać po Babinicza. Przepraszam za przejęzyczenie, Kmicica.I co sam ma ich zagwoździć? Chyba że samotrzeć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 1. Hiszpania 5pkt2. Polska 4 pkt3. Szwecja 4 pkt4. Słowacja 3 pktTak to się skończy.Jeśli Hiszpania wygra, a Polska wygra 2 bramkową przewagą. ???? smiechłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Wystarczy wygrać ze Szwedami i ich przeskakujemy,bo jesteśmy wtedy lepsi w bezpośrednim starciu przy takiej samej liczbie punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Dokładnie. Wygrywając ze Szwecją automatycznie przeskakujemy ich w tabeli, przy założeniu, że Hiszpania mająca nóż na gardle wygra ze Słowacją, układ tabeli będzie się przedstawiał tak jak napisałem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Racja, moje przeoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 nie nakręcajcie balonika wiadomo że wyjdzie jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Fantastyczny mecz Duńczyków. Przypomina się Larsen z Urugwajem w 1986, przypominają się sensacyjni mistrzowie sprzed trzydziestu lat. Wielka drużyna i zasłużony awans. Te trzy punkty smakują jak dziewięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Bardzo dobry mecz Dania-Rosja. Pomimo dziwacznej formuły mecze są całkiem niezle. Wolę to niż LM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgadza się. Taką piłkę dobrze się ogląda. Duńczycy zagrali piękny mecz i należało się im to zwycięstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Biało-czerwoni wygrali zwyciężyli żółto-niebieskich...Tzn.Austria na plusie z Ukrainą...Czy czeka nas również jutro to samo? Duńczycy pojechali z Rosjanami przepięknie...Nasi kopacze muszą ten mecz oglądnąć kilka razy...Belgia bez niespodzianki... Edytowane 22 Czerwca 2021 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Ja typuję finał tego euro na Polska vs Niemcy. Ogólnie w połowie pierwszego meczu zabroniono mi oglądać, bo przynoszę pecha. Pojechałem więc na ryby, dzwonię do dziecka z ryb i się dowiaduję, że Krycha dostaje właśnie 2 żółtą, ale jest 1:1. Wysyłam kilka minut później sms z pytaniem jak z Krychą i ogólnie, dostaję szybkie info że jest 2:1 i mam więcej nie pytać!Z hiszpanami meczu nie oglądałem, do szwedów też nie siadam, ale będę pisał smsy do kolegi szweda, może im przyniosę pecha. Jutro zobaczymy. Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Matteoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Jak "Krycha" wyjdzie w pierwszym składzie to mamy pozamiatane, nawet święcona woda nie pomoże.Ja bym go nie wpuścił na boisko gdybyśmy nawet prowadzili 5:0. Edytowane 22 Czerwca 2021 przez mirkor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Jak "Krycha" wyjdzie w pierwszym składzie to mamy pozamiatane, nawet święcona woda nie pomoże.Ja bym go nie wpuścił na boisko gdybyśmy nawet prowadzili 5:0. nie skreślaj gościa, fakt dał dupy ale teraz może być zmotywowany jak żaden inny piłkarz, nie raz udowodnił że jego dziwne podanie jest skuteczne, w przeciwieństwie do tej ameby Zielińskiego którego w ogóle nie widać na boisku a jak już dostanie piłkę to gra "cały czas do tyłu" niczym antyKrzynówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Tak bardzo dobrze pamiętam te dziwne podania Krychowiaka do bramkarza. Nawet dobrze pamiętam ich skuteczność przy stracie gola.Temu facetowi wyraźnie mylą się kierunki i nie wie gdzie jest czyja bramka. Jemu żadne motywacje nie pomogą. On tak już ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Krychowiaka nie skreślam za ostatni mecz, tylko za postawę w kilku ostatnich spotkaniach. Ta czerwona kartka to była tylko "truskawka" na torcie. Facet jak się będzie jeszcze bardziej "starał" to pewnie szybko coś wyłapie i być może zniweczy trud całej drużyny.To dla nas koń trojański i ja bym go nie wpuszczał na boisko. Edytowane 22 Czerwca 2021 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Z Kryśką bywa różnie... Ja osobiście dałbym mu szansę...Tym bardziej że Moder ma ,,lekką kontuzję,,, ...Myślę że,, odkupi swoje winy,, z nawiązką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Tu nie ma co odkupować. Są kopacze którzy ewidentnie nie nadają się do gry w kadrze. Właśnie jednym z tych kopaczy jest Krychowiak.Zaklinanie rzeczywistości nic tutaj nie pomoże.Myślę, że skończymy jak Rosja a nawet gorzej bo z jednym punktem. Szwedzi nas wypunktują do bólu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Tu nie ma co odkupować. Są kopacze którzy ewidentnie nie nadają się do gry w kadrze. Właśnie jednym z tych kopaczy jest Krychowiak.Zaklinanie rzeczywistości nic tutaj nie pomoże.Myślę, że skończymy jak Rosja a nawet gorzej bo z jednym punktem. Szwedzi nas wypunktują do bólu.Na ryby jak jedziesz to też powtarzasz "eee kurde dziś nic nie złowię ale jadę spróbować" ? Takie to nasze polskie, marudzić, narzekać etc. tym bardziej przed czymś co jeszcze się nie zdarzyło... Edytowane 22 Czerwca 2021 przez scOOtt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Jak jest Każdy widzi i może wyciągnąć swoje wnioski. Taka mizerota jest od dłuższego czasu więc wynik końcowy jest do przewidzenia. Miałbym nadzieję gdyby ta kadra była przebudowana od zera.Promowanie na siłę i granie za zasługi do niczego dobrego nie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Tak dla przypomnienia. StatystykiHiszpania : Szwecja Posiadanie piłki78% : 22% Strzały17 : 4 Strzały celne5 :0 Strzały niecelne8 : 2 Strzały zablokowane4 : 2 Ataki187 : 58 Groźne ataki112 :14 Kartki0 : 1 Faule7 : 11 Rzuty wolne12 : 9 Rzuty rożne6 : 1 Spalone2 : 1 Co z tego wynika?Chyba jednak Hiszpania jest drużyną silniejsza i jutrzejsza wygrana jest możliwa. I to raczej nie jak 1:22, raczej 4:6, 3:7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi