Matteoo Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Mam prośbę, jest tu ktoś z Kolegów z Warszawy, najlepiej Marki lub okolice? Chcę kupić tam od nieznajomego silnik i potrzebował bym pomocy w sprawdzeniu na miejscu, koszty pokryję Mam tam 300km i nie chcę jechać w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Jaki to silnik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Wysłałem PRIV do kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Mogę zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 @niko333, bardzo Ci dziękuję, ale @Brig już zaproponował swoją pomoc. Jeszcze raz dzięki wielkie. Dzięki Wam obu człowiek nie stracił do końca wiary w drugiego człowieka.???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi