Skocz do zawartości

Euro 2021

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to współczuję temu Lewemu on naprawdę nie ma z kim grać w ataku. Wszyscy się śmiali Milik, Piątek a na pewno by dali więcej niż Świerczok czy Świderski. Obrona nasza dno, myślałem że ten Bednarek w tej PL bardziej się rozwinie. Tak go chwalili, Bereszyński katastrofa już tego Kedziora mógł wpuścić.

Ok napisałem, że ocenię po turnieju. Pan trenejro niech spada na szczaw.

Tu kolejny trener nie pomoże. Nie ma grajków nie ma drużyny. Cześć naszych reprezentantów nawet podawać czy opanować piłki nie potrafi. Ot nędza aż oczy bolą od oglądania.

• Like 2

Ok napisałem, że ocenię po turnieju. Pan trenejro niech spada na szczaw.

Mysha, a co może trener jak w doliczonym czasie gry z jakąś szansą na kolejnego gola 2 naszych zawodników 13 i 16 jak dobrze spojrzałem odpuszcza podejście do piłki ...

• Like 1

Ten trener miał koncepcję.Dogadał się z Lewandowskim, drużynę oparł na kapitanie i nie wyszło. Gramy schemat- piła na Lewego i niech coś zrobi. Jest dobry to czasami mu się udaje, ale ten schemat z bardziej ogarniętymi zespołami nie działa. Zadziałał jedynie z Andorą.

Edytowane przez Mysha

Będąc kibicem takiego Luksemburga, czy San Marino, możnaby być dumnym z takiej gry. Listonosze, glazurnicy i policjanci wróciliby jutro do roboty z podniesionymi czołami. Któryś z dziennikarzy powiedział przed meczem, że przegrana w tym spotkaniu może pogrążyć polską piłkę w głębokim kryzysie na ładnych parę lat. W jeszcze głębszym kryzysie. Juskowiak podsumował występ na ME mówiąc: szkoda, że chociaż nie zremisowaliśmy ze Słowacją. Byłoby więcej punktów. Klip w waiadomościach po meczu. Rozśpiewani ibice pod stadionem. Gol na 1:2. Gol na 2:2. Wrzask Szpakowskiego. Szalejący kibice na trybunach. I tyle. Żenujące są aspiacje polskich kibiców piłki nożnej. I ten kult masochizmu, gdzie ciągle pech, brak szczęścia, sędziowie rzucający kłody pod nogi...Może wreszcie warto byłoby zmienić dyscyplinę i uwolnić się od tego romantycznego rozdzierania szat? Smutno mi. Tym bardziej, że Moreno, do spółki z Moratą połamali mi kupon.

• Like 3