Skocz do zawartości

Euro 2021

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

I pomyśleć, że mogliśmy być dzisiaj na miejscu Włochów i ograć Anglików 4:0

Echhhh ale się rozmarzyłem...

"Ja już nie marzę, bo z realiami to nie idzie w parze. Wolę brać życie na chłodno to się chociaż nie poparzę"

A dla Włochów gratulacje. Byli najlepsi na turnieju.

• Like 3

Bladym świtem Argentyna przełamała klątwę i zdobyła mistrzostwo. Tuż przed północą Włosi upewnili Anglików, że jeszcze sobie poczekają, choć byli tuż, tuż. Może kolejne 55 lat...O niejakim Berrettinim to w Rzymie nikt już nie pamięta. Parę godzin rozgłosu i wystarczy. Fajny finał, a karne to już kompletny odjazd.

• Like 1

Murzynek bambo w Afryce mieszka...nie strzela karnych ten Nasz koleżka....buahaha. sprawiedliwości stała się zadość. Nie lubię Włochów....ale byli najrówniejsi i nikt im nie zapłacił i nie wydrukował...teraz pewnie Angole zaszczają Londyn ????

• Like 6

Murzynek bambo w Afryce mieszka...nie strzela karnych ten Nasz koleżka....buahaha. sprawiedliwości stała się zadość. Nie lubię Włochów....ale byli najrówniejsi i nikt im nie zapłacił i nie wydrukował...teraz pewnie Angole zaszczają Londyn

Racja oni gwiżdżą na hymn....my trzymamy "poziom"angolskie murziny......szczajuchy..

Edytowane przez martek
  • Like 1

uf, to podsumowująć.

1. Mistrz - tak jak chciałem :D jakoś włoski football mi najbardziej pasuje.

2. sam finał. mam wrażenie, że Włosi mieli na to swój plan. Bramka Anglii z 2 minuty im go pokrzyżowała, ale potem już było lepiej a druga połowa i dogrywka to perfekcja :D takie właśnie włoskie granie. nigdy nie wiesz kiedy środkowi obrońcy wrzucą piłkę za plecy.

3. samo EUR2020... ciesze się, że się już skończony ten kolorowy festiwal mieszający sprawy społeczne ze sportem, oraz otoczony azjatyckim sponsoringiem.

Edytowane przez ASAPfishing
  • Like 4