Bolesław Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 To mnie pocieszyłeś, gdyż ponownie jadę tam na tydzień z łódką.. Na obrotówkę 5 potrafi sandałek przy trzcinkach uderzyć.. Ale ze szczupakiem tragedia, albo ja nie potrafię ich w tym jeziorze rozpracować, nawet pistolet nie uderzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 To mnie pocieszyłeś, gdyż ponownie jadę tam na tydzień z łódką.. Na obrotówkę 5 potrafi sandałek przy trzcinkach uderzyć.. Ale ze szczupakiem tragedia, albo ja nie potrafię ich w tym jeziorze rozpracować, nawet pistolet nie uderzy. Dziś jajo. Długo może nie uderzałem, bo pogoda przegoniła z łódki, ale nawet bez jednego stuknięcia. Dużo osób dziś nad jeziorem łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 O sandaczu piszesz ? W której częśco jeziora łowisz ? Może za okoniem warto popływać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 O sandaczu piszesz ? W której częśco jeziora łowisz ? Może za okoniem warto popływać.. Zatoka kraga. A na okonie to gdzie się lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 A czy nad jez. Roś jest jakas wypożyczalnia motorówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Raczej nie widziałem. Nad Neckim to 120zł za godz z 9.9km. Chyba to nie ba ryby koszty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Jest przy hotelu w południowej części jeziora. Mają łódki z silnikami spalinowymi. Oczywiście to nie motorówki a jednostki pływające Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 O takie mi właśnie chodziZwykła łódka z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zatoka kraga. Chciałbym wiedzieć.. dziś kilka godzin pływania, i trzy okonki.. A na okonie to gdzie się lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAKPOL Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 To mnie pocieszyłeś, gdyż ponownie jadę tam na tydzień z łódką.. Na obrotówkę 5 potrafi sandałek przy trzcinkach uderzyć.. Ale ze szczupakiem tragedia, albo ja nie potrafię ich w tym jeziorze rozpracować, nawet pistolet nie uderzy. Witam i jak kolego pojechałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Tak. Przez 5 dni dwa szczupaki i sporo okoni. Ale to takie łowienie rekreacyjne, z córką.. kiepska pogoda. Brak czasu na szukanie górek, czy nastawienienna sandacza z marszu.. jednak potwierdza się, ze na tą ilość wypływanych godzin na 3-4 metrowej wodzie za szczupakiem choćby małym lub średnim, aby tulko coś się zadziało dla dzieciaka, to jest bardzo kiepsko. Na innych jeziorach które odwiedzam jest sporo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cześć. Proszę o info odnośnie jeziora Ełckiego. Czy zostały tam jeszcze jakieś okonie o warto je poszukać? (z brzegu).Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cześć. Proszę o info odnośnie jeziora Ełckiego. Czy zostały tam jeszcze jakieś okonie o warto je poszukać? (z brzegu).PozdrawiamJa osobiście nie łowie na tym jeziorze, ale od czasu pognania rybaka z tej wody lokalni łowią piękne okonie. Rok czy dwa lata temu ktoś wyjął tam półmetrowego pasiaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz1976 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Sandacz na mazurach jest, ale jest go coraz mniej, z powodu oczyszczania się wody. Ale są jeszcze jeziora gdzie jest go naprawdę dużo, mam znajomych co potrafią wyjąć bardzo dużo, ostatnio było to 50szt, ale same przedszkole, dwa 50-55cm. Niestety nie powiedzą gdzie łowią. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeo Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Cześć. Proszę o info odnośnie jeziora Ełckiego. Czy zostały tam jeszcze jakieś okonie o warto je poszukać? (z brzegu).PozdrawiamZ brzegu to słabo z tym okoniem w Ełku. Ale możesz próbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) Podbijam temat.Ktoś, coś na temat sandaczy ze Śniardw lub innych okolicznych jezior? U mnie bryndza pomimo wielu prób. Jeśli już, to jakieś okołowymiarowe sztuki, a i to w niedużych ilościach Edytowane 9 Lipca 2024 przez Bobby0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi