dreadknight Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Kto ma odwagę podać wynik?Ja się nie znam więc zamilknę aby nie zauroczyć!... no i nie zdążyłem zatrzymać rękę przed wyślij Będzie 0:2 Ps. Lewandowski hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) To niesprawiedliwe, Szwedzi mają bramkarza!A nie mają Zielińskiego! Edytowane 23 Czerwca 2021 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nawet wyszło ci do rymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Hiszpania ciśnie. A nasi pełna turystyka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Powiem z góry. Wynik końcowy biorę na siebie.W zeszłym tygodniu wyjąłem ze szwedzkiej wody 5 szczupaków 100 w tym trzy z plusem!Skubani mszczą się choć żadnego nie zeżarłem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Wygrywają lepsi.Nasi obniżyli loty, wszystko niedokładne. Źle się ogląda. Lewy powinien to wbić, albo Krychowiak po 2 poprzeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Remis z Hiszpanią to był wypadek przy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Wszystko się zgadza ale jak Lewy tej dobitki nie wpakował to jest szok i niedowierzaniem. To ja w Orgazmie Smilowo waliłem z 30 metrów z bani i bramkarz ino patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Tej drużyny żaden trener nie uleczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Wszystko się zgadza ale jak Lewy tej dobitki nie wpakował to jest szok i niedowierzaniem. To ja w Orgazmie Smilowo waliłem z 30 metrów z bani i bramkarz ino patrzyłJak ja byłem młody to nawet boję się wspominać co robiłem w orgazmie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Bartosz,bo trzeba widzieć bramkę,a po bezglutenowych posiłkach wzrok może szwankować. Podobno walą ślepotę na zgrupowaniu,bo Anią powiedziała , że zwykła czysta z ziemniaków lub żyta ma gluten i nie wolno. Edytowane 23 Czerwca 2021 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Tej drużyny żaden trener nie uleczy.Tylko co ma tu leczyć? Mamy taką drużynę i to tyle. Cieszmy sie , że w ogóle tam gramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Jak ja byłem młody to nawet boję się wspominać co robiłem w orgazmie ... A ja w Fifę 98 strzelałem gole bramkarzem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Grałem w Orkanie Śmiłowo, ale zawsze mówię czy piszę Orgazm ???????????? nasi cisną. Strzały sprzed 16 całkiem całkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 I mamy 2:0 dla Szwedów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Dobra, można się rozejść ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Brawo, brawo. Z buta przez Syberię do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Panom już dziękujemy. Teraz fani piłki kopanej mogą ze spokojem oglądać ciąg dalszy tych zawodów... nic się nie stałoBrawo Panie Robercie Edytowane 23 Czerwca 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 I Lewy przybombił Jest 2:1 Gramy Panowie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 73 min. Krychowiak żółta , noż q..a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 73 min. Krychowiak żółta , noż q..a.Trener wyciągnął wnioski i Krychy już nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) 2:2 Lewy Jeszcze jeden !!! Edytowane 23 Czerwca 2021 przez Siwy gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Tym bardziej szkoda poprzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Przynajmniej dadzą mu żyć ….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Tym bardziej szkoda poprzeczkiSzkoda meczu z Słowacją Tu dali dupy i to może zaboleć Ale ja wierzę i trzymam kciuki do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi