scOOtt Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Jak jest Każdy widzi i może wyciągnąć swoje wnioski. Taka mizerota jest od dłuższego czasu więc wynik końcowy jest do przewidzenia. Miałbym nadzieję gdyby ta kadra była przebudowana od zera.Promowanie na siłę i granie za zasługi do niczego dobrego nie prowadzi.Z rybostanem naszych wód jest podobnie a mimo to udało mi się w tym roku pobić dwa swoje pb więc... cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Piotrze, przytoczyłeś statystyki Szwedów z Hiszpanią. Tymczasem oni wyszli zdobyć punkt, a jak się nadarzy okazja, wygrać. Taki zespół, taka kalkulacja i filozofia gry. Jak widać główkowali słusznie, bo awans już mają po dwóch meczach. Możnaby pokusić się raczej o spekulacje, jak zagrają z Polską wobec zapewnionej gry w 1/8? Czy dadzą odpocząć pierwszemu składowi, czy będą celować w korzystną drabinkę, czy też wyjdą wygrać mecz? Polacy, jak dziś Szkoci, muszą wygrać. Zagadką jest postawa Szwedów. To jest turniej i w ostatecznym rozrachunku za kalkulacje w fazie grupowej nikt ich nie będzie rozliczał. Hiszpanię na tym Euro wyrzuciłbym z wszelkich porównań i dywagacji, bo gra fatalnie i nic nie wskazuje na poprawę. Mamy grupę o zdecydowanie najniższym poziomie i, co ciekawe, bez zdecydowanego, silnego faworyta. Siłą rzeczy ciężko w niej o mecz, który możnaby nazwać dobrym. Takie futbolowe flaki z olejem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Ja na to patrze inaczej, bronili się przez cały mecz i tylko nieskuteczność przeciwników ich uratowała.Ale dziś już bez znaczenia. Co za szkoda, że zawaliliśmy 1 mecz..Patrząc na drabinkę, to nie mają dużego interesu, aby się teraz spinać.Zajmując 1 miejsce mogą trafić m.in. na Portugalię, Chorwację (możliwa Anglia/Czechy), albo SzwajcarięZajmując 2 miejsce - Czechy lub Anglia, ale możliwa też ChorwacjaZajmując 3 miejsce - Belgia lub Holandia Nie wiadomo co lepiej Z drugiej strony trochę lepiej gra się bez presji, to na plus. Moim zdaniem, Hiszpania się odblokuje i awansuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Trochę więcej wiadomo -Zwycięzca - Szwajcaria, Finlandia, Ukraina, Czechy2 miejsce - jednak Chorwacja3 miejsce - Belgia lub Holandia Warto z nami wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Krycha w wyjściowej jedenastce. Polska znowu podzielona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 No to znowu będzie rewia mody ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Dostanie szybką żółtą i pójdzie do zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Dostanie szybką żółtą i pójdzie do zmiany.Obyś się mylił.Wierzę w niego,aczkolwiek lubi dać nam,kibicom popalić.Nie tym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Musi ze dwa gole strzelić żebym mu trochę zapomniał. I nie piszę o samobójach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 No nie wiem, jakiś zdezorientowany był już przy hymnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 No to pozamiatane !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Kto ma odwagę podać wynik?Ja się nie znam więc zamilknę aby nie zauroczyć!... no i nie zdążyłem zatrzymać rękę przed wyślij Edytowane 23 Czerwca 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Do domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 2 minuta i 1:0 do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 I w pizdu, wylądował... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 ładnie zaczynamy .... nasi chyba liczyli , że Szwedzi oddadzą nam mecz walkowerem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Są szachy szybkościowe to może i tutaj są takie zasady tylko nas nikt nie poinformował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 szachmatki błyskawiczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 K....wa i jeszcze ten komentarz w TVP. Ja per....ę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 "Nie poczekali na naszych" cytując Szpaka... Normalnie, oszukiści ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Ja nie mogę Jak my w takich sytuacji nie będziemy strzelać to już nie wiem ... Setka zmarnowana Bliżej juz się nie dalo byc przed pusta bramka Edytowane 23 Czerwca 2021 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Szczęście dopisało Szwedom (Juskowiak), którego zabrakło nam przy strzałach Roberta Lewandowskiego (Szpakowski). I tego się trzymajmy. Mistrzostwa Europy w Piłce Szczęśliwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Przecież oni qrwa nie mają siły piłki kopnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 I się Szwedzi zdziwią jak przez trzy lata żaden Polak nie przyjedzie na ryby ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Ja nie mogę Jak my w takich sytuacji nie będziemy strzelać to już nie wiem ... Setka zmarnowana Bliżej juz się nie dalo byc przed pusta bramkaTo nie była setka tylko dwusetka!!! aż Szwed sie skulił ze strachu. Jeszcze im dowalimy! Mamy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi