Skocz do zawartości

Euro 2021

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie.

Wygrywając ze Szwecją automatycznie przeskakujemy ich w tabeli, przy założeniu, że Hiszpania mająca nóż na gardle wygra ze Słowacją, układ tabeli będzie się przedstawiał tak jak napisałem.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Biało-czerwoni wygrali zwyciężyli żółto-niebieskich...

Tzn.Austria na plusie z Ukrainą...

Czy czeka nas również jutro to samo? :D

Duńczycy pojechali z Rosjanami przepięknie...

Nasi kopacze muszą ten mecz oglądnąć kilka razy...

Belgia bez niespodzianki...

Edytowane przez chlodnica

Ja typuję finał tego euro na Polska vs Niemcy. Ogólnie w połowie pierwszego meczu zabroniono mi oglądać, bo przynoszę pecha. Pojechałem więc na ryby, dzwonię do dziecka z ryb i się dowiaduję, że Krycha dostaje właśnie 2 żółtą, ale jest 1:1. Wysyłam kilka minut później sms z pytaniem jak z Krychą i ogólnie, dostaję szybkie info że jest 2:1 i mam więcej nie pytać!

Z hiszpanami meczu nie oglądałem, do szwedów też nie siadam, ale będę pisał smsy do kolegi szweda, może im przyniosę pecha. Jutro zobaczymy.

Edytowane przez Matteoo
  • Like 2

Jak "Krycha" wyjdzie w pierwszym składzie to mamy pozamiatane, nawet święcona woda nie pomoże.

Ja bym go  nie wpuścił na boisko  gdybyśmy nawet prowadzili  5:0. 

nie skreślaj gościa, fakt dał dupy ale teraz może być zmotywowany jak żaden inny piłkarz, nie raz udowodnił że jego dziwne podanie jest skuteczne, w przeciwieństwie do tej ameby Zielińskiego którego w ogóle nie widać na boisku a jak już dostanie piłkę to gra "cały czas do tyłu" niczym antyKrzynówek.

• Like 1

Krychowiaka nie skreślam za ostatni mecz, tylko za postawę w kilku ostatnich spotkaniach. Ta czerwona kartka to była tylko "truskawka" na torcie. 

Facet jak się będzie jeszcze bardziej "starał" to pewnie szybko coś wyłapie i być może zniweczy trud całej drużyny.

To dla nas koń trojański i ja bym go nie wpuszczał na boisko.

Edytowane przez coma
  • Like 4

Tu nie ma co odkupować. Są kopacze którzy ewidentnie nie nadają się do gry w kadrze. Właśnie jednym z tych kopaczy jest Krychowiak.

Zaklinanie rzeczywistości nic tutaj nie pomoże.

Myślę, że skończymy jak Rosja a nawet gorzej bo z jednym punktem. Szwedzi nas wypunktują do bólu.

• Like 1

Tu nie ma co odkupować. Są kopacze którzy ewidentnie nie nadają się do gry w kadrze. Właśnie jednym z tych kopaczy jest Krychowiak.

Zaklinanie rzeczywistości nic tutaj nie pomoże.

Myślę, że skończymy jak Rosja a nawet gorzej bo z jednym punktem. Szwedzi nas wypunktują do bólu.

Na ryby jak jedziesz to też powtarzasz "eee kurde dziś nic nie złowię ale jadę spróbować" ?  :D  :D  :D

Takie to nasze polskie, marudzić, narzekać etc. tym bardziej przed czymś co jeszcze się nie zdarzyło...

Edytowane przez scOOtt
  • Like 3

Jak jest Każdy widzi i może wyciągnąć swoje wnioski. Taka mizerota jest od dłuższego czasu więc wynik końcowy jest do przewidzenia. Miałbym nadzieję gdyby ta kadra była przebudowana od zera.

Promowanie na siłę i granie za zasługi do niczego dobrego nie prowadzi.

Tak dla przypomnienia.

Statystyki
Hiszpania   :  Szwecja

Posiadanie piłki

78%   :  22%

Strzały
17   :  4

Strzały celne
5    :0

Strzały niecelne
8     : 2

Strzały zablokowane
4   :  2

Ataki
187    :  58

Groźne ataki
112    :14

Kartki
0   :  1

Faule
7  : 11

Rzuty wolne
12   : 9

Rzuty rożne
6   : 1

Spalone
2   : 1

Co  z tego wynika?
Chyba jednak Hiszpania jest drużyną silniejsza i jutrzejsza wygrana jest możliwa. I to raczej nie jak 1:22, raczej 4:6, 3:7

• Like 1